Плуване за деца - къде в София?

• 296 121
  • 829
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някъде да знае в София да има специално за малки деца- групи за плуване? Искам да  водя малкия да се учи да плува.

# 346
Някъде да знае в София да има специално за малки деца- групи за плуване? Искам да  водя малкия да се учи да плува.

В Спартак, при Стоян Церовски.

# 347
  • София

В Спартак, при Стоян Церовски.
Сега звъннах в Спартак, оттам ми дадоха друг телефон и се оказва,че "Лъвчетата" се занимават с деца от 3 годинки, те са наели басейна и треньора е друг-Здравка. Тренировките са вторник,четвъртък от 16 часа и събота от 12.30, цената е 10 лв на посещение.Тел им е 0896720434/ в случай,че някой се интересува/, аз мисля да го заведа да видим какво е положението.

# 348
  • Някъде Там
А дали слагат химикали в Спартак? че ние сме с астма и ни дразни хлора или там каквото слагат Simple Smile

# 349
А дали слагат химикали в Спартак? че ние сме с астма и ни дразни хлора или там каквото слагат Simple Smile

Да, добавят хлор.

# 350
Единственият (доколкото знам) басейн в София без хлор не работи до края на годината - в хотел Берлин в Бояна.

И "Спарк" в Резиденшъл парк също:
https://www.facebook.com/sparkbg
http://spark-bg.com/#

# 351
Здравейте, някой би ли препоръчал обучение по плуване за дете на 1,5 годинки в София, по възможност без хлор да е басейнът ?

# 352

Силвър Сити се намира до МОЛ Парадайс. http://silvercitysport.bg/
Триестина, а отзиви от треньорите имаш ли?

# 353
  • София
Аз търся май басейн и треньор в Младост... Опитите ми аз да го науча (на морето) претърпяха пълен неуспех. Sad

# 354
Аз търся май басейн и треньор в Младост... Опитите ми аз да го науча (на морето) претърпяха пълен неуспех. Sad

Може да успееш да го научиш да плува уж, но стиловете и дишането са въпрос на тренировки с треньор.

# 355
  • София

Може да успееш да го научиш да плува уж, но стиловете и дишането са въпрос на тренировки с треньор.

Не, проблемът ми е да го науча да се отпусне във водата и да я приеме за приятел... имам доста добър стил. И правилно дишане. Но няма особено значение, при положение, че той се стяга като буца олово.

# 356
Щом е така, можеш да го заведеш с теб в басейн и да плувате заедно.
Истината е, че ми е изключително трудно да си представя, че плува, диша и се страхува от водата Simple Smile, щото си имам син, малко по-малък от твоя, който втора година вече плува и това се случва пред очите ми. А знаеш, че се започва с потапянето на главата, стилове и дишане идват много по-натам Wink.

# 357
  • София

[/quote]
Моите деца плуваха при Розалия - аз нямам забележки, те също бяха доволни. За другите нямам впечатления някакви ... но пък не съм чула оплаквания.

# 358
  • София

Силвър Сити се намира до МОЛ Парадайс. http://silvercitysport.bg/
Моите деца плуваха при Розалия - аз нямам забележки, те също бяха доволни. За другите нямам впечатления някакви ... но пък не съм чула оплаквания.

# 359
  • София
Щом е така, можеш да го заведеш с теб в басейн и да плувате заедно.
Истината е, че ми е изключително трудно да си представя, че плува, диша и се страхува от водата Simple Smile, щото си имам син, малко по-малък от твоя, който втора година вече плува и това се случва пред очите ми. А знаеш, че се започва с потапянето на главата, стилове и дишане идват много по-натам Wink.

Не, не, той не плува - изобщо не се отпуска. Аз имам добър стил - но очевидни несъществуващи педагогични способности в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт