Как поддържате русата си коса?

• 10 582
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Страхотна ти е косата. Crazy

Мерси  bouquet  Твоята също, запомнила съм я  Hug

# 16
Мелиса ,окапаха ми очите по твоята коса ! Браво !

# 17
Много добронамерено зависливо  Peace  Мелиса   bouquet
И аз съм в процес на изсветляване и ползвам продуктите на Лореал. За мен си остват отлично съотношение между качество и цена ,даже в повече е качеството !
Ползвам и Интенс и Абсолют ,ползвам серията за руса коса/шампоан и балсам/ и ампулите !

# 18
Грижите, които полагаш, звучат страхотно - а отплаща ли ти се косата? Може ли снимка на косата  Embarassed Да знаем и ние дали да ги правим Simple Smile

ne li ta, ако се отнася за мен въпроса - да, смятам, че си струва полагането на толкова грижи, поне за коса като моята. Аз се изрусявам доста силно, което при всички положения изтощава, а имам тънък косъм, който лесно изгаря и се къса, ако не ползвам достатъчно добра козметика. При цялото това обгрижване не мога да твърдя, че имам перфектна коса, но поне със сигурност казвам - никакво късане, никакви цъфтежи, жива коса и блясък. Ето снимка:
http://media.snimka.bg/3653/013561337-big.jpg

Shocked страхотна коса имаш

# 19
Страхотна ти е косата. Crazy

Мерси  bouquet  Твоята също, запомнила съм я  Hug

Миличка,може ли да ми препоръчаш шампоан,защото Шайн блонд вече ми свършва.В момента използвам маската на Керастаз-Маскинтенз.

# 20
Миличка,може ли да ми препоръчаш шампоан,защото Шайн блонд вече ми свършва.В момента използвам маската на Керастаз-Маскинтенз.

Мелиса, щом си с Маскинтенз, можеш да комбинираш с шампоан на Керастаз Bain Satin 1 или 2. Двойката е за по-сухи коси, единицата е за нормални. Аз съм ползвала Bain Satin 3, но според мен той е за наистина много суха и изтощена коса, може да ти дойде тежичък, иначе на мен ми беше идеален и съм доволна от него. Не знам какво точно ще ти допадне, но на твое място бих предпочела нещо от същата серия на Керастаз като маската. 

# 21
Аз имах предвид bestinity по принцип, понеже тя беше описала "плеяда" от мерки за косата, но на всички са ви чудесни косите, и бих взела хитринки от вас   bouquet

# 22
моми4ета,желтъка отмива утенъците на русата коса и макар и с много ценни ка4ества в себе си не се препоръ4ва за суха коса.

# 23

Мелиса, щом си с Маскинтенз, можеш да комбинираш с шампоан на Керастаз Bain Satin 1 или 2. Двойката е за по-сухи коси, единицата е за нормални. Аз съм ползвала Bain Satin 3, но според мен той е за наистина много суха и изтощена коса, може да ти дойде тежичък, иначе на мен ми беше идеален и съм доволна от него. Не знам какво точно ще ти допадне, но на твое място бих предпочела нещо от същата серия на Керастаз като маската. 

Мерси.  bouquet
А пробвала ли си шампоана за боядисана коса?

# 24
Мерси.  bouquet
А пробвала ли си шампоана за боядисана коса?

Не съм. Казвали са ми, че ще ми бъде лек, не само шампоана всъщност, а серията изобщо. Но моята коса си е доооста суха, не само от изрусяване, а и по принцип  Confused

# 25
А някакъв матиращ шампоан или балсам ползвате ли?

# 26
А някакъв матиращ шампоан или балсам ползвате ли?

Аз ползвам този - Силвър на Лореал професионел. Доволна съм  Peace

# 27
Аз ползвам този - Силвър на Лореал професионел. Доволна съм  Peace
[/quote]

А всеки път ли си миеш косата с него или редуваш с някакъв друг?

# 28

Не, не всеки път. 1-2 пъти между боядисванията, ако преценя, че е нужно. Напоследък даже забравям за него.

# 29

Не, не всеки път. 1-2 пъти между боядисванията, ако преценя, че е нужно. Напоследък даже забравям за него.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт