Какъв прах за пране използвате?

• 129 022
  • 500
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз днес си купих някакъв непознат за мен течен препарат Dash.
Имате ли наблюдения?

# 406
  • Враца
Освен , че мирише страхотно, други наблюдения нямам Simple Smile

# 407
Имате ли наблюдения?
Пълен боклук. Crazy

# 408
  • светлата страна на Луната
Използвам гел за пране Тео Бебе.  bouquet

# 409
Ползвам течен перилен препарат ан Рекс-много съм доволна.

# 410
  • Варна
Май само аз продължавам да сипвам течния гел горе в отделението  Crazy Пак не съм разбрала. Следващият път ще пробвам в барабана. Верно , че голяма лиготия се образува  Mr. Green
В момента пера с течния Ариел. Добре изпира, но не мирише та слагам повече омекотител.  Най-добър и дълготраен аромат за мен има perwoll- зеления.

# 411
Последно прах с някакъв зелен Первол,купен от търговията- 4 л за 13 лв  Laughing
Предполагам,че е турски,но миришеше невероятно  Crazy Много хубави траен аромат.И преше съвсем нормално  Peace

В момента взех течен Рекс с бадемовото мляко,който също е много хубав,но след това може би пак ще отскоча за Первол.

# 412
Видях, че са пуснали нов Савекс, мирише супер, ама дали пере???

# 413
Имате ли наблюдения?
Пълен боклук. Crazy

Пълен  боклук  за  теб,  за мен   е  мн  ароматен  прах  -   пере светли ,   устойчиви    цветни  и  тъмни тъкани .  Невероятно  траен  аромат.  Най  - силния  който   съм  срещала .  Имам  дрехи  изпрани  преди  един  сезон   коитоито  ухаят  все  едно  сега  съм  ги прала,  а са минали  месеци.  Страхотен  прах   за  ежедневна  употреба, Urban   Savex   или Color   пасти  да яде

# 414
Видях, че са пуснали нов Савекс, мирише супер, ама дали пере???

Ами пробвай и ни кажи и ние да знаем.  Simple Smile

# 415
Имате ли наблюдения?
Пълен боклук. Crazy

Пълен  боклук  за  теб,  за мен   е  мн  ароматен  прах  -   пере светли ,   устойчиви    цветни  и  тъмни тъкани .  Невероятно  траен  аромат.  Най  - силния  който   съм  срещала .  Имам  дрехи  изпрани  преди  един  сезон   коитоито  ухаят  все  едно  сега  съм  ги прала,  а са минали  месеци.  Страхотен  прах   за  ежедневна  употреба, Urban   Savex   или Color   пасти  да яде
Чак не мога да повярвам! Thinking Аз лятото си бях купила, чак ми се доплака като си видях бялото пране - все едно пороят го беше влачил. ooooh!

# 416
Имате ли наблюдения?
Пълен боклук. Crazy

Чак не мога да повярвам! Thinking Аз лятото си бях купила, чак ми се доплака като си видях бялото пране - все едно пороят го беше влачил. ooooh!
  за  бяло  не знам  дали е много удачен  праха.  по  принцип  за  мен  важи правилото - за  бяло  :  Персил  за  бяло /  прах/ ,  Ариел /  прах/  или  Вайсе  ризе с   Окси ефект /  ползвам  само немски /.  dash   е   добър  наистина  и траен  като  аромат /   може  би   не особено  подходящ  за  бяло,  но  много  добър прах/

# 417
  • Враца
За мен ароматът не е най-важното качество на един прах!  Naughty
И не това е критерият по който ги оценявам.

# 418
  • Бургас
Цитат
За мен ароматът не е най-важното качество на един прах! 

И за мен.За любителите на силните аромати да споделя за един Рекс за бяло.Доволна съм от изпирането,ама много е вонящ.Никакви омекотители не вървят след него.Само една неприбрана калъфка ароматизира цялата стая,че и съседните,а пране от 2-3 месеца си мирише все така силно.Не мирише лошо,даже вече му свикнах,но на мен ми идва силна миризмата му.

# 419
  • Sofia
Аз също не държа на аромата на праховете. Нали затова даваме маса пари за парфюми Simple Smile
Та аз използвам течен Ариел за бяло и отскоро Eliese за цветно и много ми харесва. Омекотител слагам само на бялото и на разни плетени дрехи. Скоро пробвах омекотителя на Frosch и се оказа много добър - омекотява, но не ароматизира излишно на турски сапун Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт