ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 148
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
...направо ме е страх да се появя Blush - как са спортните мами, споменавате ли ме Crazy,

Много се радвам като чета, че сме успели да увеличим и групата на спотуващите вкъщи Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Фелисити, не се кахъри за спортната срещичка - ще се включиш в някоя от следващите, само малчо да е добре. За кърменето - знам, че ще срещна упрек на много от майките, но всяка една от нас  познава детето си и вътрешно в себе си има усет как да подходи в конкретната ситуация и кое е правилното за нейното дете. След като почти три седмици опитах всичко което знам, за да увелича кърмата си, но видимо детето ми оставаше гладно при последното хранене, дохраних с ЛактанаБио. Нужни са й само 20-30мл, за да се донахнани. Тия 20-30мл й осигуряват спокоен осем часов сън. След което се буди в 6ч, в полузаспало състояние яде и отново заспива до към 10ч. Някога й стига кърмата, някога не, когато е не - давам Лактана (става дума само при последното хранене).
Маймунче, предпочитам относно другия спортист в семейството  да кажа само - много популярен спорт Wink
Пепче, през седмицата, моите часове са от 18ч - понеделник, сряда и петък, но водя само, когато има кой да гледа Стелла, иначе ме замества друго момиче. Тези часове са доста натоварени, но там е хубаво, защото когато дойде нов човек се амбицира като вижда другите, така че може да ти спомена кога ще водя от 18ч и ако можеш да дойдеш. И други мами може да се включат!!! Няма нищо страшно от това, че няма да сте в много добра форма, всички в началото си почиват и на никого не му прави впечатление!! Иначе засега в неделя от 14ч остава форумската спортна среща Wink
Цветен прашец, аз пък на вас ви завидях Crossing Arms И ние сме замислили скоро да "поспортуваме"пред камина с вино, но кога ще е скоро-то не знам, защото мъжа ми много рядко има почивен ден Sad
Тани изобщо няма място за притеснения. Всеки спортува с определена цел - един за да поддържа, друг за да отслабне, трети разтоварва и т.н. и т.н Всеки го прави за себе си, а не за да се сравнява с другите. Едни могат повече, други по-малко, но всеки излизайки от залата знае че е направил нещо за себе си и това го кара да се чувста добре. Така че престраши се да дойдеш веднъж и мисля че няма да сбъркаш Wink
Мама Мише, роднинските отношения са много деликатна тема и особена като сте врата до врата. Предполагам сте говорили с бабата и дядото как искате да се гледа Вашето дете???
Медула, липсваше вчера Hug
Линет, как е Бени?

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:00 от djidjito

# 751
  • Кърджали
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441874.new#new

Позволих си да пусна новата темичка аз  Blush  Blush  Blush

# 752
Благодаря на всички за отговорите за температурата
Бени мисля, че е добре, сутринта имаше 37 градуса,спокойна и щастлива.
Медула - наистина може да е било от физическата и активност, нали си е мързеланка, бяхме си играли доста време.
Това с дупето направо ми изглежда зверски, но ще пробвам довечера, когато си дойде мъжа ми за подкрепа.
За срещата в Младост Аутлета - (не се смейте), това нещо като МОЛ ли е, с кафенета за непушачи? И може ли да се стигне с метрото (моя постоянен въпрос за Младост)

ПС: Още не са обявили победителите в играта (чакаме да си изпият кафето и да обядват:)

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:57 от linet102

# 753

Лени, верно е голяма скица твоята приятелка, трябва да ги запозная с една моя скица, много по- надарена обаче в балкона Laughing. За потничето, аз се зачидих, какво да си сложа, че да не ми се мята и задника, и корема, и краката, чудех се дали да не се стегна с накакъв огормен шал Joy.

Драга, то задника  няма скриване поне при мен накъдето и да се обърна е все задник  Embarassed Blush, та ще си скачам с него, белким се откачи и полети самотен нанякъде  Joy hahaha И корема и той не е хич за пред хора, ама все още минава номера, че скоро съм родила \ макар че мен си ме е яд на себе си, ама ....\
Така че ще се скача и това е, омотани, неомотани  Crazy Flutterкакто дойде

# 754
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441874.new#new

Позволих си да пусна новата темичка аз  Blush  Blush  Blush

Lennyh,заповядай!

# 755
Роси,много  Hug.Недей да плачеш,много ми е мъчно като прочетох поста ти.Та детето си е твое,ти правиш погачата,аз поканих само приятелките си ,моите сестри и сестрата на мъжа ми,никакви майки,и останали роднини.Мъжът ми бе изгонен да се позабавлява с хобито си .Възложих питката на едната ми сестра,беше и за първи път ,но се справи и така.По смело им се опъвай.Сигурно ми е лесно да пиша така,като нямам такива проблеми,но моляте да си спокойна заради бебчо

Общи условия

Активация на акаунт