Декупаж - 32

• 86 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Значи : магазинът за салфетки е на пазара "Красно село. Слизате там и поглеждате към входа му, след това надясно към трамвайните линии и тръгвате точно натам - към трамвайната  спирка.  
               От същото място,което е описала Анка АКО  погледнете в ляво на самия вход на пазара ще видите и ТРЕТИЯ магазин .Той е за луксозна стъклария,но в него също има салфетки и също се продават на бройка.Цената е 35 ст ,има и някои по-скъпи,но те са английски и са по - дебели и качествени.Пропуснах да добавя,че там салфетките са подредени на въртящи се щендери и лесно се разглеждат.

# 91
Пу, пу да не ви е уруки  Hug Пак сте наредили красота до красота  Wink
Геновева много ми харесват керемидките, от двете втората ми е фаворит   Hands Clap
ellinna чинията е страхотна, я сподели как успя да изрежеш салфетката около клончето зад розата  newsm78 направо ми взе акъла  Shocked каква ножица ползваш бе жена, аз все успявам да резна където не трябва, хем къде по едри мотиви кълцам  Mr. Green
Florina в кой пловдивски магазин търсиш салфетки, защото аз се снабдявам от Дали и от едно магазинче в Капана, но в Дали избора е по голям. Днес бях в Била, докарали са коледните салфетки и са на доста сносна цена - до 2 лв. Взех няколко модела, тези дни ще се опитам да ги снимам и кача в албума и ако ти хареса нещо, кафе-срещи не отказвам  kaffeetrmker_2
Момичета не се сърдете, че не ви изброявам всички, просто все тичам на някъде напоследък, но пък ако ви сърби нещо... да знаете, че мислено си ви одумвам и не спирам да си ви  Kissing Heart

Антомче, не съм факир Wink Това си е цяла салфетка, розата и червената лента са заедно. Иначе мотивът не е изрязан, а накъсан и съм догодила цвета на моя фон като фона на самата салфетка, така, че да няма разлика Grinning

# 92
Здравейте вълшебници  bouquet
в Петък,компа ми хвана вирус #2gunfire и чак сегаго оправиха.А вие сте наредили красота след красота  bouquet Всяко нещо,което сте показали е безцена перла,наникана в прекраснатаогърлица ДЕКУПАЖ newsm51
Кат-шампанската са прекрасни  bouquet Много празнични и хубави
Флорина-изпипана и нежна кутия  bouquet направена с много стил
Делина-и твоите шампански са прекрасни Hug Красота
Гудзи-възхитителен подарък  bouquet Я кажи как младоженците ококориха очи #Crazy Много ми харесва-комплекта
Джастич-пленителни чинийки  bouquet Много стилни и прекрасно изпълнени Hug
Пипелолита-много красиви шишета  bouquet Браво!Успех с дипломната Peace
Елинче-очарователна чинийка  bouquet Само четри човека сме правили нещо с тази салфетка Grinning Аз-шише и чинийка,хубавки Joy щот са мои.След това Маринчето,прекрасно шише,Раковинка-прелестна чинийка,и сега ти-ама твойта най ми легна на сърце Heart Eyes
Геновева-супер зареждащи керемидки  bouquet Толкова свежи и хубави.Браво!
Марчела-добре дошла  bouquet
усмивки и щастие Heart Eyes

# 93
Благодаря Ви момичета!
Florina в кой пловдивски магазин търсиш салфетки, защото аз се снабдявам от Дали и от едно магазинче в Капана, но в Дали избора е по голям. Днес бях в Била, докарали са коледните салфетки и са на доста сносна цена - до 2 лв. Взех няколко модела, тези дни ще се опитам да ги снимам и кача в албума и ако ти хареса нещо, кафе-срещи не отказвам  kaffeetrmker_2

Не знам как се казва магазина. Намира се на един ъгъл до чешмата на Джумаята. Сигурно става въпрос за същия. Този в капана също го знам там една салфетка е 50ст. Май в Пловдив това са единствените магазини за салфетки на бройка. В Била пък, когато и да отида  изобщо не мога да намеря такива салфетки, къде са изложени??? Днес смятам да проверя.
А кафе- среща може и без повод Grinning

# 94
  • пловдив
Седя и се чудя какво не съм правила на последък и  ooooh! сетих се, не съм ви мъчила с мои снимки с телефонче, та ето да се поизмъчите с добавените салфетки   Mr. Green
http://antom.snimka.bg/other/salfetki-za-dekupaj.390306.15764328
Florina аз живея до първата Била на р. Марица и там салфетките са в един от кошовете на касите, но по добре ми разгледай албума, за да не купуваш цяв пакет. Иначе и в метро има, но на пакети. При салфетките и тоалетната хартия са, има и хубави, но са по 3-4 лв пакета.
ellinna благодаря ти , внесе спокойствие и хармония в изстрадалата ми душа, вече бях започнала да се притеснявам че са ми напълно кьопави ръчичките  Joy
© Анка изобретателността не ми е силната страна, това са съвети на момичетата  Peace
аз съм си малко готованка  Mr. Green ползвам опит на готово - Момичета  Hug Hug

# 95
  • след Околовръстното
Hug  значи си напазарува , на мен пък все не ми се мъкнат чинии от там. От кой магазин купи грънците, от този с кошниците ли, я дай някакви цени и снимки, ако можеш ?

Грънците ги взех от сергия на Централния пазар.
Малки чинийки - 2 лева, кандило-1,50, счупена амфора 12 лева, голями делви 10-12 лева.

# 96
  • Бургас
Хайде и аз цоп че отдавна не съм се разписвала Mr. Green
Пак се нагледах на красоти     
Джастич чинийката ти е прекрасна
Ели и твоята е прелест
Керемидките на Геновева са толкова лъчезарни- зареждащи

Гледам активността понамаляла - явно кипи трескава работа вече за коледните базари newsm78
Малко коледно настроение и от мен Laughing
http://picasaweb.google.bg/Radost6603/2009#5400153022147718050 от тук до края
Последните две май не са за тази тема  newsm78, ама що пък да не ви ги покажа Mr. Green
Хубав ден момичета   bouquet
В Бургас е мокро и мрачно Sick

# 97
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Tini коледните ти неща са чудесни, а свещниците  са много сладурски  Heart Eyes
GenovevaG много красиви керемидки   bouquet
Gudzy прекрасен комплект   bouquet
Djasta превъзходни чинии и чудесно изпипани  newsm51
Elinna голяма красота е чинията, нямам думи. Страхотна е   bouquet
Mar4ela добре дошла сред нас  Hug

Нещата ми за базара, има още време и се надявам да направя още работи: http://picasaweb.google.bg/NadiaStoianova/KOLEDENBAZAR2009#5400265708120331634 - до края

# 98
NadiaStoianovaстрахотни неща
моите поздравления, фаворити ми са книгите, мн са красиви newsm10

# 99
един запис и в тая тема ,за да ви гледам красотите

# 100
Надееееееееее, в кой град ще ги пускаш за благотворителност???  newsm78 Идвам да си купя книгите, страхотни са  newsm74   newsm74  newsm74 .  Аз ще ви покажа само една касичка (от буркан), която днес  поскалъпих набързо, че 5 дена не съм ставала от леглото  Ill .
http://www.album.bg/delina74/images/18949889/
http://www.album.bg/delina74/images/18949877/
Спорна работа на всички   newsm10

# 101
Делина за базара в Русе ще са.
Касичката  много ми хареса, а шампанските са просто "приказка"    bouquet
Бързо да оздравяваш  Hug

# 102
Здравкова, думите ти ме трогнаха! Embarassed Благодаря!

Наде, твоята оценка означава много за мен! Благодаря ти! Hug

Тини, украшенията ти наистина ми създадоха коледно настроение! Grinning

Делина,   jumpuu  jumpuu  jumpuuнадявам се, вече си здрава и скоро ще твориш и повече!   jumpuu

От мен една весела кратунка:

http://picasaweb.google.bg/ellnna1973/Decoupage_Christmas_2009_2 … 00351412903270722

Лека и спокойна нощ!

# 103
Здравейте милите ми сръчни ръчички, направихте невероятно красив неща,браво на всички.
Дайдох да ви се похваля с една дървена купа за лютеничка, която си купих от Румыния за спомен.Много си я харесвам и лютеничка в нея става невероятно вкусна, ама  реших че трябва купа да е и хубава.Ето я и нея.

Обаче, купата е започната много отдавно, но все нямам време за себе си, тя си чакала реда доста време,бях й налепила тези сочни пиперки, и все си я гледах с мъка и жалост, ама приятелката ми Елина, сръчни ръчички я довърши ,и я направи прекрасно. Сложи й много готини сенки ,подбра  красив фон, и  сега купа ми е фаворит в кухнята, виси на най почетно място, и радва цялото ми семейство.Благодаря Елинка от все сърце, иначе купа бих си чакала доста време. Аз направих няколко неща за базара, и бях ги снимала, обаче снимки са изгубили някъде по пътя от фотоапарата до комп-а, ще си изправя грешката,обещавам.На всички пожелавам успешни творчески моменти и много радост...  bouquet

# 104

Здравейте момичета.Ей, много красоти показвате Rolling Eyes
Kkaatt-щампанските са фантастични. Мн прецизна работа smile3501 smile3501
Delina-ще ме комплексирате с тези шампански.И аз искам да направя няколко за подаръци, но още не мога да набера смелост да се пробвам. newsm78
Гудзи-тоя комплект,еееех, кога ще ги стигнем......майсторките.
ДжастаПраста-оригинална чинийка -финес и красота. Hug
ПиПеЛолита-много романтична бутилка.Розите винаги са ми харесвали. Simple Smile
Ellinna-аз показвам кутия с този мотив,но твоито изпълнение е мн майсторско.На мен ми беше втория опит по декупаж.
Флорина-чудна кутия. yes
Геновева, керемидките мн ама мн артистични. newsm03
Tini-коледните свещничета са много закачливи и излъчват настроение.
NadiaStoianova-твойте книги за мен са черешката на сладоледа . smile3501 smile3501 smile3501Красота, красота и пак красота.
Да покажа и аз нещо не е много коледно ама това съм направила събота и неделя.http://vivanova043.snimka.bg/hobbi/dekopaj.436526[/list]

Общи условия

Активация на акаунт