Плуване за деца - къде в София?

• 296 177
  • 829
  •   2
Отговори
# 240
nana77, а Академик виждала ли си
И мани другото, ами ме е яд че оставих детето да тренира там няколко години в тази мизерия и смрад и студ

# 241
  • пак там
Free Soul, защо ЦСКА тренират в Академик? Не работи ли басейнът на ЦСКА?

# 242
  • София
nana77, а Академик виждала ли си
И мани другото, ами ме е яд че оставих детето да тренира там няколко години в тази мизерия и смрад и студ

Не съм, но сравнявам Овъргаз със Спорт лайт. Там бе по-добре уредено всичко.

# 243
Да, и там сме били, жалко че не работи  Sad

# 244
Привет,  посетихме Академик вчера Grinning Определено ремонт не е правен доста отдавна, водата пишеше, че е 26 градуса, но треньорката каза, че е 27-28. Нямаше много хора, може би защото скоро са отворили. Родители на самия басейн не пускат, но гледахме през прозорците отвън и водата честно казано не ми се видя толкова хлорирана newsm78 . Освен дъщеря ми, беше и нейна приятелка от градината, само двете с треньорката. Сложиха им мускули и ги пуснаха в басейна иииииии  като ревна, нещо се изплаши, май защото няма пояс Laughing Треньорката нещо и обяснява обяснява накрая я извади от водата, гушна я продължи да и обяснява и хоп айде пак в басейна. Явно има подход към децата защото определено им беше забавно, освен че им обясняваше как да ритат с краченца ги пусна  да скачат в басейн с нейна помощ разбира се, даде им и топки които гонеха. Часът трябваше да е 35-40 минути, за да не им стане студено и безинтересно, обаче откараха цял час, изобщо не им се излизаше. Не  бяха и посиняли Mr. Green
Като изключим състоянието на базата,( което мен лично не ме притеснява особено защото само я събличам и обличам) съм доволна, както от басейна така и от треньорката, което смятам че е по-важното в случая. За сега ще ходим там, за по-натам ще видим   Grinning

Благодаря още веднъж за отзивите ви  Hug

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 10:22 от pepche

# 245
  • Някъде в облаците
  bouquet Хайде и аз в тази тема. Дъщеря ми три години плува в детската градина. Но на последното състезание в края на м.май установих, че вече не й е достатъчно. Най-добре плуваха децата, които от една година ходеха вече на басейни в по-малки групи и почти индивидуални инструктори. Семейният съвет взе решение да я водим два пъти седмично някъде.  LaughingМного ми е близо Академик, но от прочетеното се отказвам. Ще следя за басейна на Овергаз и най-вече - на парк-хотел Витоша. Имам позната, която една година води там детето и резултатите са много добри, без да е плувало преди това където и да е било. Hug

# 246
  • София
Единственият (доколкото знам) басейн в София без хлор не работи до края на годината - в хотел Берлин в Бояна.

Ето телефона на СПА-то 895 01 09

Може ли отзиви за югозападна София за басейн с добра хигиена, нестудена вода и добри треньори ?

# 247
Единственият (доколкото знам) басейн в София без хлор не работи до края на годината - в хотел Берлин в Бояна.

Ето телефона на СПА-то 895 01 09

Може ли отзиви за югозападна София за басейн с добра хигиена, нестудена вода и добри треньори ?
А имаш ли представа поради какви причини не работи? Много гадно, аз се канех тази събота да възобновяваме тренировките Sad Да не говорим, че децата ще си искат стария треньор Sad

# 248
  • София
Не сме ходили от месеци, затова отворих сайта и там прочетох. Обадих се да проверя, като мислех, че е някаква грешка.
Причини не ми казаха, но аз затова написах телефона в предишния си пост Simple Smile , ако някой се престраши да попита

# 249
Обадих се, питах, в ремонт е и заради това не работи, момчето каза, че шефът им искал да е пуснат след три седмици, но не са сигурни дали ще успеят с ремонта дотогава. Но всичко с плуването и т.н. си остава и ми предложиха да си оставя телефона и в момента, в който се възобновят тренировките, ще ми звъннат. ПЪк аз ще кажа на вас Laughing Ако е около месец неработенето, мога да го преживея, защото ми е ясно, че децата няма да искат да отидат при друг треньор. Ако се забавят, явно ще издирвам треньорът им къде ще преподава Laughing

# 250
  • на последния етаж
И ние искаме да запишем дъщеря ни на плуване, близо сме до Академик. Каква е цената на 1 учебен час (предполагам е 40 минути) с треньор там?

# 251
Искам да попитам за плуване в Борово или в околността но ако може на по нормална цена. Искам свободно плуване за деца около 14... Предварително благодаря!

# 252
Джей Кей Фитнес (води се Бокар, над МОЛ България се пада). Малко е малък басейна и топла водата, за качествено плуване не става, но за леко раздвижване-да. Чисто е. Нормална цена не разбирам какво значи. За мен е нормална, за теб може да не е.

# 253
  • София
Джей Кей Фитнес (води се Бокар, над МОЛ България се пада). Малко е малък басейна и топла водата, за качествено плуване не става, но за леко раздвижване-да. Чисто е. Нормална цена не разбирам какво значи. За мен е нормална, за теб може да не е.
а  с какво се пречиства водата? Аз лично видях как слагат хлор, а сега чувам твърдения, че е без хлор, обаче слагали малко, за да се открива при пробите. Това ме потриса, защото ако е конструирано без хлорно пречистване, от какъв зор ще се търси хлор, трябва да се търси липсата на опасни зарази! Брех!

# 254
Не знам. Не се вживявам на тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт