Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 035
  • 689
  •   1
Отговори
# 120
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден!
sissak, може ли схема на това?

# 121
  • гр.Добрич
Добре дошъл и от мен на Petli. Колко радост внесе в темата ни един мъж. Mr. Green
Този Св. Георги много ми хареса, но след Казанската на Солария, надали ще се навия да шия друга икона. Нали избрах модел 1:1 и си е такава мъка - много цветове, ситни бодчета.
Освен Венецията на черна панама, нали имаше и други от тази серия? МЪжо като я видя, много му хареса.

Айнур, много е сладко това мини.

Ivanichka, никога не съм ги виждала тези Херитажи. Наистина има красиви попадения.

# 122
# 123
Момичета търся схеми на зодиите на Ланарте.Ketri ги беше качила в дъмпа ,но файловете са xsd,а аз нямам програма с която да ги отварям.Търся ги за коледен подарък на децата ми и техните половинки.Помогнете ми ако можете

# 124
  • в зоната на здрача
Момичета търся схеми на зодиите на Ланарте.Ketri ги беше качила в дъмпа ,но файловете са xsd,а аз нямам програма с която да ги отварям.Търся ги за коледен подарък на децата ми и техните половинки.Помогнете ми ако можете
Ето,не са в ПМ.
http://tranz.it/load.php?id=yicefysQEHYIni9n404575

# 125
  • София
Здравейте добре дошли на новите гобленари и по специално на мъжкото присъствие  Grinning.Много хубави икони имаш  Peace
aynur страхотни гобленчета имаш. Peace

Здаравче кога ще теглиш коледната томболка   Heart Eyes

# 126
Девойки, напускали сте страхотни линкове за бродирани картички, но не успявам да изкарам схемите добри. Всички са адски размазани. Моля за помощ! Praynig Дали е защото са в пикаса newsm78

# 127
sissak, благодаря!!!
Аз се порових в сайта на магазин Шехерезада. И видях че в каталога на Золотое руно има този гоблен
, някой да може да помогне със схемата?
Ако не, сигурно ще проверя в самия магазин дали го имат в наличност и колко струва.
Всъщност това е Джамията Кул Шариф от родния ми град.  Embarassed Запалих се че трябва да я ушия.  Crazy

# 128
Здравете момичета
Добре дошъл на Георги, радвам се че и тук се срещаме  Hug
Аз, шия едно момиче, но нещо не се организирам да снимам етапа дано да стаен скоро
Всички много хубави неща сте показали   bouquet  bouquet  bouquet

# 129
А много ми се иска ад си ушия нещо мъничко за една тясна стеничка. Нещо с размери от порядъка на 20х30см или може и по-високо да е,но да е не повече от 30см на ширина. Моля Ви, дайте предложения. Нямам претенция за тематиката. Просто искам да е мн красиво  Blush . Може и 1:1 да е и 1:4 да е... А ако предложите и схема много ще Ви заобичам  Hug
Дълго и тясно - аз естествено ще предложа някой от тези дизайни на Клейтън, или пък - цветен панел
Eто как изглеждат на живо някои.
Petli, добре дошъл вече официално (а не само на ЛС Simple Smile ) Simple Smile - Свети Гьорги ми беше първия гоблен - без малко да зарежа шиенето заради този избор Simple Smile
А на някой от гоблените с цветя  дали случайно някой има схема?
Почти всичките ми харесаха Peace

Попаднах и ето тук http://desistoeva3.mylivepage.com/image/index/next_2306.0.2007_01_31_01_39_05
Харесах много гоблени - естествено са огромни... За съжаление обаче първият който свалих е с две липсващи схеми - "Пепеляшка слиза по стълбите". Някоя от вас шила ли го е?

# 130
Благодаря Кетри, но в каталога на ДМС няма посочения номер в зодия Рак-201.Какво да правя?

# 131
sissak, благодаря!!!
Аз се порових в сайта на магазин Шехерезада. И видях че в каталога на Золотое руно има този гоблен
, някой да може да помогне със схемата?
Ако не, сигурно ще проверя в самия магазин дали го имат в наличност и колко струва.
Всъщност това е Джамията Кул Шариф от родния ми град.  Embarassed Запалих се че трябва да я ушия.  Crazy

Родена си в Казан?Simple Smile

Ето схемата

# 132
  • пак там
Момичета, може ли някой да ми подскаже за моя Дим някои работи:

- кръстче с една нишка, както е описано в ключа - струва ми се, че не запълва добре, дали има нещо, което изпускам?

- blending filament във overlay stitch - това сребристата макаричка от комплекта ли е и добре ли съм разбрала, че първо се шие обикновения конец и отгоре се слага това?

- имам комбиниран конец, в който единият е от 1 нишка, а другият - от 3. Четири нишки ми се струват малко в повечко  newsm78 Да няма някаква хватка, която съм изпуснала?

# 133

Харесах много гоблени - естествено са огромни... За съжаление обаче първият който свалих е с две липсващи схеми - "Пепеляшка слиза по стълбите". Някоя от вас шила ли го е?

Ето ти схемата

http://uploading.com/files/cm4598e2/RS%2B031%2B-%2BCinderella%2B … the%2BStairs.pdf/

Не съм го шила обаче , нито имам намерение да го правя- на HAED е:)

Рися,
ший както е дадено. С различната дебелина на използвания конец се постига дълбочина на дизайна- светлосенки и т.н.
Няма значение ,че някъде е тънка нишката, а някъде дебела- така наистина рисуваш с конеца, така както би рисувала с четка- по лека мазка, по-дълбока мазка и изграждаш нещо красиво:)

# 134

Родена си в Казан?Simple Smile

Да. Живях там до 19 си година. Там живее майка ми и брат ми.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт