! Да ви се оплача- малката от снощи ми виси като брошка на циците и така сме спали даже, та и сега даже ви пиша с една ръка Много искам да дойда на срещата в младост, аз попринцип съм от младост 2 и мога да срещна някоя позната мама, но вече не живея в квартала и няма на кой да оставя малката
, татито на работа(предпочитам той да я гледа) 
Освен това да ви кажа колко ми е неприятно едно нещо...значи , живеем в къща, в съседния апартамент живеят дядото и бабата на моят мъж, като излизам им оставям малката да я гледат. До тук добре, има кой да гледа детето ще кажете, но всеки път като се прибера ги заварвам в нашия апартамент, обули на бебето още едни дебели чорапи, сложили шапка, преобърнали скрина на малката на горе с краката...и затворили кученце Ава милата в кабинета намъжа ми да не им пречи, а то милото куче плаче ли плаче...тя си щъка навсякъде в къщи без спалнята където спим и тримата

ПОЛУДЯХ направо....нарочно им оставям малката у тях, за да не влизат когато си искат у нас, мъжо също не харесва тая практика
Но си заслужаваше , определено.
Снощи мъжлето сложи печка на дърва и веднега стана жега.В спалнята няма отопление засега, караме на принципа "каквото дойде от хола", вратите са отворени, и там е около 21 - 22 градуса. На мъжо му се виждат малко май, и мисли в големите студове да местим детското легло в хола и тук да спим....
от самото му раждане със Сано МАксима пера.