Плуване за деца - къде в София?

• 294 559
  • 829
  •   2
Отговори
# 210
  • Sofia
Месечната такса е 70лв., той ходи по три пъти седмично, тъй като другите два пъти е на тенис. Групата за сега е от пет деца, но ги делят на можещи и не можещи и се занимават с тях съобразно това. Доволна съм от треньорката. Най-късният час е от 18, след това си имат трениравки отборите   Peace

# 211
  • София
Месечната такса е 70лв., той ходи по три пъти седмично, тъй като другите два пъти е на тенис. Групата за сега е от пет деца, но ги делят на можещи и не можещи и се занимават с тях съобразно това. Доволна съм от треньорката. Най-късният час е от 18, след това си имат трениравки отборите   Peace
Благодаря ти много, може ли някакви координати - телефон да звънна, това значи че басейна вече работи. И как е водата?

# 212
  • Sofia
Благодаря ти много, може ли някакви координати - телефон да звънна, това значи че басейна вече работи. И как е водата?
http://nsb.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B1% … ng.bg_spi.54.html
Водата по твърдения на треньорката е 27 градуса

# 213
  • София
благодаря много   bouquet

# 214
Здравейте,
А за порастнали деца има ли някъде уроци? Отдавна искам да се науча да плувам, но не знам къде има инструктори за възрастни и как вървят цените?

# 215
Обучение Възрастни:
8 посещения - 110 лв. ( 13,75 лв. на посещение с включен басейн)
http://pluvane.com/information.php

# 216
  • София
Някой да сподели отзиви за плуването в Кемпински?
Треньори, темп на водата, внимание, часове за детски тренировки с инструктор?
Благодаря предварително   bouquet

# 217
Здравейте!  Дали някой има скорошна информация за басейна в 56 СОУ в Люлин? 
Живеем наблизо и ще ми е много удобно да водя там дъщерята на плуване.
Благодаря   bouquet

# 218
Ние ходим на плуване в басейна на спортен център Силвър сити, до Южния парк. Много сме доволни от там, който се интересува, мога да дам подробности.
Аз проявявам интерес, може ли повече инфо?

# 219
  • София
Ние ходим на плуване в басейна на спортен център Силвър сити, до Южния парк. Много сме доволни от там, който се интересува, мога да дам подробности.
Аз проявявам интерес, може ли повече инфо?

И аз. Simple Smile може ли да сопделиш тук направо?! Благодаря предварително!

# 220
Здравейте, някой ходи ли на плуване във Вилхем пик да ми даде някакви кординати. Как са условията там. Мерси

# 221
  • София
Здравейте!  Дали някой има скорошна информация за басейна в 56 СОУ в Люлин? 
Живеем наблизо и ще ми е много удобно да водя там дъщерята на плуване.
Благодаря   bouquet

здравейте, аз също се интересувам от този басейн. Моля ако някой има инфо да сподели

# 222
Здравейте,

моля за някаква информация  Praynig

Става въпрос за:   
Обединен Спортен Клуб "Академик"
тел: 02 971 48 75, 02 872 36 11

Ходих до стадиона, нямах много време тогава и не успях да разбера нищо.
Прибвах да се свържа по телефона и писах мейл и нищо  Confused

Интересувам се за някакъв спорт най вече плуване след 18:15.

Благодаря предварително   bouquet

# 223
Може да се ходи на плуване докъм 19 часа май беше; мисля, че басейнът работи до 20 часа. 19 часа е последния час. Но това без треньори - на свободно посещение.
За връзка с треньори и уговорка за тяхното работно време отиди в някой уикенд по обяд - обикновено тогава има най-много там.
Едно време щерката плуваше там, после се преместихме, защото водата я направиха много студена - заради плувците на ЦСКА, и сега ходим на ОВЕРГАЗ басейна, макар че Академик ми е на 10 минути пеша.
Правен му е ремонт преди 1-2 години, но не знам как е положението сега.

# 224
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт