Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 562
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Brokenpromiseland
Делта, явно хубаво временце си улучила.
Моят мъж ми разказва как баш там по средата на земното кълбо чак подметките на работните обувки се топят от жега...А температурите на слънце са над 50 градуса...и в това "приятно" време с чукче или четка под ръка се бачка..няма хлабаво
А "лекият" дъждец започва точно в 17.00 следобед и вали така все едно стена от вода...виждала съм клипове...направо е невероятно тази вода като се изсипе върху горещото желязо какво става...като сауна..гледката е все едно кораба гори...пушек от всякъде.
А пък спането е на 6. Лягаш на хавлиена кърпа, сутринта ставаш, изстискваш....и ей ти едни 400-500мл вода...

Други легенди пък разказват как горе в северно се е налагало моряците да се омотават в кисели зелеви листа, че да не замръзват от студ по време на работа....да..."леко" ще и е на Менда...да се вмирише на туршия  Laughing

# 481
  • Varna
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА- Hug
такъв дъжд не ме подмина и това видеФ но пак не на Екватора. ДалечниЬО Изток.
Ми няма лабаво като се чисти ръждата и каквто е там на кораба, защото няма кой друг да го върши.  За това са отишли момчетата.
Аз понеже бунадясвам да стоя без работа, излизах със момчетата да бачкам но аз само миньосвах и боядисвах. Никога не биха ми разрешили да блъска със чукчето или пък недай си Боже със машинката. Е пробвах да видя кака е, няма начин да не се навра аз.
Първите дни ми прилошаваше,  и ме гонеха вътре. Докато се осефервах. Аз съм и със ниско кравно и требе да се пий вУдЪ. И със шишичките при момчетата и така по 4 часа преди обяд. Затова си разрешавам да говоря така. За мене обаче имаше шлем от тия корковите smile3503 Но тогава всички моряци ги имаха. Сега незнам дали освен тия пластмасовите имат и корковите шлемове. Много леки са и не ми се запарваше дебелата глава много.
На студ със моя не съм била. Но знам как им замръзват ръцете когато се хванат за желязото. Ушите им замръзват а трябва да се излиза и да се чисти леда. Лед и желязо, направо разкош и тоя лед е не само по въжетата ами и на самата полуба. Мендето тогава ще изкара едно волнУ съчетание върху лИдЪ smile3503

# 482
Здравейте и от мен.Днес не ми се пише много стига ми само да чета това ,което пишете и ми стана много мъчно .Представям си моето момче на целия тоя зор smile3518 плаче ми се.Незнам какво да кажа за хората дето си седат там някъде по офисчетата с топло кафе и закуски и само се чудят ква нова тъпня да измислят.Дано са ни живи и здрави мъжете ,а на тея като Пендата им идва и на тях след време нещо до главата #2gunfireЗа нашия зор и това което изживяваме тука само ние си знаем и как мислим за тея момчета на тез кораби.Е тва от мен  Weary

# 483
аз да сложа нещо дет ще правя в къщи

# 484
Делти разбира се че се майтапя.Свеки упорито от 5 год ми опява че трябва да постим,но в нас месото е на почит.Ако някой поиска да пости-няма проблем но насила никого не карам.То при нас е баба си говори и всички (по мой пример)си правят каквото са решили.То и ги гледа така-по тел ме инструктират как и по какъв начин да го правя,щото аз не знам и немога може би.Ми тъй де коя съм аз-само майка ,а тя е баба ,знае по-вече,изгледала е 2 деца(чрез свекърва си).Но синът й и внуците й я режат веднага да не се меси.Хи-хи-хи и аз съм виновна за това.кеффффф.Лилиян-това изглежда много вкусно,но при нас ще е без зеления боб.За работата на кораб-няма какво да се  приказва.качвам се мъжът 100-105 кг.а си го прибирам 90-95.Последният рейс се прибра-89кг.40-56градуса в агрегатното а ти бачкаш там,не се стой и не се диша,а работата трябва да се свърши.Върхът на глупоста-за спасяването на кораба след авария заплашила живота на екипажа,целостта на кораба и запушването на канала получават 135лв. награда.Спестили са на Домусчиеви около 150 000-200000лв.Че не разбрах-Менда пита дали си плащат храната?Ми не си я плащат кеш а чрез работа и недай си боже и живота си.Взех пак да се надирам а това е лошо.Лек ден на всички.

