Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 672
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
irresistible в интернет???

# 226
И аз почнах маската с тривитамола, слагам всичко по оригиналната рецепта без газ(тривитамол,бадемово масло и масло от пшеничен зародиш,ракия,кисело мляко,жълтък и лимонов сок). Проблема е обаче, че миризмата на ракия се запазва и след като съм си измила косата.Силна ли идва самата ракия или какво..? И с какъв алкохол мога да я заместя евентуално. Другото,което е вие всеки път като си миете косата ли си правите маската. Аз мисля просто веднъж седмично, защото на шсеки 2 дни не мисля, че ще мога да отделям време Simple Smile

# 227
Мисля, че може да заместиш ракията с водка, ром или коняк. Така бях чела, но не съм 100% убедена, така че нека по-знаещите от мен по този въпрос да се изкажат

# 228
the_invisible  При всяко миене маска..  Naughty недей,че да не останеш без коса!!!  Stop

# 229
wow dm страхотна коса Crazy мноого е гъста и има здрав вид   bouquet а блясъка и къдриците..  Heart Eyes

P.S.:  от къде си правите тези тестове в интернет Shocked

благодаря ти за думите, но косопада с който се боря е бая големичък и косата ми доста уредя не искам да си я загубя.  Дано спре да пада че поне на това ниво да остане гъстотата. А иначе блясъка се дължи на тривитаминола, който снощи за първи път си направих.

А тестовете не се правят в интернет Grinning. Тестовете си направих в Бодимед а те имат услугата да си провериш резултатие на техния саит   bouquet

# 230
dm страхотна коса и колко е гъста..  Peace

гъста, гъста ама ако продължава в същия дух да пада.... smile3511

# 231
Момичета чета ви,че повечето избягвате газта?Аз си права веднъж месечно,като слагам газ в маската и ефекта след това е невероятен PeaceДаже аз си слагам на око повече,около 2-3 супени лъжици.Миризмата след това не се усеща с по силно парфюмче,а и след следващото миене изчезва Peace
Опитайте поне веднъж,за да видите ефекта Peaceкойто не е опитвал.

# 232
а всъщност каква е ролята на газта newsm78

# 233
Блясък  Peace

# 234
И аз почнах маската с тривитамола, слагам всичко по оригиналната рецепта без газ(тривитамол,бадемово масло и масло от пшеничен зародиш,ракия,кисело мляко,жълтък и лимонов сок). Проблема е обаче, че миризмата на ракия се запазва и след като съм си измила косата.Силна ли идва самата ракия или какво..? И с какъв алкохол мога да я заместя евентуално. Другото,което е вие всеки път като си миете косата ли си правите маската. Аз мисля просто веднъж седмично, защото на шсеки 2 дни не мисля, че ще мога да отделям време Simple Smile
the_invisible  При всяко миене маска..  Naughty недей,че да не останеш без коса!!!  Stop

Винаги съм си правила маската по три пъти седмично. Имах коса по главата си. 2-3 пъти е добре. Споко.  Peace

Аз да ви споделя, че ще си режа косата. Доста.  Sad Имам ужасен коспоад вече трети месец. Почти не ми остана коса.  Sad Май ще се наложи да я режа до рамената.
Единственото, което ми идва на ум е сухия шампоан, който ползвах. Сега ме е яд! Няма друга причина. Ако изключим сезонен косопад, но той пък да е 3 месеца?  Shocked

# 235

Винаги съм си правила маската по три пъти седмично. Имах коса по главата си. 2-3 пъти е добре. Споко.  Peace

Аз да ви споделя, че ще си режа косата. Доста.  Sad Имам ужасен коспоад вече трети месец. Почти не ми остана коса.  Sad Май ще се наложи да я режа до рамената.
Единственото, което ми идва на ум е сухия шампоан, който ползвах. Сега ме е яд! Няма друга причина. Ако изключим сезонен косопад, но той пък да е 3 месеца?  Shocked

Ами до колкото разбрах тя си мие косата на 2 дена,това значи 3 пъти в седмицата.И ако през тези 3 пъти си слага маската,както ти казваш,значи че трябва да няма почивка.Не мисля,че това е добре за косата..

# 236
Принципът е следния: два месеца маска- два месеца почивка.  Peace Или месец маска- месец почивка. Някои изобщо не сме  правели почивка и пак не е било зле за косите ни.

Нека всеки да си я прави колко често иска. Аз не налагам мнение. Но не може да казваш, че е вредно за косата маската да се прави три пъти седмично. Всеки трябва да наблюдава косата си и да прецени колко пъти е добре и колко не.  Peace

Някои четем и пишем в темата от доста време. Намесвам се, когато се дават отговори и коментари за неща, които не можем да знаем. Всичко е индивидуално. Трябва да се пробва, да се види и всеки да реши кои продукти му влияят зле и кои не, колко често да се прави маската и т.н.

# 237
и аз си направих маската с Тривитаминола сложих:
2 с.л Тривитаминол
1 с.л. зехтин
един жълтък
1 с.л. оцет
Правилно ли съм комбинирала и добавила съставки или нещо съм объркала
Ветеринарният лекар ми беше казал и мед да слагам обаче нямахме вие слагате ли?

# 238

благодаря ти за думите, но косопада с който се боря е бая големичък и косата ми доста уредя не искам да си я загубя.  Дано спре да пада че поне на това ниво да остане гъстотата. А иначе блясъка се дължи на тривитаминола, който снощи за първи път си направих.

А тестовете не се правят в интернет Grinning. Тестовете си направих в Бодимед а те имат услугата да си провериш резултатие на техния саит   bouquet

аз пак не съм разбрала правилно Embarassed  bouquet

# 239
dm, косата ти изглежда страхотно!!!   bouquet
Анч, много съжалявам за косопада... Дано бързо да се оправиш.   Hug Дължината ти сега е много хубава. Момичета, когато има косопад, по какъв начин всъщност помага скъсяването на косата?  Rolling Eyes Нали корена не зависи от краищата..

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 08:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт