Какъв прах за пране използвате?

• 129 109
  • 500
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм на мнението на Мариола-праховете в България просто са менте.Специално с Ариел и аз съм си повреждала дрехи-бельото ни просто стана на дупчици.Осигурявам си от Германия,все се намира някой да ходи-разликата е огромна.В момента пера с течен Ариел-синът ми го донесе от Австрия.Страхотен е.Да не говорим за аромата на дрехите дълго след това.

# 91
Аз също се ориентирам към праховете отвън ,в момента пера с Ариел от Гърция и Даш от Италия .
Има нещо вярно в това, че тук на пазара преобладават ментетата!

# 92
  • София
И у нас Ариел - от Гърция. Вече няколко години. Но все е за бяло пране. Пере чудесно. Но все забравяме да купим за цветно. Затова и питам какво да взема за цветно

# 93
Аз сега специално си поръчах Ариел за цветно,като пера и белите дрехи с него.Изпира ги добре и тъй като е цели 5 л. мисля да не купувам за бели докато го свърша.

# 94
  • София
Откакто ползвам течен REX, много хора ме питат какъв омекотител ползвам - мирише страхотно, а аз не ползвам омекотител. И от перилните му качества съм доволна. Цената му е изгодна по разни промоции в хипермаркетите. Освен това спрях да преплаквам черни дрехи, по които оставаха следи от прах за пране.

# 95
Мисля,че течните имат и омекотител-поне тези,които съм ползвала.

# 96
Вчера в супермаркета видях някакви лентички ли какво е точно там и аз незнам предназначени за дрехи , които пускат боя, един вид да не си забоядисаме дрехите . Някой ползвал ли ги е???

# 97
... 
От тези, които са в супермаркетите ли? - Ариел от праховете. От геловете: Домал или Первол.

От "бутиците" Blush   :  - Корал или Ариел за цветно.
За бяло  - Даш, Ариел, Скип
...

Ариел, купен в България не бих ползвала - т.е. ползвала съм и съм убедена, че е менте.
Купувала съм си Ариел и Тайд от други държави - невероятно изпират и двата, но от БГ - не. Peace

# 98
Мисля,че течните имат и омекотител-поне тези,които съм ползвала.

Не всички течни имат омекотител, а само тези, на които е написано.
Малко информация. Разликата във външния вид между нормалните течни и тези 2 в 1 е, че тези 2 в 1 са много по-гъсти, непрозрачни и имат тенденция да се разслояват.
Това е така, защото в продуктите 2 в 1 няма истински омекотител. Перилният препарат съдържа анионни ПАВ, а омекотителят - катионни и ако има истински омекотител ще се получи едно нищо. Слагат обикновено минерали - в повечето случаи бентонит, оттам и горните качества на препарата.

Вчера в супермаркета видях някакви лентички ли какво е точно там и аз незнам предназначени за дрехи , които пускат боя, един вид да не си забоядисаме дрехите . Някой ползвал ли ги е???

Да, действат и вършат добра работа, но трябва да се сложат достатъчно кърпички, за да поемат боята.

# 99
  • Стара Загора
ДА се успокоя, че му няма нищо на един Даш 2в 1, изпрах си якето с него, още ухае. Но нещо на вид не беше като останалите гелове,които съм ползвала, виждат се разни частици.

# 100
Започнах да ползвам течен препарат от няколко месеца. Все още експериментирам с различни марки, в момента съм взела Perwoll color magic.

# 101
ДА се успокоя, че му няма нищо на един Даш 2в 1, изпрах си якето с него, още ухае. Но нещо на вид не беше като останалите гелове,които съм ползвала, виждат се разни частици.

Именно. И седи като пресечен, нали? Нищо му няма. Преди да го ползваш го поразклащай.

# 102
  • ENGLAND
Не знам дали го има в България, но горещо го препоръчвам този Ариел  http://www.coldisthenewhot.com/
При нас пуснаха и Магнет Ваниш, чисти и улавя цветовете, супер за детски дрехи, бухам всичко в пералнятя и едно от пакетчетата Ваниш. http://www.vanish.co.uk/product.php?id=2

# 103
В момента ползвам Perwoll Black Magic за черни дрехи, Perwoll Color Magic - за цветни дрехи и Savex - за бяло. Омекотител - Lenor.

# 104
Не знам дали го има в България, но горещо го препоръчвам този Ариел  http://www.coldisthenewhot.com/
При нас пуснаха и Магнет Ваниш, чисти и улавя цветовете, супер за детски дрехи, бухам всичко в пералнятя и едно от пакетчетата Ваниш. http://www.vanish.co.uk/product.php?id=2

Ariel Excel Gel го има тук-там, ама и той си има кусури. В сайта, който си посочила, четох доста отрицателни мнения от рода, че не се разтваря, цапа дрехите, не пере добре при рекламираните 15°. Аз лично не можах да изкарам по никакъв начин последните 1-2 дози от тая тъпа бутилка и реших да размия гела с малко вода, което беше голяма грешка.
Предпочитам си Small & Mighty - по-рядък дори от стандартен течен препарат, сипваш директно в чекмеджето - чиста работа.

Общи условия

Активация на акаунт