Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък да ви се оплача, моята коса е мазна в корените, а в краищата е много суха направо като метла и има цъфтежи. Слагам кристали, но косата ми продължава да е ужасно суха.Моля ви дайте ми съвет

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 21:57 от BG_kaka

# 46
Жени,дайте набързо рецепта..с какво да смеся рициново масло?и колко милиграма да сложа от него?

# 47
И аз съм в "зоната на косопада"  Mr. Green
Засега не се шашкам,мисля,че ще отмине.

# 48
Да споделям  от 1 месец правя маска от зехтиново олио  всяка вечер си намазвам косата и сутрим си го измивам.newsm78

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 00:51 от redjinaa

# 49
Аз пък да ви се оплача, моята коса е мазна в корените, а в краищата е много суха направо като метла и има цъфтежи. Слагам кристали, но косата ми продължава да е ужасно суха.Моля ви дайте ми съвет

Отрежи я. За какво са ти тези цъфтежи..Косата е красива, когато е 1) здрава и 2) чиста. Друг начин няма.

# 50
ell_ell сподели как си възвърна здравия вид на косата.
Истината е на първа страница Peace
Много домашни маски,не само с тривитаминола,прибавях каквото ми попадне вкъщи.И накрая вместо балсам си слагах от маската за коса на Кристиан оф Рома с жожоба-за блясък и мекота.И най-важното боядисвах през 3месеца с без амонячна боя!
Постоянство с маските и сама ще се увериш в резултата Peace

Като казваш Кристиян оф Рома какво имаш предвид,питам защото това,което си си взела ме вълнува и като започне панаира ще отида да го потърся,но до колкото знам Кристиян оф Рома са вносители на италиянски марки,но не са производители.Ако не е проблем ще ми кажеш ли каква по-точно е тази маска,на коя фирма е,за да знам какво да търся и ако може цената.
                                                               Благодаря ти предварително  bouquet

# 51
Момичета, реших вместо кристали за коса да втривам малко кокосово масло след измиване. Ама явно съм забравила, то мирише неприятно.  Sick Така ли е по принцип или на мен ми се е паднало някакво гранясало? Не мирише на престояло, по-скоро някаква неприятна миризма на нечисто.. И то като си го намажа на лицето. Иначе в бурканчето не мирише.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 08:52 от Анонимен

# 52
  • София
Кокосовото е ... неприятно, но зависи кое. аз имам едно дето е 38 лева.  и мирише невероятно. органическо. само че на косата като се сложи, както пише като кондиционер, я прави много мазна.... виж за дневен крем няма равно... мммм, дори се яде. пише че з авсякакви цели става. и как няма, за тези пари...

# 53
я я кажи ако знаеш такова кокосово което да става и за ядене от къде мога да си взема? ( то не е по темата, но видях клипче как се прави домашен маргарин и ми е интересно да пробвам Laughing )

и да ви подбутна че снощи никой не каза - този кера плант никой ли не го е ползвал? поне като марка ако сте чували да кажете така ли се казва че нищо не намирам в нета Sad

# 54
  • Бургас-Несебър
Добро утро и от мен!
Преди малко си направих маската с тривитаминола - сложих и мед и сега едни мухи ме обикалят #Cussing out  #2gunfire
но повече от час и 20 мин не мога да остана с нея, ще е достатъчно ли?

# 55
ва ни ла, благодаря! Моето е на Икаров. Значи няма да стане, каквото си намислих.  Confused

# 56
Добро утро и от мен!
Преди малко си направих маската с тривитаминола - сложих и мед и сега едни мухи ме обикалят #Cussing out  #2gunfire
но повече от час и 20 мин не мога да остана с нея, ще е достатъчно ли?

ДА  Peace

# 57
Момичета, реших вместо кристали за коса да втривам малко кокосово масло след измиване. Ама явно съм забравила, то мирише неприятно.  Sick Така ли е по принцип или на мен ми се е паднало някакво гранясало? Не мирише на престояло, по-скоро някаква неприятна миризма на нечисто.. И то като си го намажа на лицето. Иначе в бурканчето не мирише.
Ползвала съм точно на Икаров и в никакъв случай не миришеше лошо , е не миришеше и хубаво !

# 58
Kryptonite, keraplant е серия продукти на Lisap http://makul.hit.bg/Treatment.html

# 59
 newsm03 аз ползвах ампули "vigorance" newsm44 , а сега я поддъжам само с бадемова маска  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт