Какъв прах за пране използвате?

• 129 018
  • 500
  •   1
Отговори
# 75
За бялото пране използвам Ариел, за цветните последно взех течен Рекс, доволна съм за сега. За омекотяване използвам Силан всеки път различен аромат Peace

# 76
преди си бях купила eliese, ама нещо не ми хареса. аз последно си купих рекс гел -> нов син вариант, имаше даже стикер за някаква томбола. много съм доволна. не знам дали имат за цветно пране?

# 77
и аз мисля да си купя течен Rex ,ароматът е хубав и е икономичен.......от омекотителите съм доволна от синия Силан....

# 78
Между другото, да питам нещо - аз ли съм прекалила с количеството или наистина има проблем в праха за пране.
Миналата неделя ми беше свършил препаратът и реших да не чакам до следващия ден и да пера чак тогава. Слязох до магазинчето под блока и купих Бонукс за цветно пране /нямаше Сано/. След изпирането дрехите бяха на петна с набит прах и се наложи да ги пусна втори път само с вода.

# 79
  • София /Абсурдистан
От много време ползвам само израелския - Сано и много съм доволна. Близо до нас има магазин за препарати, където имат от всичките му разновидности. Омекотител - син Ленор, понякога и зелен.
azaf сложила си много прах и затова е станало така  Simple Smile или пък дрехите са били много, но така става когато прахът е в повече, на мен също ми се е случвало.

# 80
azaf,
не мисля че си прекалила с дозата Laughing
бонукс не е най-добрият прах...
то не че сано е цвете, ама пак
много важна е базата за сравнение

# 81
Възможно е и в дозата да е проблемът - все пак, сипвах на око.

Иначе, от Саното аз нямам оплаквания - изпира хубаво.
Ползвала съм и по-добри прахове, но пък за тях ми идва малко повече хамалогията...

# 82
Случвало ми се е така, когато попрекаля с омекотителя, много е неприятно. С течните препарати такива проблеми няма, за това и ги предпочитам..- Первол  Hug

# 83
Течен Персил колор - аз лично съм много доволна от него.

# 84
  Ариел!

# 85
  • София
azaf,
не мисля че си прекалила с дозата Laughing
бонукс не е най-добрият прах...
то не че сано е цвете, ама пак
много важна е базата за сравнение
Дедо, ти кой прах би препоръчал като най-добър в момента за цветни дрехи. Червени, ако трябва да съм точна - ние пускаме поне по една червена пералня на седмица Laughing. Както и няколко черни, 1-2 бели - за тях също newsm78.

# 86
  • Sofia
Пера повече от 5 години с бонукс, не ми се  е случвало такова нещо да не може да се изплакне прането. Доволна съм всичко ми се изпира, бялото ми пране не е засечено, петна по дрехите няма. Сега ми подариха 2 кутии фрош за бяло пране от него също съм доволна.

# 87
аз имам червени чаршафи и кърпи, само с первол за цветно ги пера... много съм доволна.
колкото до праха, според мен много си сложила. ако обаче ползваш гел, няма да има такъв проблем. той се разтваря напълно.
аз дрешките на децата ги пера с персил сензитив гел, а нашите - с рекс гел и съм много доволна.
преди трябваше с праха да плакна пак, че оставаше между гънките.

# 88

Дедо, ти кой прах би препоръчал като най-добър в момента за цветни дрехи. Червени, ако трябва да съм точна - ние пускаме поне по една червена пералня на седмица Laughing. Както и няколко черни, 1-2 бели - за тях също newsm78.

От тези, които са в супермаркетите ли? - Ариел от праховете. От геловете: Домал или Первол.

От "бутиците" Blush   :  - Корал или Ариел за цветно.
За бяло  - Даш, Ариел, Скип

Но аз съм пристрастен. Оценката ми е субективна и като кажа, че с немския Ариел цветното излиза от пералнята по-цветно, много да не ми обръщате внимание.
Е, мерси за доверието, все пак Grinning

# 89
Аз от миналата година имам една огромна кутия Ариел, но от Белгия....амии без да преувеличавам няма място за сравнение с това в България. С Ариел купен от българия съм си  повреждала дрехи от неразтворени частици. панталона ми стана на бели точки - прилично големи. За това съм резервирана към всички прахове

Общи условия

Активация на акаунт