Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 24 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Брех и аз да се доредя най-накрая.
Браво, много ми харесва новото настроение във форума Hug
Еспа, Радостчо и от мен бързо оздравяване на мъжете Praynig
Аз Габи смятам да си я кърмя до годинка, въпреки ,че и на мен понякога ми идва малко нанагоре, тя много се буди нощем и само сукане я успокоява, зъбите много я мъчат.
А като цяло аз мога ,че Габи е много не немирна , непослушна и дива до полудяване, и това от сега ,като порасне още малко не ми се мисли. Аз също не мога  да я слушам като плаче затова я взимам винаги и проблема е че тя разбра къде ми се слабото място и се възползва.
Когато и кажа "НЕ" тя или почва да ми се смее или да ми размахва пръст и да си дърдори нещо, а когато баща и каже НЕ винаги слуша Crossing Arms
Смятам да почна да и правя супички вечер да видя дали аджеба от глад се буди това дете или зъби са проблема. Иначе имаме вече 4 избили с 300 зора.
Ако помните бях ви казала че сложихме обички, ами... махнах ги тази нощ. След поредното и събуждане я заварвам седнала си в леглото и се хванала за двете уши и плаче, еми какъв по ясен знак да ми даде детето , за да ми каже че я дразнят и да ги махна, еми махнах ги Confused
Аиде засега толкова от нас ,малко по-късно може и снимки да сложа.

# 76
 55 55 55
С малко закъснение да честитя новата тема и много ми харесва тази активност, чак не мога да смогна на четене.
Ивето все по - добре се справя с самостоятелните стъпи. Ние в петък ще пътуваме извън София и бяхме решили да ходи ме до Трявна(при едни приятели), но като чух за свинския грип се отказах ме много бързо.Относно ваксините да попитам дали има за децата против този гаден свински грип #Cussing out ?Днеска Ивето подкашля по малко, но немога да разбера дали кашля понеже се разболява или просто се преструва, понеже го прави доста често.
Всичко лошо да се оправя при всички и да няма повече лоши случки. yes
Честита месечинка на всички глеми глеми бебоци.  Tada
Болните да се оправят бързо и да неповтарят.  ppp
И последно да помоля за съвет за подарък на мъжа ми.Немога да измисля нещо по интересно да го изненадам. Praynig Praynig Praynig помогнете ми.Ще ви бъда много благодарни.
Благодаря Силве за помоща. Почерпи се  beer

Вижте наща фотосесия. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 00:00 от bubata5

# 77
  • Варна
Добро утро! Айде като сте на тема гофрети, закуска:

На Радостчо и Еспа - да ви се оправят бързо мъжете.

Много са сладки всички дундьовци  Joy

Брех всичките сте или с второ дете или говорите за следващи...има ли като мен, които мислят да си останат с едно?

# 78
Добро да е! Мим, благодарско за закуската! Ще дойдеш ли да ми я сготвиш?  Mr. Green

Аз днес пак отказвам всякакви излизания Sad Кало снощи вдигна Т 38.6 в дупето.. Не беше висока, ама това ни е първата температура и аз така се изплаших  Confused Панадолчето го успокои и спа добре. Днес по-късно ще се чуя с док и ще видим ще ходим ли пак.. нали в понеделник ходихме, то сигурно тогава съм го заразила Sad

Толкова от мен засега..

# 79
Добро утро.
Мим ммммммммм, благодаря за закуската.
Сиси - дано се окаже от зъбките тази температура. Ужасно е, но няма човек, който да не е минал през това  Praynig.
И аз днес ще ходя до педи, да се надявам, че няма да има много болни.
Мим, за второто и аз не знам. На моменти искам, но в други моменти - не. Не съм категорична и зависи от много неща. За сега да се оправя с това бебе, пък после...
С тези гофрети чак ми потекоха лигите. Но като знам, че ще го ползвам 5 пъти и ще го сложа в шкаф, чак не ми се занимава.
Пепи, какво значи само? Аз му подавам ръце и той се надига. Сам не се изправя, но мисля, че е рано. Вечер гледам до 9 най-късно да е заспал. А през деня по 2 пъти спи. Вашите бебета по колко пъти спят?
Хайде лек ден.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 10:06 от elena_d

# 80
А да, Пепи, и аз щях да питам какво значи "само", понеже и моето се изправя като го хвана за ръце. Но по мебели сам да се вдига - не. Но той не е и подвижен и дори не е имал шанса да е до някоя мебел, за която да се хване. Трябва да го пробвам дали ще може  Thinking. Между другото - радвам се, че се разписа, и теб не сме те чували отдавна като че ли. Да я нацелуваш малката дунда, много ми е сладка  Heart Eyes

А Мюрвет и тя зачезна нанякъде..

