Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 316
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
аз съм пила няколко месеца, 1вият месец ми се бяха оправили малко ноктите, обаче след това нищо..не съм доволна от тях  Confused и аз сега пия фитовал

# 646
Питам, защото аз ги пих 1 месец, но не видях никакъв ефект. Казаха ми, че трябва да се пият 3месеца и се чудех дали да купувам пак от тях или да пробвам нещо друго.

# 647
най-добре нещо друго Stuck Out Tongue
аз и ревалид бях пила 1 месец ама пак не бях доволна..  Rolling Eyes надявам се сега от фитовал да има някакъв полза

# 648
Снощи имах глупостта да си легна с маската, събудих се към шест тази сутрин, сърбежът беше ужасен.
Измих я, но сега ми е много трудно да я разреша.
А довечера съм на банкет...да ме питате как ще ходя в тоя вид hahaha
Само моята коса ли се уплита така зле, особено след маска? Party
И още нещо - докато се опитвах да се среша се замислих относно четките за коса. Моята е пластмасова, на Avon, определено скубе и наелектризира, а също и може би накъсва косата.
Какво точно е преимуществото на дървената четка за коса? Знаете ли колко струват?

# 649
каква маска си беше направила?

# 650
Момичета, някой от вас пил ли е витамините на Мерц за коса и доволни ли сте от тях?

Втори път пия Мерц.Би трябвало да се приямат поне два месеца , уникални дражета са ..при мен поне действат . Коса , кожа и нокти разцъфват . Препоръчвам с две ръце   bouquet

# 651
Аз пък май забелязвам, че косата ми има повече блясък откакто хапвам ленено семе, същият ефект имаше и когато пиех рибено масло. Само дето от лененото семе съм изприщена и не знам докога ще продължи този ефект  ooooh!

vikuna , каква е сега цената на Мерц, че не съм ги купувала много отдавна?

# 652
Аз пък май забелязвам, че косата ми има повече блясък откакто хапвам ленено семе, същият ефект имаше и когато пиех рибено масло. Само дето от лененото семе съм изприщена и не знам докога ще продължи този ефект  ooooh!

vikuna , каква е сега цената на Мерц, че не съм ги купувала много отдавна?

Последно, преди месец  купих две опаковки и бяха по 14лв  Peace

# 653
Половинтъ купи Фитовал. От днес ги започвам.
Фризьорката ме наплаши, че някой ден ще се наложи да я подстрижа до раменете, че косата се къса и за да се изравни - тр да се подстриже драстично. Обещала съм си, че на сватбата ще съм с дълга коса, а подстрижа ли я сега - тр да чакам 3 години, за да порастне на тази дължина Sad . Та, започнах интензивно с грижите.

# 654
Aз имам дървен гребен и наистина виждах разлика, отпреди, когато се решех със обикновен гребен или четка. 1во, че не се наелектрезира; случайно, ако си с по-мазни корени, когато се решеш не се омазнява и дължината; не скубе (поне при мен); все едно минаваш с ръце през косата си, а не си я хванала да я дърпаш и да я решеш... вече го имам от 2 години гребена и се замислям да си купя нов, но не съм срещала наскоро по магазините...

Искам да попитам за маските на Lorys - някой ползвал ли е тази със змийско мляко или с чесън? Може ли да споделите мнение, защото чувам от доста места, че са хубави и мисля да си взема... само ме притеснява, че се нанасят само за около 15тина минути и то по дължината, което значи, че са агресивни, а аз гледам по-натурални продукти да ползвам... както и да е,
за тези става дума:
http://-spam083-/Maska-slaba-nakasana-kosa-chesan-lorys-p-499.html
http://-spam083-/Maska-uvredena-tretirana-kosa-zmiisko-olio-lorys-p-500.html
Simple Smile

# 655
Az pyk sym ostanala не особено очарована от дървения гребен. Моят ме скубеше мн и накъсваше косата ми.
п. п. Къде е мис арк?

# 656
Ами сигурно си зависи от самата коса, както и от вида на гребена/четката. Моята коса е идеално права, а и по принцип не се заплита много и нямам никакви проблеми. Simple Smile Ако е къдрева косата, нещата по друг начин ще стоят и така..

# 657
Преди няколко дена и аз видях в един магазин дървен гребен и дървена четка,ама четката много скъпа ми се видя-30 евро Rolling Eyes,незнам гребена дали ще ми свърши работа.....,пък и това дърво като го миеш с вода няма ли да почернее newsm78?

# 658
Моят дървен гребен е за 1 лв от Джъмбо.  Embarassed Много е хубав.

Шушулче, за твоята сватба ли става въпрос?  Flutter

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:12 от Анонимен

# 659
Айде и аз да похваля Деси за страхотната тривитаминолна маска, пробвахме я с една дружка тая събота...косите ни станаха страхотни. Не смея да пробвам с мас обаче, защото съм с удължена коса и ме е страх, че шитото по редовете няма да мога изобщо да го измия после - затова сложих 1/2л. рициново и 1/2л. зехтин. Някой с удължавана (и шита) пробвал ли е с мас?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:34 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт