Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 017
  • 689
  •   1
Отговори
# 300
Астера, невероятно е  Hug и бебочето е сладко  Heart Eyes

# 301
  • Стара Загора
Зорничка, Дъмпер, poepie, благодаря Hug А Заорница е права, и аз така се шегувам, че живот и здраве второто ще намаже - ще има едно специално ушито за него и едно от сестричката си Simple Smile

poepie, вчера исках да те поздравя за напредъка и за куража за този голям проект, само че ми се наложи да пиша малко телеграфно Simple Smile, много хубаво се получава Hug

На Барби гоблена също е много красив, този модел и аз съм го харесала, но нямам търпение за толкова мащабни неща напоследък.

Ина, миниатюрките са много сладки. Имам им схемичките и им се каня и аз (и на тях  Laughing)

Мимито и Светла, аз ще се радвам да споделиш ключа Hug

# 302
  • София
Астера, наистина одеалцето е много красиво! ( А пък за порасналото бебе да не говорим   Hug )

Вчера най-накрая довърших осмомартенския подарък от томболата. Ето я "Мадона Феручи"-изпрана и изгладена:

# 303
  • София
Честито на вчерашните рожденници с малко закъснение   bouquet  bouquet  bouquet
Ките, да ти расте много здрав и весел Марто  newsm51 newsm51 newsm51
Мимото и Свтла мерси, че ми напомни за розовите френски възелчета - бях ги забравила  Whistling

А надписа отгоре нарочно пропуснах - много ми е безсмислен  newsm78 ти ще го правиш ли?
Няма да изброявам поименно, че от последния ми пост доста красоти се показаха, да не пропусна някого  Peace Hug Peace

Аааа и да не забравя - Честит първи сняг  Joy

# 304
Честит за тези, при които е завалял. При нас го няма още.
Ванче, като се омъжа, ще те каня на сватба, за да ми подариш такава красота  Mr. Green

# 305
  • Габрово
V Gabrowo valq oshte w petyk Grinning Mr. Green

Izvinqwam se, nqmam kirilica v momenta, posle shte si redaktiram  Mr. Green

# 306
Ванче супер е!  Peace Смогна навреме!  Wink
Астера и на мен много ми харесва!
Веси Страхотна е!  Hug

Момичета днае пращах ЛС и повече не ми дава!  Confused Тези които не са получили име и адрес, ще ги получат утре!  Hug

Надежда96 да!  Peace

# 307
Вижте на какво попаднах http://www.igolki.net/cat-all.html - доста неща си харесах, но кога ще се шият ...........  Mr. Green

# 308
Аз получих жертвичката си  newsm68, сега започвам да я проучвам  Wink
Иваничка, супер е станало  Peace
Астера много ми хареса одеалцето, на каква панама е правено, много ми е интересно  newsm78
wesi.i.gogo, много готина Мадона  Peace
С две думи, всички сте показали много красоти  smile3501 smile3501 smile3501
Хайде лек ден на всички

# 309
  • пак там
А аз как да проуча моята, като няма ник?  newsm78 Ами ако не улуча подаръка? Sad

# 310
Вижте на какво попаднах http://www.igolki.net/cat-all.html - доста неща си харесах, но кога ще се шият ...........  Mr. Green
искрено ти пожелавам да не ги шиеш никога

# 311
Защоооо?

# 312
Цитат
Вижте на какво попаднах http://www.igolki.net/cat-all.html - доста неща си харесах, но кога ще се шият ........... 

искрено ти пожелавам да не ги шиеш никога
Shocked

# 313
А аз как да проуча моята, като няма ник?  newsm78 Ами ако не улуча подаръка? Sad

Съжалявам!  Rolling Eyes Пропуснах никовете......  Embarassed Някои са ясни други не....... Отивам да си посипя главата с пепел....... и утре ще си оправя грешката!  Peace Ако някой няма търпение Скайп Zdravka79  Hug

# 314
  • София /Абсурдистан
И аз си имам вече жертвичка Simple Smile
Не се хващайте да шиете нищо от Иголки, ще берете ядове. Приемете го на доверие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт