Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 595
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Аз също го ползвам в маската с тривитаминола,даже си слагам и в корените от пшениченото масло.След измиване пак,но само на краищата.Съгласна съм Lady Brinne ,каквото и масло да е,е добре за косата Peace
Момичета кое беше маслото,което преди време поръчвахте от някой производител и беше 1литър за около 13-15лв ThinkingИ координати ,ако може да ми дадете да си поръчам и аз PeaceТиквено ли беше newsm78 или друго не помня.Малко глупаво го описах,но това се сещам Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 20:30 от ell_ell

# 436
момичета, може ли да комбинирам Стимуланта за коса на Икаров с Тривитаминола, защото като гледам той нали има масла Simple Smile

# 437
  • Mонтана
аз мисля 4е няма смисъл от тази комбинация или едното или другото.те сами по себе си се самоизклю4ват

# 438
Моята фризьорка ми препоръча подстригване с "гореща" ножица против цъфтеж. Тя ми обясни че тази ножица е нещо като ножица и маша едновременно. Докато фризьорката те подстригва ножицата е включена и седи нагрята. По този начин се "запичат" връхчетата на косата и се предотвратява цъфтенето. Аз честно казано не съм навита на тази процедура. Ако някоя от вас знае нещо по въпроса да сподели. Също така искам да ви питам какво ви е мнението за билковите отвари за коса, защото вчера се поразрових из нет-а и намерих страшно много интересни неща. Чао ви за сега   bouquet

# 439
Моята фризьорка ми препоръча подстригване с "гореща" ножица против цъфтеж. Тя ми обясни че тази ножица е нещо като ножица и маша едновременно. Докато фризьорката те подстригва ножицата е включена и седи нагрята. По този начин се "запичат" връхчетата на косата и се предотвратява цъфтенето. Аз честно казано не съм навита на тази процедура. Ако някоя от вас знае нещо по въпроса да сподели. Също така искам да ви питам какво ви е мнението за билковите отвари за коса, защото вчера се поразрових из нет-а и намерих страшно много интересни неща. Чао ви за сега   bouquet

Да много нашумяващ метод,но много хора го отричат,защото после било по-зле-не съм пробвала само съм се интересувала

DESI VI,обезателно опитай,смятам,че щом искаш промяна просто я правиш.Искаш ли да си къдрава търсиш начин и се къдриш,искаш ли да си права намираш начин и се изправяш,искаш ли да се боядисаш намираш боя и се боядисваш.Както казва моята фризьорка-има ли коса всичко става,няма ли коса,ще сложим и пак ще стане Grinning.Мисля,че ако го прави професионалист и продуктите са хубави няма да има поражения Peace

# 440
За тази процедура подстригване с гореща ножица знам, че се предлага в салоните Мадлен. Някой момичета са доволни. Аз лично не съм я пробвала. Скъпо ми се вижда към 70лв и нагоре (а може и повече да е) за едно такова подстригване с такава ножица, а и не съм убедена 100% в ефекта и Rolling Eyes Имаше и  такава тема във форума, в която се обсъждаше точно подстригването с топла ножица, ако искаш потърси Simple Smile

# 441
как така 70 лв аз си подстригвам от 3 г с гореща ножица за 8 лв.

# 442
Ми предполагам, че ти се подстригваш във Варна за 8лв. В темата за горещата ножица имаше момичета от Варна точно, които казаха, че се подстригват за малко пари. Но тук в софия доколкото знам само в Мадлен се предлага тази услуга и си е доста скъпичка. Незнам на какво се дължи, но е факт.

# 443
Ми предполагам, че ти се подстригваш във Варна за 8лв. В темата за горещата ножица имаше момичета от Варна точно, които казаха, че се подстригват за малко пари. Но тук в софия доколкото знам само в Мадлен се предлага тази услуга и си е доста скъпичка. Незнам на какво се дължи, но е факт.
Аз току що изчетох цялата тема за тази ножица - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363272.0 и момичета от София споменаха още 1-2 салона които предлагат тази услуга  Wink Ето цитат от темата -
За София - Има такава ножица в "ТС Салон" в Лозенец на ул. Димитър Хаджикоцев. Един път само съм се подстригвала, бях доволна, но ефект има след поне няколко процедури.

Аз пак да питам - има ли момичета които са ползвали билкови отвари за косата си  Wink

# 444
Може да има и други места, не отричам Peace Не съм се интересувала подробно от услугата, затова не съм и разучавала подробно къде другаде се предлага. Казах каквото знам по въпроса.

# 445
момичета, може ли да комбинирам Стимуланта за коса на Икаров с Тривитаминола, защото като гледам той нали има масла Simple Smile

Може да ги използваш заедно, не се самоизключват.  Peace

# 446
Здрасти всички, нова съм тук, ама имам един въпрос, проблем де, и се надявах да ми помогнете. Косата ми нещо не е наред, напоследък много пада, знам че такъв е сезона, но не е нормално целия килим да става в коса и като го чистя с прахосмукачката да пречи на четките.. освен това след измиване следващия ден е ок, на следващия обаче става суха и изтощена, а на следващия стои някак чак мазна, на кичури, особено в корените.. и това ме принуждава да я мия на около 3 дни обаче това май не помага... можете ли да ми дадете съвет какво да правя? Шампоан да сменя, маска, балсам, серум, нещо? Извинете за романа дето го изписах, ама исках да си обясня.. =)

# 447
Здрасти всички, нова съм тук, ама имам един въпрос, проблем де, и се надявах да ми помогнете. Косата ми нещо не е наред, напоследък много пада, знам че такъв е сезона, но не е нормално целия килим да става в коса и като го чистя с прахосмукачката да пречи на четките.. освен това след измиване следващия ден е ок, на следващия обаче става суха и изтощена, а на следващия стои някак чак мазна, на кичури, особено в корените.. и това ме принуждава да я мия на около 3 дни обаче това май не помага... можете ли да ми дадете съвет какво да правя? Шампоан да сменя, маска, балсам, серум, нещо? Извинете за романа дето го изписах, ама исках да си обясня.. =)

Мисля,че е задължително да смениш козметиката за коса,която ползваш,защото преди години и аз имах сериозни проблеми с косата и тогавашната ми фризьорка каза да сменя всичко,което ползвам да го изсхвърля.Купи си по-качествени неща за проблема,който имаш и всичко,което вземеш е хубаво да е на една марка и разбира се прави си домашна маска и тя ще ти помогне  bouquet

# 448
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Как сте днес?Аз имам едно въпросче,дано не Ви се стори глупаво.Тъй като наближава "почивката"ми от Тривитаминола,мога ли с бадемово масло да я правя през това време или трябва пълна почивка да и дам?
     Благодаря предварително  Hug

# 449
  • София
Здравей eva83! Преди време и аз от това се интересувах - дали почиваме само от тривитаминола или от маските като цяло... Имаше мнения, че се почива само от тривитаминола. Аз си изградих навик да слагам маски и сега ми се струва невъзможно да спра да си слагам каквото и да било. За това съм решила да почина от маслата като цяло. Бях пробвала една маска с мая за хляб + кисело мляко, мисля, че и жълтък добавих, хареса ми като резултат, но пък трудно издържах миризмата  apchih

Общи условия

Активация на акаунт