Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 24 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Запис и от нас в новата тема.
Доника   bouquet
Бързо да оздравяват дечицата.
За протокола Ада има 4 зъбчета, лази навсякъде и все още се кърмим.
Поздрави на всички. Hug

# 376
  • Варна
Добро утро, момичета!

За РД - аз мисля да сме в тесен семеен кръг, то нямаме и много роднини... Няма да каня малчугани. Гледам да пазя малката  - никакви затворени помещения, гости и т.н. Ние пък заформяме през 7 дена купон - после как ще измислям подаръци  ooooh! - 18ти имаме РД, 25 - Коледа, 1 - НГ.....

Вчера се вмъкнах в архива да чета темитени от мин.година, когато бяхме бременни.....много мило ми стана:)

# 377
добро утро Simple Smile

за рд на спас се надявам само да сме здрави, пък празник лесно ще му организирам. със сигурност ще е вкъщи (дони, нашия апартамент е малко повече от вашия хол, завидях ти да знаеш  Mr. Green), от последните два рождени дни, на които бяхме в клуб, останах много разочарована. амортизирани изграчки, всичко изглеждаше доста ползвано и замърсено, не много добро ядене ... отделно е зимен период и да ги воя там, където преди това може да са играли сополиви дечурлига не ми се иска.
вкъщи ще събера баби, приятели, съседчета, по различно време ... но планове много много не правя. иван на 1 год рд беше с вирус и Т, на 2рия рд - със 'страхотната' варицела.

бубичко, на мен са ми горили раничка със солкожин, но беше преди 4-5год.

Дони, как сте, смъкна ли температурата ?

Сладурче, все да ти пиша по въпроса и забравям. да ти кажа до дете си е. иван от бебе не се заиграваше с играчки, все бях при него да играем заедно. и много мрънкаше, постоянно го разнасях да разглеждаме насам натам, заспиването - на ръце. и ... досега си е така, предпочита с нас да играе, мрънка си пак, заспиването вече не е на ръце, но лягаме заедно, гушкаме се и така. изобщо всичко което прави го прави с нас. за успокоение - свеки докато беше малък все ми повтаряше - ами така де, те интелигентните деца препочитат да играят с родителите. сега за спас незнам каква теория ще изкаже, той пък изобщо не ме търси, играе си с каквото види Simple Smile само да са живи и здрави, то децата си показват как да ги гледаме Wink

# 378
Свате, как спахте, надяваме се Гого се оправя вече.  Hug
Поздрави и хубава нова седмица на всички

# 379
  • София
Добрютрууу. Да развеселя малко деня Simple Smile))

Днес вече температурата е само спомен, НО...мен ме боли зъб и ще ходя по спешност днес Sick Заведох Тиян на градина - бяха само 5 дечица Shocked От една страна добре...ама да не ги сливат с други групи. Утре ако е така ще си го върна вкъщи, но после ви чакам на свиждане на $-ти км...

По Денят е хубав говори хомеопата доста интересни неща Wink

# 380
Добро утро и от нас.
За коледен подарък реших Божидар да се размине с нещо по скромно  Mr. Green костюм на Дядо Коледа и коледни чорапки, а вече по- сериозните подаръци да са за РД-то му. Реших за Коледа да е нещо с коледно настроение, така или иначе играчки ще има от бабите и дядовците, а един такъв костюм ще усмихне и стопли всички  Heart Eyes
За РД-то няма да минем с малко гости ( но май аз самата така искам), но и родата като се съберем свекита и тъщи ( на които Боги е първо внуче), които много му се радват като на извънземно все още, та и те водят след себе си чичовци, лели, вуйчовци и вуйни  Joy  А ние тук в Сливен сме се заформили една дружинка от десетина майки от форума, които от май или юни месец сме всеки ден заедно по кафета, разходки, а сега като е студено и по домовете си ходим и няма как да не поканя първите приятелчета на Божидар  Heart Eyes РД-то си го предствям много украсен с балони, флагчета, шарени салфетки, чашки, пуканки, пръчки, солети, сандвичи, свирки  Crazy а бе пълна лудница  Crazy А и Божидар има вече тренинг за такъв тип рожден ден понеже вече сме посетили 2-3 подобни  Mr. Green Ами весело си беше Simple Smile Ще го организирам в едно наше помещение, което функционира като "Тропс къща"- идеално за лудеене. Смятам на извикам аниматори за час-два, които да пускат музика на по- големите, които могат вече да връткат дупета и да ги занимават с игри. Изобщо идеята ми е нещо такова, дано само да сме живи и здрави и да я осъществим, но все пак има още цеееели 2 месеца, които са хем много, хем ей сега ще отминат. Simple Smile
Айде стига толкова съм ви занимавала. Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 381
Добро утро.

Да почерпя, днес Марти става на 10 месеца.

Виждам за РД си говорите. Ние ще го празнуваме с няколко приятели в тесен семеен кръг.
Няма да каня нито свеки, нито майка ми, защото няма къде да спят. Тук роднини нямаме, евентуално като си ходим, ще поканим там на място.
Честно казано, не се вълнувам чак толкова. Детето расте - това е прекрасно, но излишна патардия не ми се ще. Той и без друго е подозрителен към непознати и не се отлепва от мен като сме с някой  ooooh!. Нито дава да го гушкат, нито да го закачат. Предпочитам да няма много хора сега, докато не разбира. Колкото до детски клубове - ами нямам никакво мнение - не съм ходила и не знам как е.

Дони чудесна къща имате. И на майка ми е много голяма, но е на 500км  Tired. Може сега предколедно да отида пак малко на гости /тази година ми се посъбра доста да постоя там  Flutter/.

И аз искам за Коледа да украся. За писмо не съм мислила, но Ванила даде чудесна идея.

Дони, китайците свалят Т, като карат детето да се изходи. Не съм го пробвала, но пък знам ли, може да върши работа  newsm78.

Хайде стига толкова от мен.

# 382
Честита единайста месечинка на Дени и Кристиан и десета на Марти, Габи, Хирстиан, Рая и Красимир!

Ягодке, много са сладки дечицатата ти, да са ти живи и здрави!
nadiametodieva, много ти е хубаво детенцето
Благодаря ви за споделеното за рождените дни. Ние смятаме също в къщи да го направим, в тесен семеен кръг, може би ще поканим и малко приятели с децата – но общо не повече от 10 човека.
Мурвет, радвам се че се разписа и сте добре! Пиши по-честичко
Дони, много як колаж. Дано бързо се оправя зъбът ти

На малчо пак някакви бивни ще избиват, май единият е кучешки долен и някакъв горен. Последните нощи е ад, не съм спала като хората от не помня кога Tired, рев и като го взема при мен, дори на сън рита, дере и щипе, цялата съм насинена и нахапана. Уфф, егати и зъбите и чудото. ooooh!

И понеже се заговорихте за АГ прегледи – някой сложил ли си е вече спирала – да даде отзиви как се чувства след нея и как е било самото поставяне – усеща ли се нещо. Аз още не съм сложила, малко ме е шубе

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 383
Трети ден се опитвам да ви изчета и нямате изчитане... ooooh! Спирам с опитите - фръц  Crossing Arms Преди като забегвах за седмица -две по 6-7 страници изписвахте, а сега... Баси... Не мога да разбера от къде се взе тази активност  Embarassed
Какво да друго да ви кажа, като не съм в час какво се обсъжда в последните няколко страници - семейно ходихме на гости на баба и на дядо. Починахме малко, поразглезиха го повече и така.
 Напоследък много мисля, за всякакви неща. Сигурно защото вече не съм руса, та мислите, които преди това са ни избягвали /мен и перхидрола/ сега са решили да ме навестят вкупом. Да не говоря колко съм раздразнителна. Много неща ме дразнят - някои по малко, други повече, в това число и неграмотността. Ама явната, неподправена неграмотност. Но дори и тя не може да се конкурира с нещото, което ме дразни повече от всичко на този свят - Простотията, с главно "П". А двете в комбинация са просто уникални... Без коментар.
Но да не си помислите, че само черни мисли терзаят измъчената ми душица - съвсем не. Всеки ден намирам поне по едно нещо, на което да се възхитя. Ето примерно вчера се възхитих от проницателността на хората. Наистина е достоен за уважение и възхищение факта, че от няколкото ми постни и скучни поста, някой е разбрал каква е моята професия. Как хората умеят да четат между редовете и приказките за ако и повръщане.   bouquet   bouquet   bouquet
бел. ред. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна Sunglasses
elena_d мерси за почерпката и да нацелуваш месечинковеца  Hug
Хубав ден от мен, че пак прекалих  Hug

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 12:01 от bubchenceto

# 384
Еспа, и аз съм в същатата чуденка, засега реших че след нова година ще мисля. до тогава ще събирам мнения  Rolling Eyes

# 385
Привет и от мен!
 Надя
, добре дошла!
Мюрвет, включвай се по- често!  Wink Златната Мери и тя нещо се изгуби.
Гледам коментирате предстоящия 1-ви рожден ден. Ние няма да правим детски, само възрастни и то в най- тесен кръг. За подарък все още не съм измислила. Определено за РД ще е по- голям, отколкото за Коледа.
Дони, много яка снимчица!
Да ви се похваля - направих тиквеника на Селма. Ето го
Ето я и Настюхата и батко й

И друго щях да пиша  newsm78, ама по- нататък, като се сетя

# 386
  • Ловеч
Привет и от мен!
Гледам за РД сте се замислили - аз го реших отдавна-ще е у дома само мама,тати,леля и баба- дядовци вече нямаме, а други гости не ми се канят защото ще е два ли не "елате и купете подарък" а те -"от какво има нужда " и става еднааааааааааааааааа.....У дома свинско, винско торта и балони, а ако някой се сети и дойде е добре дошъл Wink
За подарък се чудя , защото Ивко си има всичко ,но щом е за идеята за пазаруване , а и има повод не отказвам да харча.
Откакто счупих кантара взех да слабея и то голям кеф най- после като се погледна в огледалото се познавам- има още някой друг килограм ама ми прилича BlushАбе май човек като спре пиенето и секса newsm78
И съм станала учудващо спокойна е не спрях да се хваля Grinning
 Много здраве на вас и всички около вас спирам ,че се улях

# 387
  • Пазарджик
Честити месечинки на малките бебоци от днес.
Наде,много готин пич имаш.

Ето и няколко снимки и от нас:

новата ни поза за спане

# 388
...новата ни поза за спане

Laughing Много е сладка новата поза за спане на близначката! Heart Eyes

# 389
  • София
Ей, много съм мъдра. Толкоз съм мъдра, че чак у зъбите ми избива мъдрост Mr. Green Та проблема се оказа в мъдреца ми. Докторката го умъртви с арсен. Утре трябва да го снимам и тия дни и да го хакнат с клещите. Само не знам как тази цялата процедура ще повлияе на кърменето newsm78 И да ви призная - срам не срам...докато подейства парацетамола, сълзи ми текоха. По едно време гледам аз Дентинокса на малкия...ами намазах се - няма такава благодат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт