ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 150
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро!
Вместо с кафе ви черпя с торта Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/32927416@N02/4065224467/ още снимки за слюнкоотделяне  Laughing
тортата е дело на Пепи от Тортената тема

Момичета , БРАВО за тренировката!!!И на Джиджито и на всички вас за организацията!!!
Safo , добре се е маскирала, съвсем по хелуински, бих се изплашила и аз .
linet, на упътването на термометъра обикновено пише до колко е нормалната температура, в зависимост от това къде е измерена.Имаме биберон и дихитален и с двата меря в устата и после вадя 0.5, при моите модели до 37 е нормалната (след като съм извадила 0.5).

все забравям, Bufy, мерси за линка  Hug

# 721
Здравейте мами,много ми е притеснено-днес Ема е с доста петна по кожата-зачервени;тя по принцип е с раздразнена кожа,но днес е много вече;къде в София да я заведа на дерматолог;само на кърма е

# 722
  • София
Добро утро!
Благодаря ви, че се включихте по въпроса ми за обличането на бебоците.
Браво за ентусиазма ви за спортната среща. Ние вчера пък спортувахме на масата до камината на вилата. Дойде ми доста разтоварващо на психиката и натоварващо на стомаха, но си беше хубаво. Laughing
Хайде да почерпя и аз с кафенце, май ми дойде реда.

По-късно ще се включа, че ме викат.

# 723
Днес ставаме на 4 месецааааа !

Честито и на Боряна на мама Pollina, Катя на Мама Диди, Поли на sarnichkata  Heart Eyes Валентина на elinka и Александър на Сладък Бонбон

# 724
  • София
Здравейте момичета,

Jillian благодаря за помоща. Качих снимки в "Нашите бебета", но не можах да ги надпиша.... И все пак последните са наши  Embarassed
За срещата ми се иска този път да се присъединя. Та казвате до Младосткия Хит в сряда???

# 725
  • София
Добро утро и от нас.
Толкова ми е мъчно, че не можах да дойда на спортната среща вчера...бях си подготвила даже екипчето, но Малчов татко болен, Малчо продължава да кашля и хрипти, та мойте планове отидоха по дяволите. Цял ден вчера бях сдухана и само ходех и мърморех за това Тае Бо... Дано другия път и мен ме огрее  Praynig
Иначе според дока хремата и кашлицата не са инфекция, а в резултат на АКБМ – Аманитке, това по твоя въпрос – при АКБМ можело да се появят не само обриви, но и проблеми с дихателния апарат, като астма и т.н., дано не е това, ще ходим в сряда на поредния доктор та ще видим. Мисля си, че нашето педи вече прекалява, но по-добре така, отколкото да не ни обръща внимание...
И ние се включваме към мнооого киселите бебоци (плаче за всичко и както се смее, така започва да плаче), май заради зъбки ще да е. Пак се буди да яде в 3, не иска да заспива и направо ми разказа играта последните 3-4 дни. Буди се онази нощ в 2, 3, 5, 7  #Crazy #Crazy...и не се знае от какво – зъби ли са, газове ли са, гладен ли е..та така, споделих какво е нашето ежедневие.
Джиджи, все се каня да те питам при вас как са нещата, оправи ли се проблеа с кърмата?
Карелиа, те уж коликите ни минаха, но не съвсем. Има случаи, в които е кисел и се напъва и попръцква, но не са ревове като преди де.
А4, заведи я ако можеш в областния кожно венерическия диспансер до 29 поликлиника. Това е в квартал Гоце Делчев. Ако нямаш направление мисля, че прегледа е 30на лева.

Малчо вика, до по-после  Laughing

П.П. Забравих да честитя на днешните месечинки! Да са живи, здрави и мнооого послушни бебоците.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:13 от Felicity.

# 726
Честита месечинка на сладките ни  бебчета, порастващи днес   bouquet
Да са здравички и щастливи!!!

Маймунче,  Peace благодаря ти, точно такова потниче си купих малко преди да забременея, но сега не влизам в него  Blush Embarassed, та ще търся ново.
Фелисити и Влади се буди така от няколко дни  Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy

# 727
  • София
А4, както те е посъветвала Фелисити, 29 поликлиника, на 3ти етаж зад асансьора, д-р Ангелова.Пон, сряда и петък е от 8-13, вт и четв. - 12-19ч.Бебенцата влизат направо без записване.Пиша всичко това от опит, Калина имаше себорея и ни изписа едно кремче за правене, мазахме 4 дни и се оправи.Не помня обаче колко е цената на прегледа.
Felicity , в дир.бг има клуб алергии,дано не сте за там, но все пак може да се консултираш, пишат все майки с дечица с такива проблеми.На вас въз основа на какво ви я поставиха тази диагноза?

# 728
Добро утро мацки
Направо като ви чета с тази спортна среща ми идва и аз да заподскачам в къщи   animal085
Аз май ще се размина със спортуването, че моя мъж ми отказа да гледа детето  smile3516, но все пак ако ми се отвори парашута да попитам Джиджи какъв ти е графика през седмицата и в почивните дни?
Рени точно такива играчка за креватче искам, обаче всичките са за дървено креватче и не стават за кошарки. Confused
За температурата, аз я меря в дупето и от там свалям 0.5 +
Аз в къщи съм облечена по анцуг и тениска, климатика е на 22-23градуса а Ели е по тънки ританки боди с късо ръкавче и блузка, а и чорапки

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на всички сладки бебоци днес   love001
Хубав и слънчев ден от мен, че то май този ще е последния за тази седмица  Nature Partly Sunny

# 729
  • Canada
ЕлиГ, много хубава торта си избрала...
Честити месечинки на Калоян на Jaana   и Катя на Мамо Диди! Да са живи и здрави бебоците...

# 730
Радинке, как се чувстваш след коремните преси. Мен все още малко ме е страх да почвам.

Като изключим мускулната треска се чувствам пИрфектно  Laughing Ама да ти кажа аз коремните преси ги почнах отдавна, с леки прекъсвания от мързел  Blush

maimun77 я кажи откъде я дръпна тази 40 мин програма?

Честита месечинка на всички бебоци, колко бързо пораснаха само Simple Smile

# 731
Здравейте от нас!

Честити месечинка на всички дребчовци и дреби!

Ние бяхме при баби и дядовци уикенда - мама имаше рожден ден, да ми е жива и здрава, и си изкарахме супер.
Мен ме тръшна в петък "нещо", ама направо ме тръшна - една висока Т, нямах сили да мигна. Мъжът ми се занимава цяла вечер с мъника, който му прави бойкоти, явно не е свикнал да не ме вижда преди сън. Сутринта такава сърдита физиономия ми беше спретнало на мама момчето  Heart Eyes Засега уж съм добре - дано да се размина от нещо по-сериозно и на Косето да му няма нищо.
И аз не обичам да ми е студено, ама то при мен няма угодия. Лятото ми е все горещо - зимата студено. Сега в къщи е около 23 гр., но не във всички стаи, защото продължават да ни мотат с парното  #2gunfire и което е по-лошо  -парите заминават по направление и докато се наканят да дойдат ще се задъхаме финансово.
Sandra_19_84 - те така са облагодетелствани бащите, все е дно се наговарят. И Константин като е през деня с баща си само спи.
Кукумявка - сладур и половина е малчо.

Момичета, много ми е мъчно като разправяте за тези съквартиранти - дано влязат в крачка, защото е толкова хубаво да имаш топла семейна среда, да се радваш на мъничко човече и въобще да цари мир и любов - а те изпускат всичко това, ами и на всичко отгоре ви пречат вие да го почуствате и да се насладите на такива мигове.

Роси - няма да повтарям Галето - и аз така мисля  Peace
Джиджи - добре си раздрусала и темата  Simple Smile И на мен ми се иска, ама като се знам каква съм ще съм сигурно в алтернативния отбор. Преди 6 години спрях да се занимавам със спорт и сега няма почване, чак като пиша ме болят краката  Embarassed А преди само това ми беше в главата. Незнам на какво се дължи тази рязка промяна ама така си личи на фигурката ми. Сага само като си помисля да започна нещо и си се представям в тежък тръс и ме е срам да си се представя, как ли пък някой да ме гледа... май много се отклоних

# 732
Добро утро и честити месечинки на малките бонбони  bouquet

Аз вчера не можах да се доредя до спорта поради домашни грижи от вирусен характер (какичка 1 брой, не бебе), ама се опраЙхме вече. То и без това не можех да си представя, че ще скоча аз даже и веднъж- тъй съм си от гимназията, не ми е нова отличителна черта Cry.  Падам си по бааааааааавни разтяжни упражнения. Но за "скачането на език" на ластик в сряда съм там. Peace

Последните две нощи Ния не спи спокойно за разлика от преди. Гледам не сме изолиран случай. Пак ли Луната нещо...?! newsm78

Фелисити
, за сериозна диагноза, на която се приписват с лека ръка последствия като хрема, кашлица, астма, обриви не бих се доверила просто така. Според мен доктора ти наистина прекалява и аз не виждам нищо положително в това. На какъв доктор ще ходите сега?

Бебето ми е по боди потник в момента, но още не съм отворила прозореца Joy

# 733
Марулка, чудесно за сряда, тъкмо влезнах с тази идея да пиша този ден, хайде значи до тогава Grinning. Съгласна съм за този час Party.
Леле, Джилиян, ако на това му казваш бързо уморяване, незнам каква машина ще си като влезнеш във форма Laughing.
Лени, верно е голяма скица твоята приятелка, трябва да ги запозная с една моя скица, много по- надарена обаче в балкона Laughing. За потничето, аз се зачидих, какво да си сложа, че да не ми се мята и задника, и корема, и краката, чудех се дали да не се стегна с накакъв огормен шал Joy.
Сафо, много е страшна, постигнала си е целта  Laughing.
Маймунче, за него незнам, щом сте харесали този взимайте, все ще сте доволни според мен Peace.
Честит месечинки на всички Hug.
А4, педиатърката какво каза, защо не я заведеш първо при нея, ако я притеснява нещо, да те прати на дерматолог.

# 734
  • София
А4, както ти е писала Ели, може и в самата 29 поликлиника при Ангелова (много добри отзиви съм чувала за нея).
Медула, сега пук ще ходим на алерголог, която била и пулмолог  #Crazy. Хич не им се и доверявам да ти кажа, както от самото начало съм писала, за мен малко е пресилена цялата тази работа. В случая проблемът е, че педито вече цял месец го преглежда, преслушва и твърди, че не е настинка/ грип и така, търсим причината за тази хрема и кашлица, които просто се появиха изведнъж и не минават. Иначе Т няма....Не знам, чудя се вече какво да правя, искам да му помогна, не мога да го гледам как се мъчи и за това правя каквото мога на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт