Моят мъж ми разказва как баш там по средата на земното кълбо чак подметките на работните обувки се топят от жега...А температурите на слънце са над 50 градуса...и в това "приятно" време с чукче или четка под ръка се бачка..няма хлабаво
А "лекият" дъждец започва точно в 17.00 следобед и вали така все едно стена от вода...виждала съм клипове...направо е невероятно тази вода като се изсипе върху горещото желязо какво става...като сауна..гледката е все едно кораба гори...пушек от всякъде.
А пък спането е на 6. Лягаш на хавлиена кърпа, сутринта ставаш, изстискваш....и ей ти едни 400-500мл вода...
Други легенди пък разказват как горе в северно се е налагало моряците да се омотават в кисели зелеви листа, че да не замръзват от студ по време на работа....да..."леко" ще и е на Менда...да се вмирише на туршия

Но тогава всички моряци ги имаха. Сега незнам дали освен тия пластмасовите имат и корковите шлемове. Много леки са и не ми се запарваше дебелата глава много.
плаче ми се.Незнам какво да кажа за хората дето си седат там някъде по офисчетата с топло кафе и закуски и само се чудят ква нова тъпня да измислят.Дано са ни живи и здрави мъжете ,а на тея като Пендата им идва и на тях след време нещо до главата
За нашия зор и това което изживяваме тука само ние си знаем и как мислим за тея момчета на тез кораби.Е тва от мен
аз да сложа нещо дет ще правя в къщи
)
)И се чуваме ипо телефонадобре, че Глобул хваща. Моят е към Промар, "дестинацията му" е Банкок, там кораба бил на котва ..хубаво тъй и да си остане.
( Обаче инвитрото по принцип иска доста средства ив тази криз, само това беше начинът ..искаше ми се, да има идруги начини, при нас, обаче нямаше такива ...
като чета във форума за свекървещиците. И аз ще ставам обаче, хич не обичам да се меся във живота на никой и не искам да се месят и във моя. Не съм и допускала, защото сами се гледаме, както съм писала много пъти.
. А винУтУ аз ли да го слагам
Хайде Лиленце, наздраве, Душе

Да се запозная с всички ви ...