, в училището до нас където нямаше места от допустим клас 26 деца бяха 29 и затова не я приеха. Това щеше да ме откаже дори и да ми бяха казали, че ще я вземат. Това са много деца.
Слагат ги да пишкат през час. Ема днес е пишкала и така я бяха закопчали...
В миналото училище бяха по-внимателни. Опитвам се да не сравнявам и да не мисля за старото...но няма как.
/. Разказа ми, че бабата/помощничката на учителката/ се е карала на едни дечица, защото не са слушали. А на нея не са се карали, защото тя е кака и е послушна. 

А Коцката ще влиза в релси, я!

Честито ти племенничка, да е жива и здрава и не я мислете много, няма да я оставят да умре от глад
Иначе, пробвай се, да я побутнеш малко към кърменето, ако можеш. Аз например всички съседки така им се карах, че искат не искат кърмеха 

.А стаите са наистина малки...дори и за 26 деца.Единственото хубаво нещо е че госпожите ни са наистина добри и като педагози и като хора.А между другото, за тяхната групичка нямаше нищо......в смисъл, че нямаха играчки, пердета, стари шкафчета без дръжки.......пълна трагедия.Родителите събрахме по 100 лева да се накупят на децата основните неща, най вече играчки и книжки и др. от първа необходимост. Препоръчани теми