НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Честит рожден ден на Влади.Да е жив и здрав, все така усмихнато и жизнерадостно дете и много да радва мама, тати  бати.
Честит рожден ден и на останалата част от групата-Александър, Магдалена, Анелия, Мария и Евгени.

# 406
Честито на днешните рожденници! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

# 407
Добро утро на всички

# 408
  • София
Честито на Влади първи рожден ден! Да е жив и здрав и да радва мама и тате! и едно виртуално подаръче...

Честито и на другите празнуващи днес! Много щастие и безоблачни дни!

Как сте днес, момичета? Навън се опитва да се пооправи времето, даже се прокрадва слънчице тук-там. Смятам за сметка на вчера да направя една дъъъъълга разходка.

Хубав ден на всички!

# 409
Честито на Влади и другите празнуващи!
Ех....разходка...а тук вали като.... #Cussing out не съм си подавала носа от неделя и вече съм на откачане. Дано да се поизвали до обяд, че поне до кухнята да идем...

# 410
Добро утро!
И в Добрич вали от снощи все едно иска да ни удави.Добре че вчера я изкарах малко Анита, че съвсем ще издивее.А колко е хубаво като има и баба, на която да я оставя, за да взема кухнята.

# 411
Честит Рожден Ден на днешните рожденници!!!!!!! Много здрави и щастливи да растат!!!!!!

# 412
честито на нашия голям приятел Влади  Hug Да е жив и здрав, още по-голям да порасне, весел и усмихнат и всичко най - най  Hug

Педито ме подплаши с грипа, има случай и в яслата на Фафи, та си го прибрахме и май ще се ваксинираме. Случаите тук са в пъти повече от България, а населението - 500 000 души...  ooooh! ще мисля още, засега се гледкат с татито вкъщи и сега ще ходя да им готвя...

# 413
Честит Рожден Ден на днешните рожденници!

# 414
# 415
Честито на днешните рожденици! Да са много здрави и усмихнати, да радват всички около себе си!

# 416
# 417
ХА ХА ХА И АЗ СЕ НАУЧИХ ДА ГО ПРАВЯ ТОВА " ЦЪК " ВИЖТЕ СИМОНКА КАК ЯДЕ КИСЕЛО МЛЯКО

ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРКИ  Hug  ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА !!!!! 

# 418
Благодаря ви, мили момичета, за поздравленията и пожеланията!
Да ми е живо и здраво момченцето и всички, които са рожденници днес!
Използвам момента докато измореният герой спи да кача малко снимки от сутришното бебешорско парти. Беше много весело и дечицата се позабавляваха от сърце. А и Влади усети, че денят е по-специален.
Ето и част от нашите снимчици:
http://noemvri2008.snimka.bg/baby/vladi-na-siska.351445.15778647

# 419
  • София
Честито на Влади и другите празнуващи! Да са живи и здрави всички малчугани и да носят само радост на мама и тате !

Най-накрая доживях да се отчетем и ние от консултация. От април месец мисля не сме ходили  newsm78 Та.... вече сме 10.350кг и 76см  smile3533
Взеха й кръв за изследванията, а сега я чакам да се събуди и да се пробвам да й взема урина. А на края на месеца сме на ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт