Плуване за деца - къде в София?

• 294 548
  • 829
  •   1
Отговори
# 180
Не са имали такива проблеми и двамата.

# 181
Моят син е много бял, с много чувствителна кожа.
Плува в Спартак вече 2-ра година, но никога не се е оплаквал от обриви или суха кожа, както и сърбежи.
Притеснявах се и за очите му, тъй като е синеок и хлора и препаратите влияят негативно на склерите и изобщо на цялото око, но купих хубави очила, които са му точно по мярка и проблем няма.

Светла, бих сменила с друг басейн. Ако и там положението е същото, направете консултация с добър дерматолог.

# 182
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ами сина ми преди 2 години ходеше на Спартак -никакви проблеми , цяло лято е по басейни и то не за 45 мин а от сутрин до вечер , дори когато ходим на море пак предпочита басейна -много по малко седи в морската вода , но определено ще го спра от плуването за една седмица и после ако повтори с обривите ще търся лекар . А за жалост немога да сменя басейна тъй като това е единственото достъпно място за нас , никакъв друг удобен басейн за нас няма , но в крайна сметка ако продължава да се обрива ще го спра от плуването .

# 183
  • София
SVETLA BO не знам дали ще те успокоя, но дъщеря ми ходи от юли месец на плуване в Св. София (водят ги от ДГ), като от септември я пускат в големия басейн и не е имала проблеми с обриви. Тя по принцип е много бяла, със светла коса и очи и лекарите я водят склонна към алергии, но плуването й се отразява чудесно.
Аз миналата седмица те питах за условията за по-големи деца (за сина ми - 9 г.), но ти май не си го видяла  Wink.
Аз водя сина ми в Света София ( многопрофилна болница) много съм доволна -ходим в понеделник и петък от 18:30 и от 19:15  в петък
SVETLA BO може ли малко повече информация за Св. София? Каква е цената на картата, за колко време трябва да се използва, при кой треньор сте? Синът ти може ли да плува?
Аз искам да запиша моето момче там, удобно ми е като местоположение. Той вече плува сам, но му трябва правилна техника. Миналата година го водих в Бокар, но не съм във възторг от обучението и сега искам да сменя мястото.
Моля те напиши всичко, което се сетиш.
Ако имаш възможност, пиши

# 184
искам да ви питам -децата ви имат ли проблем след плуването -появяват ли се някакви обриви по тялото . Сина ми ходи на плуване от Октомври месец в болница " Света София" много съм доволна но от 2 седмици щом се изкъпе и си легне и към 2-3 през ноща идва при мен и започва да се оплаква че краката много го сърбят -получава му се силен обрив-мажа го с кремче и на другия ден вече всичко е отшумяло . Но искам да разбера дали и вие имате същия проблем както и ние и как го решавате

И моя син ходи близо 2 години да плува и никога не сме имали проблем. Наистина явно детенцето прави алергия към някой препарат, аз бих се посъветвала с лекар по въпроса.

# 185
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
SVETLA BO не знам дали ще те успокоя, но дъщеря ми ходи от юли месец на плуване в Св. София (водят ги от ДГ), като от септември я пускат в големия басейн и не е имала проблеми с обриви. Тя по принцип е много бяла, със светла коса и очи и лекарите я водят склонна към алергии, но плуването й се отразява чудесно.
Аз миналата седмица те питах за условията за по-големи деца (за сина ми - 9 г.), но ти май не си го видяла  Wink.
Аз водя сина ми в Света София ( многопрофилна болница) много съм доволна -ходим в понеделник и петък от 18:30 и от 19:15  в петък
SVETLA BO може ли малко повече информация за Св. София? Каква е цената на картата, за колко време трябва да се използва, при кой треньор сте? Синът ти може ли да плува?
Аз искам да запиша моето момче там, удобно ми е като местоположение. Той вече плува сам, но му трябва правилна техника. Миналата година го водих в Бокар, но не съм във възторг от обучението и сега искам да сменя мястото.
Моля те напиши всичко, което се сетиш.
Ако имаш възможност, пиши

Да наистина не съм видяла въпроса ти -извинявай за което . Сина ми е 8г и ходи там от Октомври -в големия басейн е - но той е разделен на 2 едната част е за начинаещи ( като сина ми ) а другата част е за напредналите дечица , но скоро трябва да прехвърлят и сина ми в другата част . А иначе в групата на ники има и малки дечица на по 4г и големи на 8-9 г . Ако още нещо те интересува питай  Peace

# 186
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моят син е много бял, с много чувствителна кожа.
Плува в Спартак вече 2-ра година, но никога не се е оплаквал от обриви или суха кожа, както и сърбежи.
Притеснявах се и за очите му, тъй като е синеок и хлора и препаратите влияят негативно на склерите и изобщо на цялото око, но купих хубави очила, които са му точно по мярка и проблем няма.

Светла, бих сменила с друг басейн. Ако и там положението е същото, направете консултация с добър дерматолог.

При кой треньор е сина ти? Имаш ли представа дали Георги Енчев е треньор още там или вече не?  Hug

# 187
Катенце, синът ми ходеше на плуване от ДГ. До днес.
Сега търся къде точно да го запиша, но май пак ще е в Спартак при Стоян Церовски.

Нямам представа друг мъж дали преподава на деца там, зная за жени - Нейкова, Манолова (за втората не съм сигурна).

# 188
Катенце, синът ми ходеше на плуване от ДГ. До днес.
Сега търся къде точно да го запиша, но май пак ще е в Спартак при Стоян Церовски.

Нямам представа друг мъж дали преподава на деца там, зная за жени - Нейкова, Манолова (за втората не съм сигурна).

Благодаря за информацията.   bouquet
Георги Енчев едно време беше мой треньор в Спартак, но сигурно вече е пенсиониран. Тайно се надявах да е още там  Simple Smile Аз също мисля да записвам сина си на плуване, но чак след 1 година и сигурно пак ще е в Спартак. Имам им доверие  Peace

# 189
Там е Енчев още.

# 190

Нямаш си и представа колко ме зарадва  Party С най-спокойна съвест бих си поверила детето на него  Simple Smile Още един път ти благодаря за страхотната новина   bouquet

# 191
е, все пак след години, не знам как ще е  Hug

# 192
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Само да споделя -по горе бях писала за проблема на сина ми след плуване се обриваше и много го сърбеше - не съм го водила на лекар . Забелязах че кожата му е малко суха и почнах да го мажа с крема на д-р Тайс за суха кожа и край с обривите .Сега кожата му е много добре . Просто споделям ако някой има като нашия проблем .

# 193
  • София
Здравейте! Енчев е там още! Страхотен е-аз съм плувала при него. Много е внимателен, не е от тези дето викат по децата и така намразват спорта  Peace. Голямата ми дъщеря е на 6г. и плува в 25м басейн при Ели Манолова. Единственото ми притеснение е,че водата явно е много студена и децата излизат треперещи със сини устни. Някой,който ходи в Спартак, има ли реална представа колко градуса е водата в 50м и 25м басейн? Малката ми дъщеря(3г) плува в детския и там е много топличка. А за обривите,не сме имали такива проблеми от басейни. Като малка, голямата дъщеря й беше суха кожата и от тогава го знам този нахткерцен на д-р Тайс-чудесен е наистина!

# 194
Искам да ви попитам за басейна на 153 гимназия.  Колко струва един час и някакви карти дали има? А и от колко до колко часа може да се ходи като не си от училището? Аз съм на 16 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт