Някой питаше за инфо - моята Йоана още не може да се изправя сама, но я виждам, че има напредък. Вече от легнало положение сяда, почти лази, но прави два три хода напред и спира явно не й е интересно. Харесва й да я държа за ръчички и да обикаля. А за заиграването няма проблем - може да си седи с часове и да си играе. Мрънка само ако й се спи. А пусна ли бейби ТВ и забравям за нея, но гледам да го ползвам тоя номер само, ако имам нещо спешно за вършене, а тя мрънка. За капак оня ден обърна проходилката и сега й е синя главата. Заплела се в пътеките в коридора, а аз чистих хола с прахосмукачката и даже не я чувам. По едно време подавам се към коридора и я гледам вирнала краката и пищи.
За новотръгналите на ясла и градина. Стискам палци бързо да свикнат дечицата. Дени като тръгна на градина беше на 1г 3м. Що рев изревавах аз си знам, а тя плачеше 5 мин докато тръгна. Трябва да се примерите, че храната няма да е като приготвената от вас, просто ще наваксват вкъщи децата. Освен ако нямате възможност за някоя частна градина или ясла. Но даже и честните градини тук в Бургас го карат на суха храна - примерно кебапчета с хляб и това през ден.
Болните да оздравяват!