Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 494
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Mонтана
Искам да питам ,тъй като това лято многоо си изгорих косата (и по моя вина ,но основно на некадърни фризъори!),и логично започна да пада  Cry Но това беше преди 3 мес ,оттогава не я горя с нищо ,порастнала е с 2-3 см ама все така си пада ....и се чудя след колко време трябва да се поуправи и да спре да пада  Sad Или пък да търся другаде вече причината за косопад :X
вси4ки имаме косопад през последните 3 месеца,да не би и на теб да ти е от сезона!!!!???

# 121
Момичета за растеж ползвам хининова вода на Милва,но дали ще помогне? smile3506
На мене косата ми беше изтъняла от нея, така че не я препоръчвам
Преди месец имах коса до кръста и я скъсих около една педя,но си искам предишната дължина! Crossing Arms

# 122
Искам да питам ,тъй като това лято многоо си изгорих косата (и по моя вина ,но основно на некадърни фризъори!),и логично започна да пада  Cry Но това беше преди 3 мес ,оттогава не я горя с нищо ,порастнала е с 2-3 см ама все така си пада ....и се чудя след колко време трябва да се поуправи и да спре да пада  Sad Или пък да търся другаде вече причината за косопад :X
вси4ки имаме косопад през последните 3 месеца,да не би и на теб да ти е от сезона!!!!???

Знам ли..доколкото съм чувала сезонния косопад е около 1 мес -мес и половина...

# 123
Преди месец имах коса до кръста и я скъсих около една педя,но си искам предишната дължина! Crossing Arms

Не си единствената,почти всеки си е скъсявал доста косата  smile3511 а после  #2gunfire ще порастне  Peace просто се отнасяй към нея с добри грижи и ще видиш колко бързо ще се върне пак на старата дължина

# 124
Хич не се притеснявайте за дължината на косата. Винаги съм казвала по-добре по-къса, но здрава, отколкото дълга, ама два косъма на кръст или проскубана нацъфтяла перушина Peace Не ми е жал да я отрежа, ако виждам, че е необходимо.  Преди много се притесняявах да се стрижа и го правех по-рядко, но от няколко години откакто се подстригвам редовно, на два месеца най-много, косата ми е в много по-добрър вид и състояние. Освен това расте доста по-бързо като се подстригва често.

# 125
Започвам нова за мен маска.
1 ампула прогестерон
20-30 мл рициново масло
1 жълтък
1 с.л. кисело мляко
 2 пъти в месеца 
Мисля да правя само нея зимата.Косата ми не се влиае добре ако си правя маска преди всяко миене.Според мен има обратен ефект,като пренасищане се получава.Затова само поддържащи процедури ще си правя

# 126
MiLLLi4ka, от къде си купуваш ампулите прогестерон? Преди седмица питах в аптеката и ми казаха, 4е са спряни  Crossing Arms

# 127
Ами от аптеката,поръчала съм на мъжът ми да видим дали ще намери.

# 128
И аз не я харесвам. Съжалявам, че си я купих.
Като бях ученичка си купунах х.вода от аптеките - беше розова и в стъклени шишета и миришеше по друг начин.  Confused

# 129
А пък аз си купих преди време този балсам: http://www.syoss.de/uploads/tx_templavoila/prod_repair_130309.gif
Ами не съм много доволна. Омекотява косата, но не дава никакъв обем.

# 130
А пък аз си купих преди време този балсам: http://www.syoss.de/uploads/tx_templavoila/prod_repair_130309.gif
Ами не съм много доволна. Омекотява косата, но не дава никакъв обем.

Аз съм доволна,но от шампоана за игглаждане и блясък  Hug

# 131
Здравейте,
искам да попитам за мнение относно един такъв серум за коса - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=818448&cat=fav
Моята е доста чуплива и се записах в обявата за жълтия( тоест този за къдрава коса).Обаче сега почнах да се замислям да ли няма д ми умазнява косата.Преди имах един крем за лесно разресване от Ейвън с банан - е вярно, че наистина лесно я сресвах, но пък бързо се умазняваше.Пък и аз веднага след баня ползвам редица гелове и пяни за коса и си мисля че то няма да има ефект като в/у серума веднага сложа всички тези продуукти  ooooh!
Ще бъда много благодарна на този , който ми реши проблема за тази вечер, защото съм подготвиила още един  Laughing

# 132
Дано питането ми е подходящо за тази тема-от къде във Варна мога да си взема ампули против косопад на Фито на бройка?

# 133
не мога да кажа сто процента  Peace но ти препоръчвам Санита и Живита на Червения площад до бившия ирландски клуб  Peace предполагам там ще има на бройка;   bouquet

# 134
Момичета,някоя ползвала ли е шампоана на Биодерма без слес,който е показан на първа страница от темата?
Тъй като си мия косата през ден искам да е по щадящ шампоана.

Общи условия

Активация на акаунт