Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 24 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Наде , ще се радваме да се присъединиш към нас  Hug
С добри чувства те съветвам да пишеш на кирилица , защото както и в други форуму и тук  се пише на кирилица  Hug.
За гърнето - ами кой както си реши . Аз все забравям да го слагам .
Разкажи ни по-вече за теб и бебето  Hug

Всички болни  да се оправят бързо , и тук всички покрай мен са болни , само ние не сме и дано да не ни се лепне нещо  Praynig

# 346
Дони, много гадно това Sad Да се оправят бързо дребусите  Hug

Аз пак да се оплача... Нещата както вървяха добре, сега пък тръгнаха на зле Sad. Кало пак е с температура... Малко е, но е факт.. И ако вдигне тая нощ от утре е на АБ... Sad Писна ми вече...

Натали, дано не се разболеете, че много гадно това..

Еспа, честити ви 10 месеца! Бъдете здрави!  Hug

# 347
Sisi, споко тепърва започват безсъните нощи, както се изрази моя мъж след първия спазъм на Стефания- колко още безсъни нощи има да изкараме, ама това да е, само с нашите притеснения и неспане
 Hug запази самообладание, ти си нужна на Кало сега, пък и пиенето на Аб не е най-лошото, което може да се случи на детето ти, всички са пили, и той ще е като всички   bouquet

# 348
Здравейте момичета,не съм писала от доста време,но редовно влизах да ви наглеждам.Аз и Маги сме добре,имаме си две зъбчета вече.Много и харесва детската кухня,яде я с голямо удоволствие в сравнение с пюретата.Но нашата кухня е много хубава ,а това с този кренвирш за 1-ва група,което видях е направо кошмар.Още се кърмим сутрин и през цялата вечер,става през два-три часа,пробвах да и дам АМ,но го плюе ,иска си милата мама.От няколко дни си смени режима за сън - ляга вечер в 5 става сутрин в 4 ,направо кошмарно,че сега лека полека го променяме.
Искам да ви питам готвите ли с АМ ,например някакви кремчета и как по- точно варите ли го,как го прибавяте.Купих и вчера кус-куса на Плазмон и ми се иска утре да го направя,но се чудя как?

Много лошо това с болестите особено тези крехки дечица,дано всички болни бързо да оздравяват.

# 349
Сиси, хайде дано не стигате до АБ. Ама не се стряскай, важното е да мине бързо.

Дони,  Hug. Оправяйте се бързо.

Ама Мини, недей ни отчайвай така. Ще се молим да не ни застигат такива безсънни нощи и да сме живи и здрави. Те безсънни нощи нека си има, ама заради любов, а не заради болести  Mr. Green.
Моят мъж например за първи път е пил антибиотик на 35 години. Дотогава е имал само леки настинки. Оф дано и Никола се е метнал на него, че аз съм изпила целия лекарствен справочник.

Много си мисля за вас с Никола, много ти е трудно. пробвала ли си го да  го оставиш сам, с много играчки в легло/кошара?
Оооо, да, пробвала съм. Седи цееееели 3 мин. и след това вооооооой. Аз го оставям малко да пореве ама не спира. Почне ли да реве няма шанс да се заиграе отново. Трябва просто някой да има около него. Може да реве половин час и не се изморява. Сега кака му е около него и днес е просто бебе мечта. Ама иначе като сме сами.... големо мрънкало, ей.
А за дъвкането еми ще се научи все някога, ама мен ми се иска от днес за утре да стане, а то явно на него му трябва повечко време. Отдавна се мъча да го пробвам полека лека, ама лошото е, че дори да му е най-любимата храна, като се задави с нея и вече не я ще.
Ама иначе за пакости много го бива  Mr. Green като всички деца.  
Абе хайде стига съм се оплаквала, важното е да сме живи и здрави.

Ванила, тъкмо се чудех къде се затрихте. Доколкото съм чела АМ се прибавя към края на готвенето и при леко поизстинало ядене. Аз поне, като му слагах по едно време в пюретата по малко, така процедирах. Вече отдевна не му слагам. Само кисел като му правя, мляко с грис и подобни кремчета.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 21:33 от sladur4esta

# 350
криси не само 4е седи но вече и ходи.но си е все о6те глупчо.той всичко друго 6те прави в това гърне  но не и да ака и пика.но стига това да ми е проблема /гърнето/.Криси е бебе ме4та.Спи от 8 вечерта до 9 сутринта без да се буди.Яде си всичко от програмата която му даде педиатъра и не прави капризи.По цял ден си играе сам в кошарата.А бе не усетих 4е и аз бебе имам.Дано единствения ми проблем остане гърнето Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:01 от nadiametodieva

# 351
Хайде да сложа закуската, че Сладурчеста да не става толкова рано да готви! Wink Hug Пък днес е почивен ден, вместо да готвите, наминете да се разпишете, вземете пример от ноемврийките: ден за тема!  Crazy Да са им живи и здрави новородените малки човечета!  bouquet

Еспа,честита месечинка на Сами! Да папка и да слуша мама! Hug Много лесна  ми изглежда рецептата на карамеления сладкиш, а ти правиш чудесни снимки!. Иска ми се да я опитам, ама всеки ден готвя, все не ми остава време за десерт. За маската - можеш или такава с връзки да използваш, или да сложиш дъждобрана на количката, докато си в магазина например. Аз така правя. Моят има цип и няколко дупки, за да може да диша детето. Мисля че даже по-добре би предпазил детето дъждобрана, защото едва ли ще търпи маската на лицето си. Беше споменала как си представяш тортата за рождения ден на Сами, да кажа и аз как си я представям: с обикновени бисквити и 3 вида кисел примерно от боровинки, киви и манго, да е с различни цветове, пък отгоре декорации може да се направят всякакви. Така тортата хем ще е полезна(с пресни плодове), хем ефектна, заради цветовете. За райската ябълка и аз четох, сега и тук я има, но аз съм яла само веднъж-два пъти в живота си и ми се иска Ивка първо да свикне с вкуса на основните плодове, които се ядат вкъщи, в това число и ананаса например. Днес й направих кисел, по рецептата от форума с ананас и банан, много вкусно се получи. Сварих ананаса и го пасирах. другия път ще пробвам с манго и ананас, от сега си представям екзотичния вкус. Crazy Браво на Сами за осъзнатото подаване на топката! Днес Ивайла пък за първи път каза чао и браво, много съм щастлива! bowuu а между другото намерих и готови пюрета с дюля. Мисля, че дюлята също е добра идея за разнообразяване на плодовото меню. Peace
Ванила, и аз така знам, че АМ се прибавя след приготвянето примерно на нишестето, след като е поизстинало. Peace
Sisi, споко тепърва започват безсъните нощи, както се изрази моя мъж след първия спазъм на Стефания- колко още безсъни нощи има да изкараме, ама това да е, само с нашите притеснения и неспане
 Hug запази самообладание, ти си нужна на Кало сега, пък и пиенето на Аб не е най-лошото, което може да се случи на детето ти, всички са пили, и той ще е като всички   bouquet

Присъединявам се към Мини, няма нищо лошо да пие АБ Кало, след като се налага. Важното е да започне да го пие на време.
Мини, радвам се, че Стефания е по-добре!
Сладурчеста, нашата кошара е на колелца и я местя, където съм, за да може Ивка да ме вижда, а и така ми е "под ръка". За пюретата и Ивайла е по същия начин, но напоследък започнах да й давам трошички хляб с малко сиренце отгоре - хапва ги и се опитва да дъвче.
Дони, да се оправят бързо малките болни мъже!  Hug

Днес гледах филма "Мама миа" с Мерил Стрийп, препоръчвам го на всички, които обичат комедиите и песните на АББА.

Слънчев ден от мен! newsm19

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 01:57 от yagodka

# 352
  • Варна
Ау, Ягодка, супер закуска   bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!

И хубав слънчев на всички...

# 353
Ми, ми, ми и аз да взема да се включа....

Абсолютно същото е и моето мнение, за тепърва започващите безсънни нощи, макар че като ми опре ножа до кокала го забравям и започвам да се вайкам " що сега, така, що иначе", пък то не пита. Дори като се поокопитя си викам" от сън спомени няма, ама що пък да са от тоя род спомените" и аз следващия път няивно смятам, че докато будувам ще чета енциклопедия Британика (примерно).  hahaha

У нас пак всичко е хремозно. Този път градината беше източникът на зараза, но какво от това. Сега и дребен и най-дребен точат едни  Sick, така че настъпват камикадзе дните и сигуно ще пикирам на метлата. Wink

Не съм стигнала БАШ до окончателно заключение каква да е тортата за първия рожден ден, но планирам да въведа кисело мляко до тогава, а блат ще пека, че нали съм малко болна на тема трансмазнини и подобни, та бисквитите ще се появят в менюто в необозримо бъдеще. До Деня ще имам възможност за репетиции - имен ден, рожден ден на бащата, рожден на Джуниър, а после коледно-новогодишни изяви... С други думи - всички да са здрави, манджи ще въртя с кеф.

Сис - стискам палци дребусът да се оправя с АБ или без. АБ не е краят на света, но болно детенце - е!

Слънчев ден и от мен.  bouquet

# 354
  • София
 ooooh! Имало голяма полза някой да те осведоми за правата ти...Преди час изпратих докторката от МЦ Лора...Ми имали сме право на безплатно посещение у дома и така си спестих воденето на Бебе при бацило и заразо носителите. Понеже поддържаше повече от 24 часа над 38 градуса викам да не се правя на чак такава разбирачка и да го чуе вещо лице...И как вика прабаба му - твърдоглав е и затова трудно му избиват зъбите. Дробовете чисти. Да продължавам да редувам Панадол и Нурофен и евентуално утре чак, ако не падне АБ. Та така...2 нощи не съм мигвала и вече не мога да се държа на краката си...
Да са живи и здрави имената на Мила и Виктор, на Вики на Лено(ей, изгубихте се), на Радостчо и Анджи, на тате Милен на Бърборанчето, на Емски и всички носещи имената: Ангел, Ангелина, Михаил, Михаила, Гавраил, Радка, Радко, Рангел, Райчо, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил, Милен.

Малииии, редактирах си грешките, че си личи че едва съм гледала сабахлем Sick

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 14:18 от Доника

# 355
добро утро моми4чета
как сте?честито на вси4ки именници.как са бебенцата?да ви се похваля моят направи първите си кра4ки Laughingмного е сладък като пате.целувки Grinning

# 356
Честита десета месечинка на Алекс, Виллиан, Рая и Милан

Честито на всички именици!
nadiametodieva, добре дошла! welcome Сложи малко снимки на твойто слънчице, да му се порадваме.
Дони, бързо да сваляте тази температура!
Усмихнато, как е Кало?
Lang, бързо да минават хремите!
Ягодке, мерси за закуската! За дюлята не се бях сетила. Благодаря ти за комплиментите за сладкиша, а заслугата за снимките е на мъж ми.
За дъждобрана не се бях сетила, а маската си я изяде почти. Много ти благодаря за чудесната идея. Честити постижения на Ивка-усмивка
Много харесвам Мерил Стрийп, непременно ще го гледам този филм, че не съм. Ние напоследък като заспи вечер малчо и си правим киновечер с мъж ми – гледаме любовни романтични филми или комедии. Много добре ми се отразява

Как  смятате да празнувате РД на малчовците – в къщи с роднини и деца едновременно, роднини и деца в различни дни, в детски парти клуб?

Хубав и слънчев ден!  bouquet

# 357
Гледам, че сте писали за АГ прегледи. Аз ходих в началото на лятото и доки установи, че имам раничка. Изписа ми солкожин, който никъде го няма. Даже в Турция бях поръчала да ми го търсят, но и там не го били внасяли от две години. Някой дали има такъв проблем и дали си е намерил от някъде това лекарство.

# 358
Честит празник на именниците!  bouquet

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:25 от yagodka

# 359
  • Пазарджик
Честит празник на всички празнуващи!!!

Честити месечинки на празнуващите днес бебоци!!!

Дони,скорошно оздравяване на бебо. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт