Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
barboran4e и аз скоро се научих да карам. Имам книжка от 10г, но никога не бях карала. Изнудих мъжа ми да ми купи кола, карах три пъти на полигона и извънградско и три пъти градско с мъжа ми и накрая го свалих и му казах, че тръгвам сама. Вече возя и децата. Само си викам Бог напред и аз след него, че да не стане някоя злополука.  Даже вчера в най-големите задръствания водих каката на гимнастика. За първи път я заведах, но й е голям мерак и сигурно ще ходим два пъти в седмицата. Чудя се как ще се оправя, особено ако падне някой сняг. То не че сняг много се задържа в Бургас, ама все пак. Нали нямам и на кой да оставам и малката та трябва и нея да мъкна с мен.
Някой питаше за инфо - моята Йоана още не може да се изправя сама, но я виждам, че има напредък. Вече от легнало положение сяда, почти лази, но прави два три хода напред и спира явно не й е интересно. Харесва й да я държа за ръчички и да обикаля. А за заиграването няма проблем - може да си седи с часове и да си играе. Мрънка само ако й се спи. А пусна ли бейби ТВ и забравям за нея, но гледам да го ползвам тоя номер само, ако имам нещо спешно за вършене, а тя мрънка. За капак оня ден обърна проходилката и сега й е синя главата. Заплела се в пътеките в коридора, а аз чистих хола с прахосмукачката и даже не я чувам. По едно време подавам се към коридора и я гледам вирнала краката и пищи.
За новотръгналите на ясла и градина. Стискам палци бързо да свикнат дечицата. Дени като тръгна на градина беше на 1г 3м. Що рев изревавах аз си знам, а тя плачеше 5 мин докато тръгна. Трябва да се примерите, че храната няма да е като приготвената от вас, просто ще наваксват вкъщи децата. Освен ако нямате възможност за някоя частна градина или ясла. Но даже и честните градини тук в Бургас го карат на суха храна - примерно кебапчета с хляб и това през ден.
Болните да оздравяват!

# 571
  • София
За рождения ден - ще пусна анкета в другата тема - или 31.01 или 06.02...Клуб имам в предвид - както казах, но все още не съм говорила със собствениците. Може би ще е добре до към 15.01 да знаем имената на присъстващите, като ще ми е адски приятно присъствието и на несофийските рожденици Hug
Много на бързо, но имам доста работа Hug

# 572
Като заговорихме за спорт...Вижте на каква чудесия се записах. Ходя вече три пъти и съм много доволна. Накратко - двайсетина мами с колички, един инструктор и много упражнения, бързо каране и добро настроение Laughing. Жалко, че е само веднъж седмично!
http://www.pushymothers.com/find%20a%20class.php

# 573
Привет!
Знаете ли от кога се каня да пиша????
И все нещо изниква....всеки ден чета, но през телефона....
Докато се квлюча по темата за болните и те оздравяха, нещо за което много се радвам. Hug

Ние сме добре, здрави(чукам на дърво), Ани вече се пуска сама да ходи, много е безразсъдна и смела, само да не се удари ме е страх, че ще се наплаши. Едни шантави сънища сънувам...миналата нощ сънувах, че и правя прощъпулник, комбиниран с рожденият и ден. ПО миналата нощ обаче беше странно. Сънувах Лорини и Коко и Доника и мъжът и! Ха сега де. Незнам как се стигна до там, но тръгнах с Лорини и Коко за морето(Лорини съм виждала на живо веднъж, а Коко никога) Joy, но тяхната кола с автопилот(много филми гледам). И те я настроиха да пътува за Варна и легнаха да спят. На мен ми стана скучно, а и се притесних от този автопилот и на един светофар си бих камшика.  Mr. Green
Някъде там се събуди Ани за сутрешното си мляко. Като си легнах пак, сънувах Доника и Мартин. Него поне познавам лично  hahaha
Дони, нямам никакъв спомен какво точно вършихме заедно, но това е навежда на мисълта, че имам да ви карам кола...

Бърборанче
, как е Петето? Какво става с операцията,кога ще бъде? Тези дни и за вас си мислих, но не съм ви сънувала де... Blush
Разкошна е!

Кокосче, много е сладък Вики, сериозно заинтригуван Laughing

Мини, честита ти ученичка!

Оставям ви за сега, отиваме за Калоян!

# 574
  • София

Дони, нямам никакъв спомен какво точно вършихме заедно, но това е навежда на мисълта, че имам да ви карам кола...

Лили, може само да ме радва, че се явява в чужди женски сънища(без да уточняваме какви)   Rolling Eyes Hug Съня може да се разтълкува, че имаш работа по Орландовско май  hahaha

# 575
Ей, пак се разписахте много  Laughing Ама тоя път успях да изчета. Хубаво е, че има и други като моя маймун, та да зная, че всичко му е наред  Mr. Green Тъй наречение тук "атрибут" и Вики го е открил и започва да го дърпа с всичка сила, веднага щом му сваля памперса, та се чудя как не го боли това дете  ooooh!. Иначе и аз не го забелвам, въпреки че де що има лекар да ни види и ми се кара... Ама нали такова решение съм взела, та трябва да го отстоявам  Laughing Това, което повече ме притеснява е, че все още му го няма единия тестис - и съм се притеснила, щото в такива случаи и до операция се стига... И скоро пак ще дойде времето да взимам сложни решения, аман  #Cussing out. Не съм чула до сега тук друг с подобен проблем май.. newsm78

И аз съм "за" рождения ден и бих помогнала, ако мога - само дето не зная с какво  newsm78

Книжки от скоро разглеждаме вече с интерес - без да ги ядем. Но това след 4-5 месеца усилен труд. Или по-скоро - най-сетне е дорасъл и за това човека  Laughing. Най-любима му е "Виктор в гората"

И друго исках да пиша, докато четях, ама вече забравих какво... Тия -4(0)%, дето съм ги загубила от кърменето ми разказват играта  hahaha

# 576

Лили, може само да ме радва, че се явява в чужди женски сънища(без да уточняваме какви)   Rolling Eyes Hug Съня може да се разтълкува, че имаш работа по Орландовско май  hahaha

Доникаааааа, и ти беше там бее Joy Joy Joy

# 577
  • София

Лили, може само да ме радва, че се явява в чужди женски сънища(без да уточняваме какви)   Rolling Eyes Hug Съня може да се разтълкува, че имаш работа по Орландовско май  hahaha

охооооо  Embarassed Embarassed Embarassed

# 578
Лили, може само да ме радва, че се явява в чужди женски сънища(без да уточняваме какви)   Rolling Eyes Hug Съня може да се разтълкува, че имаш работа по Орландовско май  hahaha
охооооо  Embarassed Embarassed Embarassed

newsm53 newsm10

Лени, педи ли не може да намери тестиса или ти? Понеже на Калоян почти никога не са му в торбичките и аз от време на време се шашкам (когато няма за какво да се шашкам  Laughing), но педи го опипва хубаво и не се е притеснила. И какво казва педи по тоз повод? И аз знам, че се стига до операция, но пък доста време се изчаква да слезе тестисът, май вече ако е повече от година, тогава се прибягва до по-драстични мерки, така че имате още време  Peace.

Зари, мерси за коментара за столчетата. Еми, трябва да ти кажа, че почти ме убеди Wink Ами аз хич не се бях сетила, че закопчаваш детето с колана на колата  ooooh!  Laughing. Иначе това за тестовете и аз го прочетох, верно си е показател. Ама хайде, ще поизчакам и аз да си накупите всички и да ги ползвате, та да кажете ако има негативи и какви са те  Mr. Green

За рождения ден - стига да сме здрави - там сме! И да помагам мога, стига да ме нагърбите, щото така като гледам Доника се е заела с организацията, та не се сещам сама с какво бих могла да съм полезна. Ама хайде като свърши анкетата ще се види Simple Smile

Гери, последните няколко дни все за вас си мисля и все ще ти пиша в скайп и после.... нещо се случва  Rolling Eyes. Насрочихте ли вече операцията? За кога? Хайде да минава и да заминава, че и на мен ми се стяга под лъжичката като си представя на теб какво ти е  Confused. Много прегръдки за палавото Пете Wink

# 579
  • Варна
Нашият стол е този, май е като на Мини, много съм доволна, вече почти 2 месеца го ползва:

# 580
Ей, ме на и мен. Сколасах да се разпиша  Joy Напоследък за нищо не ми стига времето - от сутрин до вечер само с Делян се занимавам и нямам време за нищо. Да не говорим, че го приспивам по час и половина за да придреме 20 минути, ама ...
Мим предай на Елия, че каквото зависи от мен във връзка с опазването на Атрибута /главното "а" не е грешка  Laughing/ ще бъде направено  Peace . Единственото, от което не мога да го опазя е самият Делян hahaha, ама все пак се старая.
Дони нали ни броиш и нас с Делянски за рождения ден - както за присъствие, така и за помощ ?!?
Коприв обидена съм ти Crossing Arms Бива ли цялата орландовска банда да сънуваш, без нас ?!? Амаха... Цветя и извинения не харчим  Mr. Green
Нашето столче е такова . Имаме го поне от 5 месеца и съм супер доволна  Peace
Стига толкова писаници по нощите, че ферма да оправям  Wink
Лека и безревлива нощ на всички  Hug

# 581
Добра ви вечер и от нас!
Живи сме за сега. TiredНяма да ви отегчавам през какъв ад минахме,но вече има светлина в тунела(на миньор каската Simple Smile),само където майка ми сега е доста зле милата и едва диша Sad.Иначе аз бързо се пребоорих с гадта(естествено с АБ),но мъж ми и той се тръшна,малката кашля като магаре вече трета нощ,а гърдите са й чисти.(май като на Нането работата е и нейното).Добре,че имаме близка от Токуда,та с нея се  консултирахме иначе до сега да са беше на АБ.Изследванията са супер,но гърлото червено и от него все още вдига температура,която я  мъчи адски и е като мЪрда.Не яде нищоо твърдо,само кърма и само мен търси.Милото ми дете,никога не е била толкова кротка и спяща,но вече отминава,днес само веднъж вдига 38,6 и през другото време е 37,5-6 Sick.Стига за болестите! Stop
Бързо всички да се оправят.  Praynig
Ели,Лено,съжалявам,че са отпаднали сладурковците от снимките за корица,но всички тука знаем,че са заслужавали не по-малко от бебето,което ще изберат Peace
Сладурче,като се замисляоще 2 седмици и Никола на 1 годинка,направо се развълнувах искрено и някак забравих за проблемите. Hug
Кокос,Викито да не гледа снимка на Йоана,докато се открива hahaha и сте го спипали на местопрестъпленнието hahaha hahaha
Стол смятаме да поръчваме скоро,но се колебаем между Рекаро и Бритакс (а сега вече и Киди hahaha).
За рождения ден съм "за",ама понеже сме от прованса ще идвам с мъжо (само да сме живи и здрави)още от сега съм го предупредила Naughty.Ако има с какво да помогна,свиркайте,на драго  сърце. Hug
Желая ви лека нощ и изчезвам,че мъж имам да целувам Laughing

# 582
Радвам се, че са ви харесали снимките  Simple Smile На живо е още по-хубаво.
Виолетово ангелче, няма да повярваш, но 66-69 снимка са на болницата Сант Пау. До нея се стига от Саграда фамилия по улица Гауди. Разглежда се само отвън. Построена е началото на миналия век и е с интересна архитектура. Идеята е била болните вътре да се чувстват по-добре, като са на по-приятно място. Нелошо хрумване, нали? Къде у нас такива болници...Естествено най-добре е до болници изобщо да не се стига  Praynig
Иначе снимките от планината са от манастира Монсерат. Срещу 20тина евро можеш да купиш комбиниран билет от Барселона за влакче (около час) и лифт и/или планински железници до Монсерат и  в околността. Наистина е много приятно и живописно място. Малко ми напомня на Метеора в Гърция.

Бърборанче, Петето е уникален сладур! Показвай я по-честичко  Heart Eyes

Доника, идеята за общия празник е много добра и сериозно ще я обмислим.

Целувки за всички  Simple Smile

# 583
Катериче,наситина прекрасни снимки.Покрай тях започнах да навивам мъж ми,че в необозримо бъдеще първо в Барселона ще идем.И той не се противи много Laughing

# 584
Ангелче, каската я взехме от един детски магазин на Г.М.Димитров, малко след кръстофището с Никола Габровски от дясната страна посока Студ град. Струваше около 30 лева мисля За жалост не помня името на детския магазин. За каската обърнах София и само там намерихме
Прегледах темата за насилието в детската градина малко на бързо, утре ще я изчета цялата. Само исках да споделя, днес как останах с отворена уста на една детска площадка, на която деца на около 10 години бях с учителката си и и се оплакваха от някакъв съученик, че ги тормози. Учителката каза „Е, какво да направя, аз редовно го бия Shocked и родителите му също, но той вече свикна ooooh! и не му прави впечатление”. Едно от момиченцата обаче я заби в земята с невиния си, спонтанен коментар „Но, госпожо, той да не е животно, че ще го биете, той трябва да има респект от вас само от погледа ви и до бой да не се стига”. Без коментар
Ралче,  честити кичури, много са хубави. Честити първи крачици на Йо
Сладурче, ти съвсем скоро ще се връщаш на работа...ужас, кога мина това време
Кокос, Вики е страхотен
Гери, ще изям на Петето розовите джуфки. Много е сладка и много нежна. Съкровище Heart Eyes
Радостчо, Биляна – много хубави рецепти. Аз пък днес правих един еврейски портокалов сладкиш с бадеми, сега го опостушавам, но тези дни ще пробвам и вашите
За столчето – взехме Рекаро Янг Спорт – на малчо много му харесва и се чувства много удобно.

Всички болнички бързо да се оправят Hug
Нетипично за мен, но написах само половин страница Laughing, ама това е щото днеска не съм на кеф, ама хич. Утре ще наваксвам с писането, от сега предупреждавам Laughing
Хубава и спокойна нощ от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт