Отговори
# 180
нямам време да чета цялата тема, за това ви моля да ми дадете мейла към който мога да пратя пари по пей пал

едит-: оправих се

# 181
И аз се тутках докато намеря как да пратя с пейпал.
В този уебсайт:
http://www.help-littleangelina.com/
 - горе вляво под националните знаменца има бутон ''Donate'', и под него пише ''Дари чрез PayPal''. Кликате на бутона ''Donate'', и плащането става за секунди.
Моля се за Анджи, вярвам, че Господ ще чуе молбите ни!

# 182
Добавих в първата публикация на темата линк към сайта на Анджи и информация, че може да се направи дарение чрез PayPal.

Ако е необходимо да се добави още информация или ако може да помогнем с още нещо (в Новините съм оставила само зова за помощ за Анджи, надявам се да привлече повече хора), пишете ЛС на Tatti или на мейла ми (видим е в профила ми).

# 183
Хайде да помогнем повече хора!!! Семейството ми вече преведе сума, да спасим този детски живот!

# 184
 Тук сме и сме много, и можем да помогнем на тази малка, крехка принцеска да живее.

Една приятелка ми прати линк тази вечер и прочетох историята на Анджи.
Една топка заседна в гърдите ми тежка.
Мисля си как ли се чувства майката на Анджи сега  Hug.
Децата ми спят кротки в леглата си, а аз се моля Бог да даде съвършено здраве на малката принцеса (толкова е хубава Heart).
Протягам се в молба пред Бога за Анджи и нейните родители и помагам с каквото мога Hug.

# 185
  • София
Момичета, кога ще пуснат еРау? Ще помогна с каквото мога. Бог да пази Анджелинка!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 23:02 от desi_ivanova

# 186

Току що преведох малка сума с пей пал. Дано се събере необходимата сума. Работя в Германия и в понеделник ще споделя с колегите за тази трагедия. Мисля че всеки ще помогне с нещичко. Успех на кампанията!

# 187
Стискам палци и се моля Анджи да се оправи.
Пейпал наистина е много удобен начин да се преведат пари!

# 188
Не знам какво да кажа , имам само бегла представа какво преживява това детенце и семейството му . (точно преди година лекарите имаха съмнения за левкемия при сина ми който е на 2 г . Много сила и вяра ,както и повече хора с добри сърца които да помогнат сумата да се събере по -бързо  Praynig ( аз пуснах през ПейПал ) .

Милена родителите пуснали ли са молба до Здравното министерството ,нали УЖ има фонд за лечение в чужбина . Знам как действат там , но все пак може да се направи опит  Rolling Eyes ( най-вероятно молбата ще събира прах  Close

# 189
Kaзали са им,че операцията е рутинна и могат да я извършат в България.
Но след като родителите видяха отношението и компетентносттта в българската болница,  са категорични ,че няма да рискуват.
В Германската клиника идват лекари всекидневно, за да гледат раната от изгаряне вследствие на химиотерапията, която проведоха в България. Лекуващият лекар  попитал : Ама България не е ли вече в европейския съюз, не значт ли,че този метод вече 15 години не се прилага? Изобщо- оказва се , че терапията, проведена тук е била абсолютно погрешна!

# 190
  • Sofia
Момичета, кога ще пуснат еРау? Ще помогна с каквото мога. Бог да пази Анджелинка!

Ако ти имаш ePay ,можеш да преведеш пари по сметката , посочена в първият пост.
Аз току що го направих и се присъединявам към всички с много надежда  и стиснати палци Hug

# 191
  • София
Шантал, моля те, дай ми линк, че това "първи пост" нищо не ми говори. 

# 192
АНДЖЕЛИНА ИЛИЕВА ЧОБАНОВА
BG09UBBS80021097437920
SWIFT: UBBSBGSF
ОББ - Варна.

Praynig Praynig Praynig

# 193
  • София
Момичета, извинявайте, аз не съм много наясно с технологиите. Как с "еРау" да преведа пари по сметка? Досега винаги в сайта е имало някакъв бутон, който се натиска и след това се въвежда номерът на картата. Помогнете ми!

# 194
Деси, ако имаш предвид наистина Еpay и си правила плащания през epay, значи имаш регистрация там.
Влез в сайта www.epay.bg 
Като се логнеш с името и паролата си, избери от горното меню Преводи, а от страницата, която ще се зареди - Изпратете вносна бележка по банкова сметка. След това е необходимо да попълниш нужните полета, като най-долу се попълват  и данните за получателя - Име на получателя и Номера на сметката (IBAN).

Ако става въпрос за PayPal, влез в сайта на Анджелина http://www.help-littleangelina.com/ и вляво горе има бутон Donate

Общи условия

Активация на акаунт