, щото при нас трябват и само 6 
Крачун и Малчо - тук предполагам всички ще познаят верния отговор

, щото при нас трябват и само 6 

Иначе и Кало може да заспи с биберон например, но трябва да се е насукал преди това, един вид цицата го успива. Е, има напоследък доста случаи, в които уж заспива на гърдата, пък накрая един такъв ококорен
. 

дано не се случва повече. аз онзи ден като простирах и съседите от отсрещния блок на първия етаж ми подвикнаха дали не съм им чула алармата им, влезли им през терасата.
Вие имате ли такива наблюдения или просто наистина важи приказката "едното дете като е било послушно, с другото ще ти се върне тъпкано"....
.А това през нощта и аз съм се чудела как да го премахна,ама тако поне спим.Аз я кърмя по-често през деня,понеже само така заспива.Събират ми се към 4 кърмения.И на мен ми се иска да стане постепенно,ама кофтито е,че не може да яде кисело мляко

Дони 
Заяви че нищо не можел да направи и да сме чакали до сутринта
Накрая викнах такси и отидохме в спешното. Да не ви разправям каква нощ изкарахме- той се превива, малкото мрънкоти а аз си скъсах нервите с тази английска здравна система. И хем ми текват сълзите като го гледам как го боли, хем се ядосвам как може да са толкова смотани. Поне го приеха за наблюдение и после ще ходим да си го вземем.

Сега имам тиква, която се чудя какво да направя - издълбаната отвътре - някакви предложения да имате?
.

. Аз и не искам да отбивам де. Имаше няколко дни дето яде повече твърда храна, без да му давам - и цъфнах, и кърмата ми намаля.
/. Такива дълги разходки съм правила, в които той е почти у мен, а тежи 11 кг. Предугаждам всяко негово желание и никак не не търпя когато плаче. Знам, че тук има други такива майки всеотдайни, но ми се струва, че прекалявам понякога. Даже в градинката са ме кръстили "вечното спокойствие"
- не драматизирам и непрекъснато го нося /чак главата му не можа да се сплеска от лежане/. Отглеждам мамино синче, какво да се прави....
.
/. Пластмасовите съдове задържат миризма и не ме кефи като се олющят, как изглеждат.
.
.