Бебо (произвеждат ги Ганчев), Малечко и Ам Ам.

! Ама майката на януарчето и тя е намесена в опознаването на гърнето, пък е останала неотразена в заглавието

) удобство. Първите 2 седмици ви бях писала, че се видях в чудо, но после постепенно кърмата си намаля. Накрая го кърмех само рано сутрин по малко като се събуди. После заминахме с мъжът ми да си починем и като се върнахме, Рафето беше забравило как се цока. Последното кърмене ми беше на 22 септември, а аз все още произвеждам по съвсем мъничко кърма, но хапчета не съм взимала: стана си постепенно и естествено и за двамата. Доста лесно, защото аз от третия месец спрях кърменето на поискване, нямахме и нощни хранения. Умишлено се стараех с нищо да не му стимулирам нощните будения. Явно, че аз нямам какво особено интересно да споделя по въпроса, всичко при нас по най-баналния начин, дано е от полза.
Аз нали онзи ден им занесох 30, понеже ме бяха помолили. Иначе за записване си трябват 6. Ама готвачката ми е симпатична и се оплакваше жената, че често идват без буркани. Или пък докато пълнят дажбите и от горещото се пукат. Викам си тъй или иначе ги хвърлям, я да бъда полезна.
И да ти кажа, че ако на мен ми се беше насъбрало това, което ти изживя с ходенията по доктори, едва ли щях да успея да се справя и наполовина толкова стоически и героично като теб. Или пък ако не дай си Боже, имахме проблема с атопичния дерматит като Данинцето или наследствена алергия като при други бебенца-това са си
И да не стане пак разправия: говоря по принцип, не визирам категорично никого 
вече не са пищни , на за сметка на това другите части на тялото ми са си все още пищни
.
Дали да не взема някое гърне с повече атракции
Ама вашите колко са слагки по гърнетата.. и ако можеше само там да седят, че да живнем и ние тук във форума
горе главата и само напред 

Дари може да заспи при друг, в смисъл не е толкооова болезнено, че да трябва само на гърда да заспива, иначе си мрънка като излезна от стаята, ама аз вече не и обръщам внимание - така де, и аз съм човек