Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 400
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за споделеното мнение момичета.

Аз също не искам да слагам каквото и да е, затова питам.
А така ще имам и оправдание.
Предишния път /преди 7 години/ не знаех нищо, нямаше и кой знае от къде да прочета, затова слушах бабите.
Ама сега те ще слушат мен  smile3521

# 196
Добро утро и от мен! newsm51
Честито бебче Александър на мама Ива! Да расте здрав и много щастлив и много радост да носи на мама, тати и малката кака!
Мия стискам палци всичко да мине наред! Hug
Светланка , утре чакаме хубавите новини! Peace
Аским много е сладка малката звездичка! Heart Eyes
Билянка аз много си настоявах за нормално раждане, но доки ми каза че с това седалищно положение и пъпна връв около врата не иска да рискуваме! Разбрахме се да го
 погледнем пак тези дни и ако още си е така, макар че шанса за обръщане вече е почти нулев , да оговорим дата за секциото- предполагам че ще е около десетина дни преди термин, с доки обсъждахме 8-ми като вероятна дата. На мен ми се иска поне да си изчакаме бебо да реши кога ще е момента, но се съмнявам доки да се съгласи. А относно болницата - ще раждам в Токуда, там изражда лекаря, който ме следи.
Боянка много хубави неща си приготвила за Адриан. Със здраве да си ги носи! Hug
Момичета, някой ще ходи ли на лекцията в Бейби Мола? Аз мисля да ходя. Wink
Иначе днес си пропуснах лекциите в унито ,че ми е много мързеливо- снощи до 1 прах, простирах и гладих бебешорските неща! За тази вечер ми останаха още малко за гладене и съм готова за бебо! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:57 от elektra_86

# 197
Славче започнах да се изцеждам още в болницата с помпа-спринцовка на Чико (26 лв. от аптеката)!Исках да видя дали изобщо ще ми трябва и в последствие да си купиа по-хубава!Да обаче кърмата мисля че ми намалява и е безмислено да давам пари за по-хубава,за това си се цедя с тази и малко на ръка!Дано бебка стимулира кърмата и да засуче,че много ми се иска да я покърмя поне мъничко! Praynig

# 198
  • Пловдив Белащица
Мариетка, цеди по-често, ставай и през нощта на 2-3 часа да цедиш за да стимулираш лактация. Имай предвид, че понякога и не подходящата помпа, води до понижаване на лактацията. Ако имаш от някой да вземеш хубава поне докато изпишат малката, а после ще се мъчите на цица.

# 199
Мами добро утро от мен!
Аксим страхтони снимки! пу-пу!
Мами снощи гледах късните новини по БТВ и казаха, че има нови случай на свински грип и то в училища. Много се страхувам от този грип. Нито има васкини, нито профилактика. Даже сега се чудя, как като идват да виждат бебето ще пускам хората? При толкова много грипове. Съжалявам, ако ви натоварвам с глупости, но снощи много се замислих. newsm78 Tired
Лек и усмихнат ден! Peace

# 200
Благодаря ти Васи,поразпитвах за помпа,но всеки я е дал на някой друг или пък няма!Навивам си алармата на телефона всяка нощ,но да си призная не винаги ставам,понякога толкова ми се спи,че гася алармата и заспивам без да помня сутринта! Embarassed Не мисля да си купувам нова помпа,защото бебка си идва в понеделник и се надявам тя да може да оправи нещата лактацията!Пия си иначе чай на Хипп и уж ям пълноценно и редовно!

# 201
Добро утро момичета!
Мерси за кафенцето!
Много са сладки принцеските на Елист и на Аским!Големи сладуранки  Party
Мария Крумова,ти да не си помисли,че Мама АЖ пита за водата за пиене Joy Joy Става въпрос за водата за къпане  Wink
Аз ви благодарая на всички за подкрепата, относно наложителното секцио заради мойта ниска и остаряла плацента  Hug Hug Скоро и аз ще знам със сигурност датата на операцията.
Хайде лек беберитащ ден!

# 202
АМИИИИ  Blush - нали вчера си говорехме за водата за пиене, и тя Мама АЖне уточни коя вода.... Embarassed а на мен никога не би ми хрумнало в тази за къпане да ръся  каквото и да било. Простете моля на мудния ми мозък. Това мътене и чакане ме побърква вече.

# 203
  • София
мария :35:простено ти е ! и аз не бях чувала до скоро ... но на една лекция елена василева, точно това каза. трябва да наложите вето на бабите да слагат яйца , сол или нещо друго Mr. Green

злитовка: аз снощи се обадих на свекървата да и кажа че днес ще ходя да взема бебешките дрешки от нея, но звъння от телефона на мойто мъж....и тя като вдигна вече беше решила че съм родила, като и звъним към 10,30ч. Crazy Та снощи осъзнах наистина че е напълно възможно  Shocked Laughingи с тези контракции Blush малко несериозно го раздавам

електра  Hug

елвиресте: днес след прегледа да се отчетеш Hug

# 204
elektra_86  при мен май няма увиване на пъпна връв около вратлето. Мисля че док. Щеше да ми каже ако има нещо заплашително. Днес отивам в Шейново и като се върна ще разказвам.
Честито на мама Ива да я радва и да прави много бел ималкият й син.
На Аским бебето е невероятно ама какви бузки има само направо ти идва да ги ощипеш.
Момичета да ви се оплача: от вчера като ме хвана кръста и нагоре към гърба направо ужас. Милото ме разтрива 3 пъти докат оси легна. През нощта не ме болеше но не ми беше конфортно и само ме кара да ходя по голяма нужда  Embarassed. Сега от както съм станала пак ме боли и направ онезнам болката е  постоянна и само се моля да не е бъбрек не мога да ви я опиша.

# 205
  • Пловдив Белащица
Билянче, с тези болки в кръста и позиви за тоалетна, що не вземеш да идеш да те види док или направо в болницата  Peace

# 206
Искам да честитя Лея на Омана, Павел на Вълканова, Звездичката на Аксим , Лори на Нелина и Александър на Ива!
Да са всички бебчовци здрави и да преизпълват живота на мама с обич и щастие!

Поста на Елист разплака и мен, много сте разтапящи.

Мариета, също те съветвам да вземеш отнякъде хубава помпа до идването на бебето има много време.Ползвала съм различни, тип спринцовка ми беше отчайваща, мисля че с първото ми дете това беше най-вероятната причина да кърмя съвсем кратко.

Василена, много странно с твоята свекърва, не си го трупай, но като я знаеш изяждай бонбоните в миг!

# 207
Честито на всички мами и техните бебенца   bouquet

Сега малко бремелински отчет  Grinning.
Преди два дена бях на консултация. Резултатите са следните: с почти 3см. разкритие съм, с плацента 2-3 степен на зрялост, започнала да се калцира. Бебето е слязло ниско долу, шийката на матката започнала да се изглажда.
Жената каза, че сега ако ми включи система съм родила.
Изписа ми магнерот, защото другия вторник заминаваме за Испания.
Дано задържим положението още седмица, две, че и да порасне още малко бебето. Сега е 2550г.

# 208
зд мами newsm03
отдавна не съм писала ,но ви чета редовно и се радвам многоооо на нашите родени бебчета.
честито на всички мами сдобили се с безцените съкровища newsm51
нямам търпение да гушкам моето бебенце и хич не ми се чака до термина,но .....когато дойде.
варненки утре е  лекцията в мола,кой ще идва?
лек и изпълнен с положителни емоции ден  newsm03

# 209
wassilena днес отивам към Шейново на отворени врати и там ще разпитам. За сега ме поотпуска ама да не чуе дявола. Нали не са бъбреци че така съм се наплашила от тях че неискам д асе сещам какви болки са. Както майка ми ми казваше кота бях с първата бъбречна криза че раждането е по леко от колкото кризата. Дано да са подготвителни контракции но малко ме съмнява понеже е постоянно болката и така е от сутринта а сега ме отпусна  и незнам. Извиявайте че ви занимава с моите болежки ама нямах избор.

Общи условия

Активация на акаунт