Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Тутун ти ме разплака.Благодаря.

# 91
  • Варна
Цял след обяд чакам да ми дойде нета за да драсна 2 реда.
Утре съм на линия.

Даре, да не те ангажирам да ме чакаш в тоя студ, аз ще сляза на гарата и от там към Римски терми. Смятам, че ще го намеря лесно.

# 92
Няма ли някоя от вас, която да живее в София? Sad

# 93
  • Varna
Няма, нямаааааа newsm47
Не щем да жЮвеЙм у Софиятаааа, мУрету тика бе момичее newsm47

# 94

Честит ви Хелоуин! Да ви посетят много вещици и тикви!  Joy  Моят големият синковец се е побъркал, само наднича през прозореца, дали някъде не се вижда тиква. От училище явно го е заинтригувала идеята. Два дена изрязваме и оцветяваме маски!

# 95
  • Varna
СТРЕЙКА-
Благодарско за пожеланията ама то и тикви и вещици ежедневнУ ни посещават. Ти незнаЙш ли smile3521

# 96
Привет, банда, минавам да ви прочета - виждам, че няма лабаво при вас  Laughing
Срещичката уредена, айде приятно изкарване, и след някоя друга седмичка - пак  Peace
Много целувки ви пращам!

# 97

Честит Ден на Народните будители!

# 98
Аз за съжаление ще пропусна срещата.Изглежда ще се разболявам и ще пазя леглото.Весела среща и хубаво  да се наприказвате.

# 99
Здравейте мили дами.Много ми е неприятно ,но и аз се разболявам.Срещата въпреки голямото ми желание се провали.Известявам ви да не би някоя мацка за отиде и да не намери никой.Така ми се искаше да си побъбрим,но уви.Гадна работа е тоя грип.Отдавна не съм боледувала  и обикновенно аз съм най здравата около моите мъже но тоя път явно нещата са по сериозни.
Предполагам че следващата или по следващата седмица ще можем отново да си направим срещата.Стига само болести да няма.
Отивам да си купя лекарства и да си лягам пред ТВ-то . Hug

# 100
  • Varna
Даре, Мацка
хайде звънни им тогава да отмениш масата. Звънях ти и на телефона и на мобилния ама не се обаждаш нещо. Може да не ме чуваш.
Аз и без това бях ви предложила да се съберем като отмине това грипавото време. Обади им се на хората, че във събота и неделя винаги има хора които търсят маса там. Не ми е уютно да сме само три във тая голяма зала. Хей да не ми се разсърдите Hug
Ако някоя от мацките много и се излиза при това положение нека ми се обади на телефон. Обадете ми се на лични аз ще ви го пратя и ще чакам на лични Hug
Този ресторант е за голяма компания защото там порциите не са персонални и са големи.  Така, че трите няма да се справим.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:03 от DELTA_DELTA

# 101
Привет на всички!

Въпреки, че отдавна съм във форума странно  newsm78 тази тема ми е отбегнала от погледа, а е толкова близка да сърцето ми.  Kissing Heart  Скоро и ние изпратихме нашият тати и сега в студените зимни грипави дни, които доидоха толкова бързо...остава само интернет.

Ще ми бъде приятно да се запозная със Вас, записвам редовно да следя темата  Simple Smile

Хубава вечер от мен за сега на всички   bouquet

# 102
Danu-Ani    smile3521 Добре дошла!

# 103
  • Varna
Danu-Ani wavey

# 104
  • London, baby
streg, нали утре трябва да се прибере мъж ти? Как е еуфорията около предстоящото събитие? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт