Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
,защото приличан на тукашната такава,само че тук носят и сака.

А ти имаш операция и си я пази стриктно както са ти казали лекарите. Ти си много, млада и много бързо ще ти се прибере коремчето защото кожата ти е много еластична. Ако можеш прави следното когато се сещаш.-например докато миеш чинии и си изправена, гълташ корема и броиш до 10. Това е едно от мързеливите упражнения но помага да знаеш, а на тебе ще ти помогне определено. Само се сещай. Незнам как гладиш, ако гладиш на дъска права можеш да правиш същотото. Това се прави и даже като си по улицата, аз поне го правя де, то навик ми стана.
. Някак си не мога да възприема мъж да се боядисва, само по тв съм виждала, ама хич не ми е допадало. Може на живо да е по-добре
? А нали на седмия ден се избираше името, още нещо май казахте, че се прави, та мина ли този момент?

. Свърши ли с онези досадни документи?
, дано не ми се налага да го видя и наживо
А той е изключително интелигентен и нормален младеж. Пак темата за стереотипите и брейнлошинг–а. 
/, но през уикенда се надявам да ми остане време, че и да го гледам даже малката докато спинка
. 
Да бЕгам сега, и да чакам по добри новини, че ми е отвътре мамата си трака момичета. Не съм спала цяла нощ и във лицето от безсъние съм като караконджул....
Кам ми личи само, че не съм У ред
всичко да е ок!