# 485
здравейте морячки Simple Smile)
малей два дни ме нямаше а те, писали та писали ...сега и аз, ще понапиша, та да не ме забравите  (ама от утре вечер ще съм по-постоянна)  Peace
И така, разказвам, на 26.11 вечерта го изпратих моето меченце, плаках плаках като за световното ..и още ми се плаче ... Оттогава насам, си пишем смс-и (ама, се чудая, каква ли сметка ще ми покажат Глобул, като отида да плащам  newsm78)И се чуваме  ипо телефонадобре, че Глобул хваща. Моят е към Промар, "дестинацията му" е Банкок, там кораба бил на котва ..хубаво тъй и да си остане.
Вие, знаете ли че към Орбител има възможност за български номер. Т.с той си купува там местна карта  ание тук онлайн регистрираме неговият номер и получаваме съотв. български такъв номер (напр. както аз за Варна, Варненски)и чрез него, звъня на този бъг. номер, който от Орбител пренасочват по нета до неговият местен (от картата муу) и се говори на цената на 1 градски разговор. като самото включване има такса от 7 евро за месец.
Аз се регистриха  ивече говорихме Simple Smile) Така, като му чуя и гласчето и съм по-спокойна, някакси ... но пак е трудно и пак ми е мъчно ...няма минаване. Аз, със моята свеки много добре се разбирам, тя дори вечер идва да спи у дома, да не съм сама (че и аз, съм една бъзла  Embarassed) и така ... Незнам коя ми писа, но по отнешине на проблема ни с детенце, ние правихме вече един опти, но за жалост беше неуспешен Sad( Обаче инвитрото по принцип иска доста средства  ив тази криз, само това беше начинът ..искаше ми се, да има  идруги начини, при нас, обаче нямаше такива ...
ох отивам да се приготвям и после пак ще пиша, ако има някой на линия ...

# 486
  • Varna
МАРКЕ Hug
само така те искам. Да си гледа своя си живот. Няма какво да дирижира вашия. И това ме шашка, че даже по млади от мене жени, вече свекърви и се държат като стари жени от едно време и се месят във семействата на децата си. Направо ми се уплаши окото #Crazyкато чета във форума за свекървещиците. И аз ще ставам обаче, хич не обичам да се меся във живота на никой и не искам да се месят и във моя. Не съм и допускала, защото сами се гледаме, както съм писала много пъти.
ЛИЛЕ Hug
страхотно манджаре, Душе newsm10 . А винУтУ аз ли да го слагам newsm78

# 487
слагай каке виното ама аз съм на бирка че тва вину маи ми не понася.кат направя манджорното може го снимам да го метна тука.ма само ко е станало и на вид добре Joy

# 488
  • Varna
ДЕЗДЕМОНКЕ-
нареви се на воля. И не мисли как ще става бебето. Освободи се психически. Аз като загубих първото си бебе и ми казаха, че няма да мога да забременея скоро. Обаче аз пък Ич не им повярвах и го лепнах следващото за нула времИ. И сега ме прави на Харалампи Joy
А твойтУ свеки е бижу тогава thumbsup Няма от какво да те е страх. Аз останах самичка на няма и 23 години. Бате замина и аз alone at home.Бачкане и след това у дома пред телевизора. Няма ПС, няма обикновен телефон, пък мобилни не сме си и представяли, че ще има.
Бачкай си, и си мисли хубави нИща, позитивно си мисли бе джанъм. Hug
Да сложа аз на Лилчето една биричка, че то детито ни сложила такава манджаааа Хайде Лиленце, наздраве, Душе smile3508

# 489
момичета,, Делта  ...  Peace страшни сте  Praynig
изпуснала съм, вече сте се събирали ... ама следващият път, бройте  ме  Peace.. ще дойда и аз  Stop Да се запозная с всички ви ...

# 490
ох и аз искам да дойда ма дано ме оттърват моите за 1 час поне.ши дода да цапна една бирка и да ви видя и айде...ама ако е бирено време де  Laughing

# 491
Момичета, а някоя от Вас, не е ли в Трошево или Младост? Поне и съседка да си намеря ...  Joy

# 492
  • Brokenpromiseland
Дездемона, когато мъжът ми си е тук живеем при свеки в Младост, до пазарчето.
Съседката е налице, макар и за половината година Laughing

# 493
  • Varna
Ееее, Дездемонке
живеех във Младост докато си строяхме апартаментчето във което живеем сега. Блока над училище Неофит Бозвели- блока да оградата на училището.
А и аз не познавам дамите тука. Тъкмо последния път като правихме събиране и почна тоя грип и доста момичета се изпоразболяха.

# 494
чудесно  Joy, но сега май го няма Sad( нали?
 А аз, съм точно зад училището "Неофит Бозвели" май се казва ... основното ..

Общи условия

Активация на акаунт