- как са спортните мами, споменавате ли ме
, Много се радвам като чета, че сме успели да увеличим и групата на спотуващите вкъщи
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
Фелисити, не се кахъри за спортната срещичка - ще се включиш в някоя от следващите, само малчо да е добре. За кърменето - знам, че ще срещна упрек на много от майките, но всяка една от нас познава детето си и вътрешно в себе си има усет как да подходи в конкретната ситуация и кое е правилното за нейното дете. След като почти три седмици опитах всичко което знам, за да увелича кърмата си, но видимо детето ми оставаше гладно при последното хранене, дохраних с ЛактанаБио. Нужни са й само 20-30мл, за да се донахнани. Тия 20-30мл й осигуряват спокоен осем часов сън. След което се буди в 6ч, в полузаспало състояние яде и отново заспива до към 10ч. Някога й стига кърмата, някога не, когато е не - давам Лактана (става дума само при последното хранене).
Маймунче, предпочитам относно другия спортист в семейството да кажа само - много популярен спорт
Пепче, през седмицата, моите часове са от 18ч - понеделник, сряда и петък, но водя само, когато има кой да гледа Стелла, иначе ме замества друго момиче. Тези часове са доста натоварени, но там е хубаво, защото когато дойде нов човек се амбицира като вижда другите, така че може да ти спомена кога ще водя от 18ч и ако можеш да дойдеш. И други мами може да се включат!!! Няма нищо страшно от това, че няма да сте в много добра форма, всички в началото си почиват и на никого не му прави впечатление!! Иначе засега в неделя от 14ч остава форумската спортна среща

Цветен прашец, аз пък на вас ви завидях
И ние сме замислили скоро да "поспортуваме"пред камина с вино, но кога ще е скоро-то не знам, защото мъжа ми много рядко има почивен ден
Тани изобщо няма място за притеснения. Всеки спортува с определена цел - един за да поддържа, друг за да отслабне, трети разтоварва и т.н. и т.н Всеки го прави за себе си, а не за да се сравнява с другите. Едни могат повече, други по-малко, но всеки излизайки от залата знае че е направил нещо за себе си и това го кара да се чувста добре. Така че престраши се да дойдеш веднъж и мисля че няма да сбъркаш

Мама Мише, роднинските отношения са много деликатна тема и особена като сте врата до врата. Предполагам сте говорили с бабата и дядото как искате да се гледа Вашето дете???
Медула, липсваше вчера

Линет, как е Бени?
.
И корема и той не е хич за пред хора, ама все още минава номера, че скоро съм родила \ макар че мен си ме е яд на себе си, ама ....\
както дойде