Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 324
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
sapunci , ако маста е безсолна няма нужда да се преварява  Peace Аз ползвам в маската направо от буркана.  Grinning

Благодаря. Ще питам баба ми дали е слагала сол и скоро ще се намацам  Laughing

# 631
"Това е страхотен лек за коса,изгубила блясъка си. Една чаена лъжичка готварска сода, добавена към шампоана, придава блясък и почиства косата."
 това някой пробвал ли го е Simple Smile мисля да го пробвам , ако някой не ме откаже де
И аз ще пробвам, ама не с всичкия шампоан Wink Содата ми се струва, че ще промени киселинността на шампоана, дали няма да сваля и боята?!
KaTy_BaBy, имай предвид, че лукът мирише доста и дълго време, ако ще правиш тази маска Peace

# 632
KaTy_BaBy картофената маска сме коментирали отдавна в темата и доколкото си спомням момичетата казаха, че има голям ефект от нея, само че не мога да се сетя дали във връзка с косопада сме я споменавали Rolling Eyes

# 633
Да,картофената я дават за косопад.
Иначе,не си слагайте сода по косите освен ако не искате да сваляте боя.Коментирано е преди-все едно е да се измиете с нискокачествен шампоан.

# 634
Снощи се измих по следния начин: разтворих една чаена лъжица хума във вода, прибавих обичайното количество шампоан и си намазах косата. Като отмих, сложих за няколко секунди балсам (много е силен и за повече време ми сляга косата).
Ами доволна съм. Косата ми е чиста, разреса се стравнително добре и обема е по-хубав.

# 635
Момичета имате ли някакви впечатления от шампоаните и спрея с блясък на Сери. И за шампоана на Биофарма, който е за цъвтящи краища.

# 636
Здравейте, момичета.  smile3525
От доста време не съм писала, но ви чета редовно.
Забелязвам, че се обсъждат все неща, за които сме говорили много пъти и затова не се включвам.
Ново при мен май няма. След последното подстригване формата на косата ми е на "венец", без изстънели краища. Има останал един много лек пласт на краищата, но мисля, че така изглежда добре. За съжаление обаче къдриците ми се изгубиха безследно. Явно е от дължината на косата, защото като сложа крем или балсам без отмиване, известно време имам някакви "чупки", след това се поизправят. Замислям се дали да не си направя няколко съвсем леки пласта, или пък да се накъдря. Знам, че много пъти е обсъждано, но от толкова време исках да махна филираното и пластовете, че сега просто не ми се реже излишно коса. Притеснявам се какво ще се получи. Ами ако след това не се харесам, а и немога да се накъдря заради пластовете?!
По този повод снощи си сложих бира на косата. Не го бях правила от години, макар преди да ми харесваше ефекта. Ами косата ми още има къдрици. Оформи се страхотно, надявам се да е имало и някаква подхранваща функция.  newsm03 Вие след това можете ли да си разрешите косата? Защото аз не искам да я оставя неразрешена, а не мога и всеки ден да се мацам с бира и съответно след това да си изплаквам косата.
Май много се разписах, затова последно ще похваля катранения шампоан на "Алгопикс". В началото ми беше малко силна миризмата, но вече свикнах. Косата ми изглежда много добре.  smile3521
Време е пак да почна с тривитаминола.
Желая ви хубав ден!  newsm03

# 637
black_iceHug тъкмо за теб си мислих преди малко, че отдавна не си се появявала. Ако искаш, покажи снимка  Wink. Аз не се снимам напоследък, защото косата ми стои на една и съща дължина, предстои да се премахнат последни сантиметри от рижавите краища.

# 638
  • София
Момичета имам нужда от продукт от който косата не бухва и не омазнява.Много дебел косъм имам и доста гъста четина и проблема с обема по крайщата е на лице.Ще ми се малко по подредена коса да придобия.Затова не се и реша особено често,но знам че не е хубаво да се пропуска ресането...

# 639
Аз отново започвам с интензивните грижи.
Сега съм се намазала със зехтин, от утре започвам на пия Фитовал.

# 640
  • В полите на Пирин планина
Аз отново започвам с интензивните грижи.
Сега съм се намазала със зехтин, от утре започвам на пия Фитовал.

От добавките / Фитовал / виждаш ли видим ефект върху косата, кожата, ноктите?

# 641
Те са само за коса.

# 642
  • В полите на Пирин планина

Благодаря  Peace

# 643
Не са само за коса,на листовката пише,че помагат за чуплви нокти.Но е логично,че след като са подходящи за коса,са подходящи и за нокти,и за кожа.

# 644
Момичета, някой от вас пил ли е витамините на Мерц за коса и доволни ли сте от тях?

Общи условия

Активация на акаунт