Елена, знам, че всеки е минал и аз даже не съм толкова притеснена, те колко други по-гадни неща ни се разминаха..  Praynig Та един вирус.. ще го преборим някак. Не казвам, че не е от значение, но съм спокойна днес, просто снощи много му се шашнах Simple Smile Но пък не мисля, че са зъби - венците никакъв признак не дават.

През деня спи по 2, а понякога и по 3 пъти. Някой път пък му се събират доста повече, но като са по 5-10 минути даже не ги и броя  Laughing. Като часове сън през деня му се събират между 1 и 3 часа, всеки път е различно  Rolling Eyes.

# 81
  • София
Привет от мен и Джо Синьото Око...Мда, едното е леко посинено и подуто - има го документиран, ама ме мързи да качвам снимки. Вчера докато бях на мивката, нашия се хванал за стола да се изправя и хоп - само видях как стола пада отгоре му. Поплака малко и му мина като на куче.
Сиска, да не би температурата на Кало да е от зъби?
Айде, ние хващаме пътя  Wink

# 82
  • Русе
Добро утро! А, то станало 11ч.
Карина вечер заспива ообикновено към 20:30. В 19:30 я къпем, в 20ч. давам АМ, малко игра и в чувалчето. Снощи свекърът имаше РД и я взехме с нас. Доста енергия изразходи, разходи баба си във всичките стаи, разхвърля каквото можа и като се прибрахме в 21ч. заспа като къпана. А през деня обикновено спи от 9 до 10:30 или 11 и после от 14:30 до 16ч. Но и това е относително.

Брех всичките сте или с второ дете или говорите за следващи...има ли като мен, които мислят да си останат с едно?
Аз за сега мисля да си остана само с това  Peace Още ми е пресен споменът от раждането. Мъж ми е обаче на друго мнение. Казах му като толкова иска да си осиновим, но не е навит. Хем ще си избере и да е момче. Ами да си го ражда той тогава. В този ред на мисли, нали ми закъсня с 3 дни и веднага си направих тест. Естествено, точно след теста ми дойде МЦ.
Гофрети отдавна не съм яла, но толкова уреди ни се събраха, че не ми се взема гофретник. Пък и, както Елена е казала : "като знам, че ще го ползвам 5 пъти и ще го сложа в шкаф, чак не ми се занимава."
За обечки на беба- не мисля да й пробивам за сега. Уж казват, че било по-малко травмиращо, но за мен е по-добре по-нататък. Моите ми ги пробиха на 5г. Може да я оставя тя да реши дали иска.
Сега се сетих, че днес правим 4г. от както се сгодихме.

една тематична почерпка и от мен  Wink

# 83
Вчера имах голямо желание и малко време, та не успях да вляза да почерпя за 9-тия мес. на моята слънчева радост – Ивайла, така че ето, заповядайте:

Честито на патерица и на всички астрални близнаци: Яна(майка й хич не пише вече! Crossing Arms), Лина и Гого!  Heart Eyes Честито и на всички празнуващи днес по най-различни поводи! Hug

Кокосче, ами как е на запад? Ми хубаво е, хората събират л....а (първа Дони подхвана тая акаща тема с батерията в предната тема още, аз да я доразширя с разнообразие.  Laughing) кучета си в пликчета и ги изхвърлят в кофата за боклук, а децата в училище ходят по пантофи и си мият ръцете преди да влязат в класната стая. Сериозно! И лошо, много лошо може да бъде на запад, като например да се прибереш от разходка с намерение да седнеш пред компа с кеф, след като приспиш чаавето и докато другото не се е върнало да те занимава с разни "интересни" неща, и да установиш, че са ти спряли тока, и то само на теб, щото не са Ел. компанията направила грешка и не си отчела плащането...
Иначе за хапването и на мен целта ми е Ивайла да хапва почти всичко около годинката, но все пак вие  Laughing сте по-големи с около месец и половина и е нормално вече да хапвате почти като големите, а темата за Млечната кухня да не я почвам... Ама няма да се стърпя - нийде по света таквоз нещо няма и аз сега, ако знаете как ви завиждам, направо се пръскам от яд! Crossing Arms Laughing
Виолетово ангелче, може да прекръстим темата на: "Голяма драма се задава! Януарчето и майка му гърнето опознават!", ако много настояваш . Wink Иначе аз на твое място бих купила направо детска седалка за тоалетната. Hug
Лорини, хич не се спотайвай, ами се връщай да пишеш, виждам те, че редовно надничаш тук! Hug
Питахте още в предната тема дали помага съпругът - пазарува, но нищо друго. Преди миеше чинии и търпеше, като му мрънках, сега и чинии не мие, ами си почива. Ама то неговото никаква почивка не е - и събота и неделя работи, така че съм благодарна, че ме храни и облича(мене и децата), пък другото от мене, когато и както мога, но забележки не приемам! Naughty
Моник, много лошо за обира! Наистина най-ценното са снимките!  Hug
Натали, стига с тез килограми, бе! На мен добре ми изглеждаш на снимките от БГ, но ти най-добре си знаеш как се чувстваш най-добре. Hug
Останах с впечатлението, докато ви четох, че който сам не е Козирог, все някой Козирог къщи си има я мъж, я дете... Laughing
За отбиването: искам, докато мога и докато Ивайла иска да суче нямам нищо против, но таткото не е на същото мнение(иска си ги само за него си). Blush
Успях само до 3-тя страница да стигна и Ивайла се събуди, по-късно пак ще пиша, че сега задачи ме чакат.   girluu

# 84
На мене също ми е още пресен спомена от раждането и в близки те 2-3 години аз специално не правя планове за още едно дете.По принцип аз съм навита да го износя, но не и да го родя.Като гледам така май няма да мога да се справя с още едно диване на този етап, а и финансово няма да се спра виме.Категорично съм за много деца, но да можеш да го гледаш. Simple Smile

Хубав ден и приятни разходки. 1stroller

# 85
Ягодка, ако не е тайна, в кой град сте вие ? Преди 4 години бяхме на гости и много, ама много ми хареса. С удоволствие бих живяла там  Rolling Eyes

и малко отчет: спас е 8,100, 72 см.

# 86
Mr. Green аз мисля за трето ... дете

# 87
Mr. Green аз мисля за трето ... дете

и аз, и аз  Hug

# 88
Здравейте!
Сиси, дано всичко с Кало да е наред и наистина температурата да е от зъбки  Hug. Това, че не са му подути венците, не значи, че няма да му поникнат зъбки и че температурата не е от тях. На много деца първото зъбче излиза без венеца да е подут. При беше точно така, за щастие без температура. но пък лятото така в продължение на няколко дни имаше температура и така се бях ошашкала, направо параноично й пипах челото и мерех. Неприятно е, но май не може без това. важното е да няма нищо притеснително.

Бубара, много е сладка Ивето, как дяволито гледа през решетките на креватчето  Heart Eyes
Пепиии, ще ти изям сладката пухкавелка, такъв сладкиш е тази Анастасия, наистина само за мачкане и гушкане  Heart Eyes Hug.
За второ дете - живот и здраве Александринка като поотрасне искаме да имем още едно, аз имам сестра и сме адски близки. Искам и бебка да си има братче/сестриче, но както казват когато му дойде времето. Божа работа!

Дони, ами от тук нататък така ще е  - ще падат, ще стават децата, дано само с леки синини се разминем. Днес Александрина такава глава би на решетката на леглото, рева, ама нищо й няма, даже и синьо няма, че за малко да провалим фотосесията утре, което е много вероятно да се случи, ако реве както обикновено от непознати  Sad, каквото стане, дано все пак се заиграе и позволи да я снимат.

Вие пък така ме закрастихте с тия гофрети и гофретници, ще купувам, то се е видяло  Mr. Green. Макар че не е никак добра идея с оглед на това, че мъжът ми теста разни не яде, детето също, следователно пак аз ще ям , което пък от своя страна ще доведе до бавното ми, но сигурно превръщане в ето това   261uu. , но не толкова подвижно  Mr. Green

# 89
Божидар спи преди обяд м/у 30мин. до час и половина, след обяд, ако спи по- малко (около час) до вечерта ще повтори (час), но в повечето случаи спи по 2 пъти- преди обяд и след обяд.  Peace

След тежкото и продължително раждане, което имах, казах на доктора си още на следващия ден: " Пак ще родя, пак ще е нормално и пак ще го кърмя" (Ако е рекъл Господ). А ако имам пак момче, ще имам и трето- момиче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт