За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Шилан-а като почнат да питат какво е бог ,защо от другия пол са различни и как са се появили на бял свят;

тогава ги пращам да си зададат въпросите тук, вярвам ще се намери кой да им отговори, но въпроса е какво ще им отоговри  Laughing 
няма начин, иншалла, ще трябва да се справям някак си , пък дано са интелигентни като майка си  Mr. Green

# 106
Шилан и Шиар, аз мислех, че това са имената на децата ти-близнаци  hahaha
А, моля ви се, как ще са момиченцата красиви, момченцата къде ги слагате, да ви покажа моят син с какви дълги извити мигли се роди, дъщеря ми и сега няма такива. А по характер двамата са пълни противоположности, малката ни командва всички, няма две години, а отсега ни казва кой в коя стая да отива, на кой му е време за лягане, гаси ни телевизорите като реши, че на нея не и се гледа. Но смея да твърдя, че не са глезени, не се тръшкат и не ми правят фасони.
За разцепването на Пакистан и мъжът ми казва, че там се говори за това - че би могло да се случи. Аз винаги се притеснявам като тръгне да пътува, а той все ме успокоява, че нищо не може да му се случи, все пак си отива на своя територия. Не се страхува, само се дразни от режима на тока най-вече.
 Първите подаръци, които получих от родата бяха шалвар камиз - в черно и светло кафяво с къс ръкав, много си го харесвам, зелено сари и комплект бижута за него със зелени камъни, както и обувки за него, комплекти златни и сребърни бижута, много гривни, две гривнички за краката, които свекърва ми настояваше сама да ми сложи, също са сребърни и много си ги харесвам. За сина ми също имаше от техните дрешки, те си стоят нови, обличахме ги само за снимка. Сега има и за двамата от обувчиците на Малкия Мук - с извитите нагоре връхчета. След това всеки път ми изпращат много, много гривни и дамски чанти. Дори и нещо дребно да е, но никога не пропускат да изпратят нещо. А ние винаги изпращаме храна, например много обичат да получат сирене и кашкавал, кофички с течен шоколад, големи туби с кетчуп, майонеза и горчица, слънчоглед и тиквени семки, домашно приготвен кекс с много орехи и стафиди.

# 107
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Мактуб, много е сладка малката  Heart Eyes. Да ти е жива и здрава. прави са бабите- с такава косичка нямаше начин да си без киселини.  Simple Smile. Напомня ми моя син-до 7-8 -я месец му стърчеше косата на всички страни и аз си мислех, че ще му остане такава завинаги. Но се оправи.
Аз нямам засега  Simple Smile и като гледам детето на брат ми, едвам изтърпявам  Embarassed на 2г почти е и като шило в торба,
Ами като леля си е. hahaha

# 108
Малката на снимката изглежда по пълничка иначе не е така...роди се 2900кг и 49см.,но за преносено бебе честно казано ми се струват малко килограмите...

Сега тука са ме взели на мушка  Laughing сестрата на свкъра си отиде и свекито се натиска да спи при мен и бебето,а пък аз и казах че няма проблем ще спя сама и тя не остана много очарована...каза че не е хубаво сега съм родила да оставам сама с беба..не съм ли видяла че другата снаха като роди и до тоалетната като ходеше не го оставяше само бебето и дрън дрън....а пък аз и казах че тук хората така си го разбирате,аз не се страхувам да остана сама с нея....та така сега отиде да го обсъжда със свекъра кво да ме правят  Laughing
кажете сега крива ли съм или съм права...

# 109
Мактубче, наистина е принцеса малката!  Hug А как й викаш на галено? Те изобщо пакистанците имат ли галени имена, че моя като го нарекох галено (съкратено име) първия път и много се учуди и се опитах да му обясня защо и как се използват галените имена, ама хич не ме разбра, та приключихме с "Мога ли да те наричам така?"  и той "Да" и това беше  Laughing .
Марина, защо да няма какво да разкажеш, аз ви надувам главите някой път с постни историйки за моя човек и това, което съм чувала от него  Embarassed, а го познавах толкова малко  Sad . Та представям си ти колко неща знаеш след като живееш със съпруга си.
И аз си мислех, че това са дечицата на Шилан и Шиар  #Crazy Значи не съм единствената леля (само) тук  Mr. Green . Аз обожавам моята племенница , даже понякога си мисля (сигурно е грешно, та дано ми прости Бог  Praynig ), че ако имам мои деца няма да ги обичам толкова много. Много е сладка, някой ден ако си направим пакистанско албумче ще ви я покажа. И тя има едно пакистанско костюмче от моят човек и е много смешна с него  hahaha . То по-скоро само блузката е тип индийска, другото е най-обикновени дънки.
И за миглите да се изкажа само и спирам  Rolling Eyes . Аз по-дълги мигли от на моя не съм виждала и толкова красиви очи. По принцип хич не се заглеждам в очите на хората (цвят, размер, мигли) ама неговите просто ме заплениха  Heart Eyes , за зъбите мисля съм казвала вече, че и те като синци и бели, абе голям чар в тези пакистанци. Даже и на снимки из нета като срещна, брадясали, космясали, ама страшно чаровни. То това е важно за един мъж де, да е чаровен, не красив (за външния вид само, то другото е по-сложно какъв да е).
Оф, спирам, че съм досадна вече  Embarassed
Лютеничке, мерси че пак прописа и то пак интересни неща!   bouquet  Hug

# 110
Сега тука са ме взели на мушка  Laughing сестрата на свкъра си отиде и свекито се натиска да спи при мен и бебето,а пък аз и казах че няма проблем ще спя сама и тя не остана много очарована...

Ами тя да не иска да избяга от мъжа си за известно време, какъв е тоя зор  Grinning? Кажи и, че не си свикнала така и се притесняваш като кърмиш и т.н., но винаги, когато имаш нужда, ще я повикаш.

И за миглите да се изкажа само и спирам  Rolling Eyes . Аз по-дълги мигли от на моя не съм виждала и толкова красиви очи. По принцип хич не се заглеждам в очите на хората (цвят, размер, мигли) ама неговите просто ме заплениха  Heart Eyes , з

А ти защо не ни разказа цялата история или аз не съм чела съвестно? Но мисля, че спомена, че на лични си обяснила, а и на мен ще ми бъде интересно да прочета къде сте се срещнали, къде е заминал и защо вече не поддържате връзка?
Също бих се радвала Такасакиши да сподели защо родителите и са се разделили и баща и е заминал. Понякога като си говорим с мъжа ми, той ми казва, че на стари години ще си отиде в Пакистан, да не пречи на децата, аз пък му казвам, че и на стари години искам да им се радвам, а не да съм на хиляди километри от тях. Човек никога не знае, може те самите да решат да заминат някъде някой ден, но на мен така ми се иска, да съм около тях.

На никой ли не му хареса идеята за албумче? Аз мога да ви кажа координатите ми във Фейсбук, обаче и аз искам да видя ваши снимки, ако нямате нищо против.

# 111
Здравеите  bouquetМактуб радвам се,че си добре,целувки на малката.

# 112
Ами Марина тя историята не е интересна тъй като по-голямата част от нея се разигра във виртуалното пространство, там се запознахме, решихме да се видим, видяхме се, харесахме се и в реалния живот, и той като се прибра след няколко дни баща му разбрал за мен и му забранил да бъдем заедно. Това е неговата версия поне. Аз лично вече се съмнявам в нея, колкото и да не ми се иска, и колкото и да се мъча да го оправдавам и да оправдавам себи си, че позволих да ме излъже. Болна тема ми е това и не ми се иска да ви тормозя с нея, знам че е банална, знам че съм глупава изобщо да се вържа на някой от нета, а бях против този род познанства преди да го срещна, но наистина не се знае на кой какво му е писано и какво ще му дойде до главата.
А за албумчето май само двете си подхвърляме  newsm78 . Дай да измислим нещо (на лични ако искаш)   bouquet

# 113
Матуб , права си .Не отстъпвай .

# 114
Мактуб може ли и аз да я видя  Praynig .А за кг ,не се притеснявай ,голямата се роди  2450 и 49 см,но в първата седмица на 9тия.

Имам лош спомен от думата албуми,а и фейса тук не се отваря,та ако някой иска ще му дам линк към мой албум за да ни види.

# 115
и аз искам да ви видя,но и аз предпочитам да си направя свой албум и да го давам на който ми поиска...Тези общите албуми стават проблемни, ако участват повече хора...
Ще ми позволите ли да ви покажа малко по-стара моя снимка, на която не съм чак толкоз обемиста, а пък аз обещавам да си възвърна предишните килограми в най скоро време  Mr. Green

# 116
Ми хайде тогава да си направим самостоятелни албуми. Аз лично имам в снимка.бг, и то само със снимки на племенницата ми, но ще добавя мои и на моя човек даже, само незнам като искам да ви го споделя какво да давам - линк към албума и паролата му или нещо друго?   newsm78
Ако искате и във фейса ме има  newsm03
Лютеничка за обемистата снимка хич не се кахъри, при мене бол такива  #Cussing out

# 117
Ей Къде сте  били    знам си  аз  бързо  се  оправяте  в  новата ситуация    bouquet

Мактуб    аз  не  искам да  ви  виждам     че вече се  изприщвам  като чуя  албум     Laughing но    достатъчно ми е да   чета  че  сте  живи  и здрави и  всичко е наред   Praynig Praynig Praynig

аз  не разбрах  ти  сама ли  спиш с бебка   newsm78  ами  ако  се  притеснява  свекито   не може ли да  оставиш  вратата открехната    или  остави   светлина в  коридора  и  и  кажи  ако се наложи  ще  я повикаш   нека да спи  някъде на близо 
  знам ли  лично аз  когато бях с малкия   и  много се давеше  нощем    бях  благодарна  ако мъжа ми  стоеше на стража докато  си  спях  по два часа   Blush

а и честно  мен много ме  стряскат малките  човечета  докато не станат  поне на  3 мес 

не им се сърди    щом  са   любезни   довери им се   Hug

да не  забравяш да се  оригва  после  кърмене   успех  и  сладки  мигове 

аз и не питах  а така  нахълтах  в темата  ама  приемате ли ме   Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Добре дошла svear!   bouquet
Страшничко си е с тези малки бебчета, ама тя Мактуб ми се струва, че е много силна и оправна и няма да има проблеми. Не като мене паника, като ми оставаха малката като беше на месец и тя спинка постоянно ходех да я слушам дали диша  Mr. Green . Луда работа!
Мактубче а спокойна ли е бебка? Те сега само спят де, ама има някои много ревливи още от първия ден #Crazy

# 119
Добре дошла svear!   bouquet
, като ми оставаха малката като беше на месец и тя спинка постоянно ходех да я слушам дали диша  Mr. Green . Луда работа!

аз племенника ми почти не съм го гушкала първите 1-2 месеца  Embarassed  насила ми го набутваха, а мен хемме е страх, хем ми миришеше на повръщано- той имаше някакъв там как се казва рефлекс нещо си, до 8-9 месеца повръщаше през няколко минути  Confused

А пълен памперс и до ден днешен, избягвам да виждам  Laughing

Бих била ужасна майка  Confused

Общи условия

Активация на акаунт