НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Честито на днешните рожденици- здрави, весели, игриви!

Утро, твоята педиатърка с тези 250мл ме успокоява (мисля че по около 300 поне изяжда на ден), защото Др Спок с неговите поне 700 направо ме  Shocked . Рая яде три пъти на ден твърда храна (от кухнята), вечер суче, от време на време яде плодови млека. Когато е гладна или жадна- си търси храна, но не и повече от това, което съм написала. Е, в паузите си иска солети, бисквити, нещо от нашата храна, но то е колкото да чеше венците, не да яде. Наддава нормално. АМ не съм опитвала да и дам, защото си суче на поискване (просто напоследък спря да си иска през деня, а понякога и нощем пропуска). Стреснах се като се усетих, че мляко суче само по веднъж (рядко два пъти) дневно.

# 661
Честити първи рождени дни на всички дечица, родени вчера и днес!!! Да са живи, здрави и засмени! newsm59

Направо ми къса сърцето историята на Анжелина от Варна. Вчера разглеждах снимките във фейсбук. Днес отидохме с баткото и преведохме малко пари. Дано се оправи по-бързо малката сладурана. Господ да е с нея и семейството й. Praynig

Юле, и ти да оздравяваш по-бързо, че знам какво е болна да гледаш дете. И аз нямам свекърва, а мама е в Русе и все още работи, та се наложи сама да се справям. Все пак добре, че беше баткото, той ми помагаше след училище.

Влади, както знаете, още си е сукалче, но съм му давала да опитва кисело мляко (без нищо добавено). Харесва му, хапва си няколко лъжички винаги, когато и аз ям.

Нана, честити ти две чертички. Желая ти една лека и безпроблемна бременност.

По въпроса за меда - много се харчи в нашето семейство. На Влади съм давала по мъничко, но след като навърши 1 година. Знам, че е силен алерген и затова първо започнах със съвсем малко количество, колкото да ми оближе малко от пръста. Когато беше болен му давах не повече от лъжичка на ден.

# 662
Честито на днешните рожденици- здрави, весели и щастливи!

# 663
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ С ХУБАВАТА ДАТА 11.11 ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Не че другите не са ама 11.11 ми беше мечта като почнах да пренасям ама пусти инат слуша ли да стои още малко  Mr. Green

Ние уж сме добре, довечера сме на преглед и чакам присъдата за АБ. Дали ще се оттървем или не.  Нали не смеем да ходим по градинките да не наплюем още някой та ходихме днес на пазар с малката пеша, люлехме се на люлките голям кеф и оттогава спи вече 3-ти час  Mr. Green Мисля пак да я изведа и като стане за половин час да глътне малко въздух.

Мед аз давам от около месец, правя й бисквити с мед и чай на кашичка, много ги харесва.

Юле, как си душа??? Време е вече да оздравяваш  Hug Hug Hug

Тофифи, партито е в неделя и вчера точно коментирах, че ако малката пак ми направи този номер в събота да се тръшне ще й хвърля един хубав бой да се сгреем и двете и да сме ОК за неделята  hahaha Joy

А за контузиите и ние сме от тръшкащите се като й взема нещо или не й дам нещо да направи. Сутринта се смях със сълзи Калина ми се сърди и се влачи по килима в знак на протест и в един момент реши да играе драма и се хвърли назад така си дрънна главата. Лежи и гледа умно и незнае да плаче ли какво ли Mr. Green

Едни процедурен въпрос. Какво ще правим с колажа за 1 г???? Ще качвате снимки от РД или тези, които сте качили да слагам???

# 664
  • София
Честито на днешните ни рожденици!!! Много здрав е и любов, все по - послушни да стават!!! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Вале аз съм много грешна пред теб.  Embarassed Ще му направя снимка на разбойника и ще я кача като се наспи. Hug
За тръшкането и стоенето до мама -  smile3511 все е до мен, ако не стане неговата следва тръшкане и голям рев, ужасен е. Дори да го заведе баща му в другата стая, Криси го хваща за ръката да го води и пак при мен. Laughing
Болничките ни да оздравяват, че достатъчно боледуваха вече Praynig.

# 665
    Честит Рожден Ден на четата от 11 Ноември!
        Здрави и умни дечица с много късмет!

# 666
  • София
 nbirthday на малките палавници.
И аз да се похваля.Краси проходи.В къщи си имам Пършинг LaughingТолкова е смела.Опитва се да се забърза и пада,върти очички учудено и пак се изправя.Голяма е проходанка.

# 667
Честито на всички малки рожденничета днес!
Нека растат много здрави, щастливи и жизнерадостни деца!

# 668
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!

# 669
Лека нощ на всички малки, големи и по-големи newsm46

# 670
  • София
Привет, милички! Hug
Тези дни сядам по-рядко пред компа, че нали Алексче е болно, мишлето малко, и съм все с нея (не че преди не съм била).
Честито на всички рожденници! Да растат здрави и да слушат мама и тате!
На Нана- честити й две чертички! Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая, мила! Praynig
Ние сме горе-долу добре, Алекс като че ли се пооправя, дай Боже, а аз се разболявам........кашлям като дърто магаре.....
Искам час по-скоро всички да сме здрави, все пак РД наближава....цяла година го чакам

# 671
  • София
[Вале аз съм много грешна пред теб.  Embarassed Ще му направя снимка на разбойника и ще я кача като се наспи. Hug

Недей да ме хвърляш в такъв размисъл бременна съм все пак  Joy. Таман реших, че пак нещо съм изпуснала ooooh!

Мишлетките, бързо да оздравявате, че в понеделник идем, стига и ние да сме здрави де  Mr. Green

Да се похвалим отложиха ни АБ, засега се подобряваме оставаме само на Вентолин и в петък пак на контролен да видим как стоят нещата.  Praynig

И да не забравя ЕЛИ, резултатът от консултацията е 9900 гр и 78 см.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:32 от Valliya

# 672
Здрасти, мацки!
Аз се докопах до компютъра, че нашите са на гости и нещо не ми се получаваше Simple Smile
Честито на армията от днес! Живи и здрави и много усмихнати!
Ето и снимки от нас: http://bebedani.snimka.bg/holidays/p-rvi-rojden-den.441627.15868556

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:58 от mamaAnna

# 673
  • София
За тръшкането и стоенето до мама -  smile3511 все е до мен, ако не стане неговата следва тръшкане и голям рев, ужасен е.
Същата е и Никол  Twisted Evil А още по-лошото е, когато тръшкането става навън, пред хората  #Cussing out Умирам от срам. Точно това, което мразя най-много(дете да се тръшка), това ми се случва.

Мишлетата да оздравяват бързо  Hug

Валя и аз много исках да родя на 11.11./термина ми беше 15.11./, но моята бързачка съвсем ми прецака мечтите Simple Smile Но пък казват, че родените през октомври били бели скорпиончета  Whistling Ауууууу, ама тази Калинка голяма манекенка беееее Simple Smile

мама Ана нещо аз не мога да разгледам снимките  newsm78

Praynig Praynig Praynig Бързо и леко оздравяване желая на всички болнички   bouquet Peace Hug

П.П: стана  Embarassed  Rolling Eyes страхотни снимки   Hug

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 23:30 от elleee

# 674
Добър вечер!! Честит рожден ден на бебоците, родени на 11.11!!! Да са живи, здрави, пакостливи и щастливи!!
Честит рожден ден на Ивайло, Димитър и Андреа!!!

Първо обещаните снимки: ето снимка на ТОРТАТА , ето и останалите снимки

Браво на Калинка-Малинка и на Алексче, че вече са по-добре  Hug Мишката да не се дава  лесно  Hug

Г-жо Цветкова, да не забравя - днес педка ни изгони от кабинета, каза е сме луди да идваме на консултация по време на епидемия (ма аз отде да знам), така че мерки и теглилки по-нататъка, ако все още може, съжалявам, ама така се получи  Tired

за стоенето до мама не ни се говори - онзи ден, на Рд-то, едвам успях да направя някакви сандвичи - все допълзяваше до мен и започваше да мисе катери по панталоните, а щом баща му го вземе - рееев, все едно го крадат..

уф, отивам, че реве  Confused

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 00:33 от didanka

Общи условия

Активация на акаунт