Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 993
  • 689
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добро утро!
Днес гледам още не сме пили кафе  Wink

Дианна, много си бърза. Кога търсеше схемата, кога стигна до тук?!  Shocked И феята е много сладурска.

Имам и един въпрос:
какъв е този конец :Blending filament  newsm78
Мислех днес да търся материалите, но се чудя каква е тази чудесия.

# 346
Дианна, може ли да си затворя устата  newsm09. Страхотни и много оригинални.

Жертвата е прихваната.Подготвям се за атака по Коледа  smile3508

# 347
wesi.i.qoqo  Blending filament е ламе (или металик) което се използва само или в комбинация с други видове конци, най-вече памучните. Най-често в схемите се среща Kreinik blending filament
  http://www.kreinik.com/kshop/product.php?productid=51
Blending filament се използва като един вид второстепенен цвят за някакъв по-специален ефект.

Когато се говори само за мартеница, без да се уточни че се използва filament, тогава се нарича само "blend" или "blended color". При него се използват памучни нишки с различни цветове.
Аз така разбирам .....

# 348
  • пак там
За Blending filament: при мен го имаше в ключа на Дима, който шия. Аз питах, никой на ми отговори, та се наложи да включа малко мислене и установих, че става въпрос за сребристата нишка (ламе?  newsm78), която имах включена в комплекта на макаричка.

Сънрайз, писали сме заедно  Hug

# 349
  • Плевен
дианна - smile3501 smile3501 smile3501 Красиви нещица Laughing си нашила !  ShockedТи си ми била приятелче  Wink и аз да не знам !? Rolling Eyes Ама то целият ти албум заслужава аплаузи !!!!  newsm20 smile3525 smile3525 smile3525

http://dianagabi.gallery.ru/watch?a=UMf-c5xW

Много ме впечатли кутията ти с подредените така изрядно конци и другите помощни средства  PeaceСподели моля те  Praynig от къде си се снабдила с нея  Blush

# 350
  • София
Sunrice, Рися, много ви благодаря, момичета.   Hug

# 351
KREINIK СЕ ПРОДАВА В МАГАЗИНА до х-л плиска в София по ул Коста Лулчев до ул Атанас Иширков
Приемат се и поръчки за цветовете и дебелините

# 352
  • sf
Ето го най-сетне мое Св.Мина -рамкиран
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5400197066039366866

# 353
Дали от това слънце което така се е облещило на вън или от комплиментите ви, но се разгорещих и изчервих  Crazy благодаря ви .

Много ме впечатли кутията ти с подредените така изрядно конци и другите помощни средства  PeaceСподели моля те  Praynig от къде си се снабдила с нея  Blush

Тази кутия отдавна не е сама, вече са цели три, доста пълни, страшно удобни са, поне за мен. Въпрос на организация и навици. Та , аз си ги купувам от магазина на DMC в София,  последната, ако не се променила цената, беше 10.50 лв. Който обича да си глези хобито, там има с какво.

# 354
Здравейте!
От скоро чета форума ви и съм очарована от нещата които шиете. Аз шия от време на време и имам само шест ушите гобленчета. Сега си търся нещо което да ушия на майка си и съм се спряла на това Ако някой го е шил и сподели мнение ще съм благодарна.
Пощата ми е ingenius@abv.bg

# 355
  • Варна
Дианна кутията наистина е много хубава, замислям се дали и аз да не се сдобия с една такава, но в магазина май не искам да влизам, че като гледам какви неща показвате оттам ще се разоря.
П.С. Прати слънцето и към Варна, че тук едно мрачно.

# 356
Sianaa, това, което си избрала не е хубаво.Резултата след ушиване е разочароващ.Препоръчвам ти този:

# 357
Sianaa, това, което си избрала не е хубаво.Резултата след ушиване е разочароващ.Препоръчвам ти този:

А схемата му имаш ли я? И този ми хареса, но избрах другия понеже не е кръгъл.

# 358
  • с.Николово, обл. Русе
Sissak, аз съм готова с гобленчето си и довечера като се доредя до домашното РС ще го кача да го видиш. Признавам се, че контурния бод ми се видя доста, но пък стана много нежно. Благодаря ти още веднъж   bouquet

# 359
А схемата му имаш ли я? И този ми хареса, но избрах другия понеже не е кръгъл.

Имам я, дай имейл да ти я пратя.Защо те притеснява, че е кръгъл?

Sissak, аз съм готова с гобленчето си и довечера като се доредя до домашното РС ще го кача да го видиш. Признавам се, че контурния бод ми се видя доста, но пък стана много нежно. Благодаря ти още веднъж   bouquet

Аз съм повече от щастлива.И на свой ред ти благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт