НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Как си, Дени  Wink ?

Честит рожден ден на вчерашните и днешните мъници. Да сте живи и здрави и много късмет в живота!

Диданка, мама Ана Много хубави снимки  Heart Eyes Малките са големи сладурковци  Heart Eyes

За мерките и теглилките - консултациите са спрени, но аз я измерих на големия кантар и я премерих с метъра, та ако Ели приемаш такива резултати ще пиша ЛС.

За тръшкането и стоенето до мама - като цяло не се оплаквам. Има моменти когато плаче и се тръшка за мен / както на РД, ревеше от всички, даже от баща си   ooooh! /, но и се заиграва сама . За тръшкането навън гледам да съм твърда, защото отстъпя ли следващия път се тръшка още повече. А, и вкъщи поставям някакви граници на позволеното  Peace

Дано, днес всички болнички се похвалят, че вече са здравички  Hug

За колажа - аз съм "ЗА" снимки от РД  Peace

Имаше и още, ,ама така са ми потънали гимийте, че забравих половината от прочетеното  Confused

Усмихнат ден  Hug

# 676
Честит рожден ден на Ивайло, Димитър и Андреа!

На мен също ми допада колажа да е със снимки от РД.
Валето да каже дали ще й е по-лесно така или с тези снимки, които вече има.

# 677
  • София
Добро утро!
За колажа, ако качите снимки от РД ще е различно иначе пак ще гледаме същите снимки  Mr. Green. А за по- лесното така и така ще моля октомврийчетата пак да качват защото техните бяха готови ама самите снимки вече ги нямам. Embarassed

За стоенето до мама,май ние още не сме навлезли в този период. По скоро като види вратата на хола отворена и хуква към кухнята да провери някой да не й е ползвал пералнята, печката наред ли е и на балкона всичко ли е под контрол. Mr. Green Е и естествено магнитчетата на хладилника дали са същите на вкус  hahaha
А за заиграването аз я оставям да играе сама за по 15 минути. Имам чувство че като я отавя се заиграва, чувам дрънчене и трясъци и как говори на играчките. Аз като съм при нея само ме обикаля и хвърля каквото докопа.

Отивам да правя попарка и после да гледам снимките от другите РД-та

ЧЕСТИТО НА АНДРЕА НА МАДАМ ИВАЙЛО И ДИМИТЪР, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШАТ МАМА!

# 678
добро утро

аз влизам само да ви кажа че няколко дена няма да има нет защото се пренасяме вече и  ще трябва да сменим адреса на телефона и съответно на нета.Като се оправим веднага ще ви пиша Hug

За колажа-и на мен ми допада идеята за снимки от РД,но като се замисля снимки само на Ивко с тортата няма Rolling Eyes има други кадето е сам а тези с тортата сме и ние с татко му.

За мерките после ще го измеря с метъра да видим

# 679
Честит рожден ден на Ивайло, Димитър и Андреа!

И аз съм "За" снимките,но квото кажете,аз ще кача.

# 680
  • София
1Здравейте  kaffeetrmker_2

За колажа - и аз изказвам мнение, че със снимки от РД-то ще са много по-ефектни, но на Никол майка й беше толкова ошашавена и развълнувана, че забрави да снима детето само с тортата  Embarassed Embarassed Embarassed newsm50
Валя ако може да кажеш докога е срока, че да видя дали ще измисля нещо или Ники ще липсва Simple Smile

на днешните рожденници - Димитър, Ивайло и Андреа!

# 681
Честит рожден ден на днешните ни рожденици.Много здраве и късмет.

За теглилки и мерки не се тревожете-няма краен срок.

А за колажа-тъй като имаме и рожденици декември-крайния срок е след последните рождени дни.

# 682
Привет и от мен,

чудни снимки на малък Дани (вече не толкова малък, колкото го помня  Mr. Green и май много прилича на татко Барба, а?) и на Момо на агнешката чорба, която е номер едно с нахлупеното гърне на главата  Mr. Green На какво ще се научи това дете, питам аз  hahaha Joy

И ние нямаме снимки само на Фафи с торта, освен да направя нова торта  newsm78 Mr. Green

Сватя, като се приближите към нас, със сигурност ще ви навестим  Hug

Аз искам и нана да навестя, но все не мога да се организирам. Я бързичко да ми напишеш къде има хубаво място за почти романтичен уикенд на не толкова млада и влЮбена двойка с див момък, ромолящ около тях  Mr. Green

# 683
Хайде и нашият ред дойде да празнуваме!

Честит рожден ден на Андреа! Да ми е жива и здрава, много щастлива, весела, игрива и с много късмет! Много, много те обичам, Андреа!

Почерпете се за наше здраве:

Честит рожден ден и на Ивайло и Димитър!

Весел и щастлив ден на всички!

# 684
Ели аз ли съм изтървала нещо или трябва да пишем мерки и теглилки на детето newsm78
Защото да си призная от мнооого време не сме ходили на консултация, а с този грип не вярвам и да е скоро.

# 685
  • София
Здравейте момичета! Вчера нещо ми се скапа нета и не можах да поздравя дечурлигата.
Честит рожден ден на патерички на цялата чета юначета от вчера и от днес! Да са ви живи и здрави и да ви слушкат! Няма да ги изброявам поименно, че ще заема сума ти място, те много бе!

Гледах снимките - много са хубави! Ей, пораснали дечицата ни! И ние вече усилено се стягаме за РД-то, тия дни ще влача половинката по сладкарниците, че искал да избере най-убавата торта...  ooooh! от сега си представям какво ще е... при нас е наопаки - аз пазарувам за 5 мин., а той обикаля като гламав и накрая се прибира с празни ръце и скаран с половината град...  В този ред на мисли, Ели, дали мога да си поръчам като вашия надпис за РД на български по нета, че у Софето нещо ги липса, всичко е на инглиш! Намерих един сайт дето се поръчва цяла украса и май накрая това ще направя.

Хубав ден на всички и весел празник на днешните рожденници!

# 686
Хайде happy birthday и от мен и Мони на днешната дружинка   bigdance2  ura Tada

Алексче ама нали си беше направила надпис сама  newsm78 аз тъкмо щях да те питам как, че да благиятствам (това така ли се пише   newsm78Embarassed

# 687
Тонеска исках срещу всяко дете да запиша и мерки и теглилки от първата годинка.И така се вижда колко е порастнало.Ама сега наистина няма консултации.Така, че когато има  Hug

Алекс ако искаш ще ти изпратя по пощата-само дай адрес.Ако искаш и си намерила сайт може и през нета-както решиш

# 688

За полата - е и ние сме така. Вчера пред всеки магазин, в който исках да вляза беше драма, че остава с баба си...
За колажа не разбрах, с тортата ли трябва да е задължително?
А мерки и теглилки след епидемията.

# 689
  • На топло...
Здрасти, пасти Grinning!
Честит Рожден ден на вчерашните и днешни пораснали слънчица  bouquet!

Миме, не се сърди, не се усетих, че си била секцио, догодина пак ще те сънувам  bouquet!

Шамс, ще трябва да проуча, че ние сме от най-неромантичните Blush, много ще се радвам да се видим Hug!

Терминът ни е 05. 07. 09 Party, видяхме сърчицето, беборанчо е добре. Йошката му удари един кикот в кабинета и се оглежда да види защо, аджаба, майка му си събува гащите по чуждо и какви ги върши Joy, за сведение  баща му ни веднъж не беше надничал зад паравана hahaha...
Имам леко кървене и му обясниха на мъжовеца, че трябва да ме отменя в носенето на дребчо. Пия магнезий и трябвало да се пазя, но като сме с Йоши само двамата по цял ден няма как да се пазя толкоз и разчитам на природата да си знае работата, а аз гледам да внимавам просто...

Тъй, много се развълнувах пак, все едно Йошката преди година и половина видях и ми потекоха сълзите, а супругът е темерут тоз път Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт