ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 158
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Видин
Мила, информирах модератор.А ти можеш да редактираш поста  Peace

# 691
  • София
Аманита,мерси.Аз знам,че мога да го редактирам.А как да информирам модератор,щом не може през собствения ми пост?

Сега да си кажа каквото исках,че леко се притесних. Blush Спортната среща много ми хареса,ама да видим дали така ще говоря,когато се включа и аз Mr. GreenОтстрани изглежда много лесно,ако гледаш Джиджи PeaceНо,подозирам,че аз ще окапя на 3тата минута.Лееекинко замръзнах и аз днес,ама бях по лек суичър и с мокра коса cold

Галето,въобще не смятам да взимам деца с нас.Първо,изобщо няма да си почина,второ,на тази възраст не виждам смисъл да ги водя.Няма да запомнят нищо,само ще ги подложа на дълъг полет.А пък там ще сме вързани да стоим в хотела,а аз обичам да се разхождам и да усетя атмосферата.

# 692
Драга, точно както Мамб го е казала аеро тае бо и ще добавя и отчсати боди пъмп (това, което правихме с гиричките и ластиците). Наистина трябва време да се посвикне и като влезете в темпо вие самите ще искате да вдигнем нивото Wink Тази тренировка и за мен беше познавателна - да видя какво, как и колко. Следващата мисля, че ще се чувствате по-конфортно  (до колкото е възможно Twisted Evil Mr. Green) Хубаво ще бъде да измислим нещо и за през седмицата с бебоците, но това засега в бъдеще време Wink
Мамб, по повод "инквизирането" - тормозя ги аз в един вечерен час и вече на ръба на силите си, с последния въздух,който й е останал една клиентка казва: "вече съм сигурна каква си била в предишния си живот" Crazy Joy

п.п. Драга, казах ли ти аз, че и с дънките ще ти се прииска да подскокнеш (не издържа и се пробва на степа Wink)

Редактирам се, че все забравям да ви кажа - имах една клиентка на 64години Party Скачаше наравно с мен Peace До преди да забременея идваше, но сега като се върнах гледам вече я няма и някак ми липсва нейния дух в часа - беше много свежа, намираше сили даже и да пусне някоя шегичка да разведри атмосферата!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 22:03 от djidjito

# 693
  • варненка от София
Чудно беше днес, наспортувахме се с Миласара и Юлско бебе, заболя ме устата и имам мускална треска  Mr. Green Като ги гледах мацките се изморих amiiii После подобаващо се понамръзнахме, буквално се одървихме трите спортистки  Mr. Green, единствено Невичка си отспа на студа. Снимки от срещата има само юлско бебе, но не се знае дали са минати през ФШ и дали цензурата ги е одобрила  Crazy

Та във връзка със следващата среща в аутлета, предлагам да е в сряда, какво ще кажете, м? Може и да почерпя с нещичко по повод месечинката на кака ви Нева  Whistling  cook

Ванче, честита ви месечинка, много е пораснал юнака, ама нарочно ил снимката е без торта, а?
Изобщо, честити месечинки на днешните бАнбони!

Лека и спокойна вечер пожелавам на всички. Аз отивам да гледам доктор Къща.  bowuu

# 694
Марулка Hug на мен сряда ми е дори най-удобно Wink

Джил, в няколко поста вече пропускам да отбележа колко съм впечатлена от твоята гъвкавост и шпагат Shocked Peace

# 695
Здравейте мами! Днеска положението сякаш се позакрепи.. Преслава яде общо 4 пъти и заспа. МОже би пък сега и малко да е ама поне не е плакала ами хапваше докато й се хапва и заспиваше без да търси още. Направихме и една "тренировка" в Пигис хаус ние. Купихме на Преслава активна гимнастика http://www.pakostnik.com/bg/pics/3398353997.jpg Само дето нашата е с мишка.. шумят й ушите, дрънка й опашката, а играчките са музикална, гризалка, дрънкалка, огледалце и такава дето писка като я стиснеш... Веднага след като се прибрахме я сложих и кефа беше голям - и за нея и за мен  Grinning Купихме и пчеличката дето Цветен прашец я показваше http://www.pakostnik.com/bg/pics/6367229819.jpg Дрънка и свири и има огледалце на дупето... друг е въпроса, че Преслава не й обърна внимание Simple Smile И аз дрънкалка от тия дето приличат на гирички http://www.pakostnik.com/bg/pics/1252104314.jpg й купих, че да държи нещо и голямо дрънкане падна Simple Smile Хубава терапия беше поне за мен  Blush

Кукумявче, Биг Кеш-а още го подминавам... ама аз съм си Тома неверни.. все си мисля, че има нещо гнило Wink А пък бебко Мравчо Георги е станал голям мъж  Heart Eyes
Цветен прашец, дано е претопляне.. разсъблечи я за 1-2 дни и ще проличи  Hug
Колкото до обличането и градусите - тук при нашите дори няма термометър и си я обличам както си го усещам... няма смисъл да я разсъбличам по боди примерно само защото нечие друго дете може да стои така... Просто всеки човек е различен, а нали все пак и бебчетата ни са хора. Досега вкъщи не се е изпотявала по това съдя, че не съм прекалила, ако усетя ръчички и носле студени я обличам и така.
Хриспа, дано оздравява баткото и мъничката да ви е здрава!
Линет, чакаме да се похвалиш окончателно! Simple Smile
Сафо, благодаря за ободрителния пост  Hug
Лени, да му изям босите краци на Влади... ама аз Преслава боса като я посъбуя и веднага й изстиват крачетата Simple Smile
Роси, не се тормози... както са ти казали другите мъжа ти само ти можеш да го накараш да помага макар че според мен, ако не е свикнал няма да свикне сега без да го подсещаш... просто си искай помощта всеки път. Моя мъж например може всичко, но никога не се сеща сам. Не отказва и като го помоля обаче. А на свекървата й кажи, че погача се прави до 40тия ден (ако разбира се не искаш да правиш) и сте закъснели и така. Пък после, когато си решиш си покани, който искаш и си я направи когато и както ти харесва Simple Smile
Ох, Гале, направо се втресох като прочетох за плъха.. като знам тука пред блока какви метровици се разхождат..  Sick
Мамо Барба, цун за коремчето на Тонко!  Hug
Честити месечинки на всички!!!
Хубава и спокойна вечер от нас на всички бебковци и мами!  Hug

# 696
djidjito не е честно, бързо идвай да живееш във Варна  smile3516
С вчерашните си уговорки, толкова ме запалихте, че се метнах да правя коремни преси, днес имам мускулна треска, а вас не ви мисля. Утре да пишете как сте  newsm08
Марулке ти както не умееш да приказваш душе...  smile3505
Хайде давайте снимки, не се скатавайте  smile3502

# 697
Радинке, не е от уговорките повредата е в твоя телевизор... на мен не ми се доправиха никакви преси... Такъв мързел съм станала, че.. без коментар Simple Smile
И ще пишат, ако могат... не че нещо амааа треската не прощава  Twisted Evil

# 698
Честита месечинка на бебоците. Hug
На "спортните"мами много им завиждам за срещата ,аз не съм спортувала близо от година и половина а така ми се иска Tired Проблема е че няма кой да ми отпусна 3 пъти в седмицата по 2 часа. Нашия татко ще се побърка  Joy

# 699
Джиджи, не ме засрамвай пред всичкото форумно население, моля... това нищо не беше Flushed Аз пък все се впечатлявам от шкембето си, явно живея в миналото. Не знам защо си мислех, че ще се справя по-добре с тренировката, ама много лесно окапах jump А и сводът на левия ми крак нещо сдаде багажа по едно време.

Линет, ако мериш температурата в устата не се вади нищо. Само, ако я мериш в дупето, тогава махаш 5 десети. Но тази температура не е притеснителна, само я следи дали няма да се вдигне повече.

Сиско, за лентичка отиваш в съответния сайт, следваш инструкциите и като е готова я слагаш в профила си като подпис. Снимките ги качваме в снимка.бг - има линк на първа страница. Паролата ще ти я пусна на лични след мъничко.

Бубулече, и ти слагай повече снимки на Преслава. Много е сладка на аватара ти. Завиждам ти за шопинга, моят мъж ме накара да обещая, че няма да купувам нищо повече на детето преди Коледа Rolling Eyes Кажете това честно ли е?!  Crossing Arms

Калина ми видя сметката тази вечер по време на масажа. Такъв рев, такова чудо и драма - нещо не й харесва, но не мога да хвана какво е. Утре ще пробвам да го направя преди банята, та дано по-кротко приеме нещата.

# 700
Радина много ме радва, че сме те вдъхновили, опитай да не ти секва ентусиазма, пък било то и 15мин. на ден вкъщи, пак е по-добре без нищо Peace
Лилчо и по веднъж да ходиш пак е нещо Wink
Гале и мен ме втресе като те четох, на твое място не знам как бих отваряла входната врата ooooh!

# 701
Джиджи така е. Но за моята цел (отслабване) трябва поне по 3 пъти,ще започна с 1 път седмично да подготвя постепенно мъжката част  Blush

# 702
Лилчо, то не само за отслабване си трябват минимум три пъти, но пък като няма как по добре по веднъж, отколкото "ИЧ" Wink

# 703
Хубаво ще бъде да измислим нещо и за през седмицата с бебоците, но това засега в бъдеще време Wink
Мамб, по повод "инквизирането" - тормозя ги аз в един вечерен час и вече на ръба на силите си, с последния въздух,който й е останал една клиентка казва: "вече съм сигурна каква си била в предишния си живот" Crazy Joy

Joy hahaha Joy hahaha
А иначе, ако успеем да си направим час през седмицата ще е супер!!! И съм ваша телом и духом де!
Джиджи, аз неслучайно попитах за бюста, защото само веднъж се пробвах да тичам и  Rolling Eyes се отказах. Явно наистина големината на бюста е от значение. Сега се сещам една забавна случка преди години дълго агитирах една дружка да ходим заедно да тичаме. Тя все се хилосваше, но един ден явно съм я попритиснала повече и тя ме пита :
- Абе Льонка, ти кой номер сутиен носиш ?
Аз естесвено се опулвам на този въпрос съвсем не по темата, обаче си отговарям:
- Ми 75 В или С, зависи от модела  bowuu
При което скицата, а тя е верно неземна скица ми казва:
- А аз нося 80 Д и мразя да тичам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че няма кой да ги мете тези от съседните пътечки  Joy hahaha bowuu

Но твърдо ще се пробвам и на тае-аеро - .... каквато е там инквизицията. Такъв извънземен целулит съм направила, че съм като шар-пей  Thinking Crossing Arms Sick

# 704
Лени, с глас се смея Joy Сега се сещам, че съм виждала една клиентка с голям  бюст, която слага сутиен, върху него къс потник със закопчаване отзад и отгоре вече блузка за трениране Thinking

Общи условия

Активация на акаунт