Като престане да се отделя тази пяна и бульона стане бистър се посолява на вкус и се добавят 1 глава лук на полумесеци,4-5 зърна черен пипер,1 морков на търкалца,1 резенче целина и пащърнак(ако имаш).
Като се свари месото се вади и се обезкостява и нарязва на дребно.Връщаме в бульона.
Нарязваме 1-2 обелени картофа и нарязани на парчета и няколко щипки чубрица.След като поомекнат се добавя фидето.
Накрая се поръсва с нарязан пресен магданоз
Ако искаш супата да бъде застроена:
В малка тенджерка разбиваш 1 яйце с 1/2 кофичка кисело мляко,1 с.л. брашно и 2 с.л. олио.Слагаш на котлона и бъркаш с телата за разбиване на яйца,за да стане гладко и да няма бучки.След като започне да се затопля с черпак сипваме от бульона на супата.Продължаваме да бъркаме и да сипваме от бульона.Като клокне се добавя в готовата супа.Изчакваш цялата вече застроена супа да клокне и се дърпа от котлона.
Готово!