Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да създам комплект в черно и бяло с декупaж?
Къде мога да намеря гипсови чинии?
Как да изправя салфетка при декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да създам комплект в черно и бяло с декупaж?
За да направите комплект в черно и бяло с декупaж, използвайте разредено лепило С200 и мека четка за гладко нанасяне на салфетката. Можете да намерите магазини за гипсови чинии в Красно село, София, които продават отделни салфетки. Освен това проверете Слънчоглед на ул. Иван Вазов и Импрессия на ул. Кракра зад университета за налични салфетки. За стъклени чинии без украса посетете складовете на Correct OOD на гара Iskar и по шосето към Ilientzi вляво от пътя.
-
Къде мога да намеря гипсови чинии?
Можете да намерите гипсови чинии в магазини в Красно село, София, където се продават и салфетки на бройка. Също така можете да проверите в Слънчоглед на ул. Иван Вазов и Impresia на ул. Кракра зад университета. За стъклени чинии без украса можете да проверите складовете на Correct OOD на гара Iskar и по шосето към Ilinden от лявата страна.
-
Как да изправя салфетка при декупаж?
-
Къде мога да намеря стъклени чинии без декорация?
-
Как се нарича инструментът за точки и къде мога да го купя?
Продължавайте в същия дух, много хора чакат армагани от Вас.

Приемаш ли 

.Сигурно ще пропусна да спомена без да искам някой но на всички ви се възхищавам

............и са фантастични, наистина! Аз съм гордия притежател на едната, която е по-голяма и на малката играчка
.По едната рецепта става много хубав за работа обаче страшно много се напуква при съхнене. При другата в която се слага и вода, става много лепкаво, и на всичко отгоре пак се пука. Писна ми да троша ценно време и засега съм го зарязала.