Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 413
  • 175
  •   1
Отговори
# 15
гласувах

# 16
  • Стара Загора
Гласувах .

# 17
  • Абсурдистан
гласувах, дано се отсеят хубавите категории, че някой са мама миа.

# 18
Гласувах Peace

# 19

# 20
  • София

Да. Пък има едни, 'дето и на мен са ми втръснали, нищо че си останах новак по душа.

# 21
  • Варна
Драма кинг и куин да са в едно,  Точкотрупецът почти се дублира с Ударник, мис и мистър Бан са ясни - няма смисъл, парти енимъл  ми се струва излишна.

# 22
А каква е разликата между "Изгори, за да светиш" и "Бан на годината", както и между Мистър и Мисис Бан?

# 23
Голяма част от новите предложения се преповтарят със старите.

# 24
Гласувах за старите номинации, за положителните от тях. Форумът и интернет трябва да действат положително и разведряващо, никому не са нужни надплюваници, който не може без тях да си ги запази за легена вкъщи.

# 25
  • на село
Не гласувах за категориите със заглавия, досадно повтарящи се всяка година.

# 26
Гласувах за старите номинации, за положителните от тях. Форумът и интернет трябва да действат положително и разведряващо, никому не са нужни надплюваници, който не може без тях да си ги запази за легена вкъщи.
Само че положителните номинации, общо взето, всяка година се печелят от едни и същи хора. Виж, при отрицателните винаги има свежи попълнения (каза отегченото куче).

# 27
Гласувах. С цел ли се дублират някои предложения?

# 28
Само че положителните номинации, общо взето, всяка година се печелят от едни и същи хора. Виж, при отрицателните винаги има свежи попълнения (каза отегченото куче).
Ето, дъмбълдор чудесно се вписва в свежите попълнения. (и аз при кучките)

# 29
Гласувах.
Излишно е да пояснявам, че съм от "свежите" попълнения. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт