За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
мактубче видях те-много си хубава.Само да попитам зад теб има едни момчета,това училищна униформа ли е  newsm78 ,защото приличан на тукашната такава,само че тук носят и сака.

Който иска мога да му пусна линк ,към мой албум.

По въпроса за брадите  и мустаците-моя няма и 2те  Grinning

# 136
И аз искам да ви видя, но на мен никой не пуска линкове, само Тесс.

# 137
ами , и аз имам фейсбук, ама  само с 2 снимки в него  Laughing  ако някой иска да ми пише на ЛС и да си пратя профила  Sunglasses

# 138
Вещица обичаща чесън
Дам това зад мен е училищна група,развеждат ги и те да разгледат  Simple Smile

MarinaZh
ще ти пратя на лични снимка  Peace

който иска да разменяме също да пише на лични...

Делта
Сори аз пък разбрах че са те резнали на шкембака  Blush
Определено ти е било трудно самичка....на мен тук поне най-много ми помага другата снахичка и за сега се справяме....

Water Lily
Аз по принцип винаги съм била слабичка,даже през бременноста качих  почти само на корем,който пак не беше много голям..обаче сега след операцията изглеждам все още бременна към 4-5 месец ужас  Embarassed
3 месеца ми казаха да не се натоварвам и да не вдигам нищо по тежко от беба,така че за момента не мога да се надявам на упражнения...
иначе стриите започнаха да поизбледняат...утре ще ходя да ми махнат и шевовете.

ЛЮТЕНИЦА
не само каносаните бради но и каносаните мъжки коси в различен от черен цвят ми изглеждат ужасно  Stop

babeli   bouquet
АСПАРУХ   bouquet

айде за сега чао от мен..по късно пак може да намина  Wink

# 139
  • Varna
МАКТЕБЧЕ Hug
Щом си слабичка, не се притеснявай. То тялото се справя и само. Спомням си, че не ни даваха да пием много вода след като бяхме родили, защото коремчетата ни щели да останат големи. А толкова жадна бях. Аз съм много дисциплинирана но тогава вярвай ми едва съм се сдържала а и беше горещо въпреки, че беше самото начало на юни. Само облизвах водичката. Ама като се прибрах във квартирата не устоях. Но пък като исках да имам уж кърма и взех да пия боза, ам ти казвам голямо пиене на боза беше. Трънки ми тръгна кърмата. Тя като е сакнала от веднъж не се връща. Ама се насилвах дълго време де Laughing
Та спокойно, ще се възстановиш и наистина не трябва да носиш тежко, със прането трябва да ти помагат задължително. Аз която уж нормално родих повече от 6 месеца не можех да клякам за да взема драшките на детето от чекмедженцата на кошарката и трябваше да лазя едва ли не JoyА ти имаш операция и си я пази стриктно както са ти казали лекарите. Ти си много, млада и много бързо ще ти се прибере коремчето защото кожата ти е много еластична. Ако можеш прави следното когато се сещаш.-например докато миеш чинии и си изправена, гълташ корема и броиш до 10. Това е едно от мързеливите упражнения но помага да знаеш, а на тебе ще ти помогне определено. Само се сещай. Незнам как гладиш, ако гладиш на дъска права можеш да правиш същотото. Това се прави и даже като си по улицата, аз поне го правя де, то навик ми стана.
Със кърмата как си?
Coffee- timeeeeee
Ооооо, тоя юнак със червената коса направо уби вожда Joy
Да мЪ прости човека, не трябва така да се смея, може пък там хората така да се възприемат. Мене ако ме видят със тази червената коса и те може да реагират по същоя начин Joy

# 140
Здравейте сладуранки! Къде се изпокрихте пак?  smile3506
Ужасно е с каносана брада, на живо не съм виждала, ама този човек на снимката ми е достатъчен  Sick . Някак си не мога да възприема мъж да се боядисва, само по тв съм виждала, ама хич не ми е допадало. Може на живо да е по-добре  newsm78 .
Мактубче, как е малката бонбонка? Изреди ли се родата да я види вече? Събра ли много подаръци принцеската  smile3521 ? А нали на седмия ден се избираше името, още нещо май казахте, че се прави, та мина ли този момент?
Много  Hug на всички!

# 141
о  мадами как е настроението,надявам се всички да са добре,и особено най-малката участничка в нашия форум АНДЖЕЛИ,МАКТУБ как е беба слуша ли?  Heart Eyes Heart Eyes   Heart Eyes    bouquet
ЛЮТЕНИЧКЕ  не е храм,а ставаше въпрос за градинката за нашата джамия у СОФЕТО,там едно време беше пълно с разноцветни сардари,оххх майко като бях малка те оставиха много от платовете които използват за чалми и мойта светла личност кви модели кроеше на куклите,леле разказах им играта на всичките   Rolling Eyes голям моделиер бях еййййййййй славни времена   Party
а относно брадите и мустаците и двете не ми харесват,но и аз като ЛЮТЕНИЧКА много ми харесва набола брада да речеме 1 седмица,но пък и както тя каза  не на всеки отива да има такава брада,това за къната може и сунна да е обаче на мъж  изглежда потресаващо,може би аз не съм свикнала да ги гледам,ама сега се сетих ,веднъж тръгна ли сме 2-3 аверки на моабетче в ИЛИЕНЦИ и там попаднахме на една група пакистанци,моя светла личност веднаги ги разпознах бяха синдита,поради типичните шапчици които носят и един мъж беше се къносал яко то изглеждаше леко смешно Laughing  Laughing  Laughing
а каво да се каже като някои мъже използват сурма,и все едно са си сложили спирала или молив за о4и
ама както е казано разни хора разни идеали

# 142
Е, най-после разбрахме кой е другия ти любим исторически герой.

Пълна си с изненади, някак не си представях,, че си си играла с кукли...звучиш ми като мъжкарана, да не го приемеш за обида...аз самата не понасях кукли, изглеждаха ми зловещи. Обичах само плюшени играчки, а ако някой сбъркаше да ми подари кукла я биех и изтезавах...има ли психоаналитици тук ?  newsm78

А преди 30г. защо е имало толкова много чалмати в София, студенти ли са били, какво?

Не знам какво още щях да пиша, късничко е, утре дано се сетя. Лека нощ!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 03:07 от летяща.филия.с.ЛЮТЕНИЦА

# 143
Добро утро пакитки! Хайде на кафето , въпреки че аз не го харесвам турско, ама онзи ден четох, че било най-полезно. Дори може да се използва утайката му като маска за лице, а и за цялото тяло за подмладяване и освежаване на кожата. Така че започвам да се настройвам да пия само такова вече  Wink .
Лютеничке, сещай се веднага какво имаше да казваш  Naughty .  Свърши ли с онези досадни документи?
ALEXANDER THE GREAT аз си я представям като някоя бойна мадама и винаги във вихъра на купона. Някак си много живот има в това момиче. Дано винаги е така Hug !
Ох, момичета свършва работната седмица, за което много се радвам  Laughing . А и ще съм бавачка през уикенда, така че съм още по-щастлива  Mr. Green  newsm68
Лек и усмихнат ден от мен   bouquet

# 144
Добро утро  Hug

4ак сега намирам време да споделя за брадите... Всички се плашите от снимката с къносания господин, но ако моят хубавец пусне брада, ще изглежда точно така  Embarassed Уж косата му е кафеникава, но брадата е рижа...Ужас! Виждала съм снимки от преди 5 години с рижаво катинарче Outta Joint ooooh!, дано не ми се налага да го видя и наживо  Mr. Green Иначе и аз съм сред фенките на леко наболата брада. Обиконовено в понеделник се бръсне заради работата (но не съвсем гладко, че така се подламдява), и за уикенда  брадата е точно по моя вкус  Heart Eyes

А имам един пакистански колега в Уни–то, има много дълга брада (тип Бин Ладен), и първата реакциа на всеки е Терорист  Rolling Eyes Whistling А той е изключително интелигентен и нормален младеж. Пак темата за стереотипите и брейнлошинг–а.  Thinking

Тес, не каза дали ти хареса филмчето  newsm78

# 145
аз самата не понасях кукли, изглеждаха ми зловещи. Обичах само плюшени играчки, а ако някой сбъркаше да ми подари кукла я биех и изтезавах...има ли психоаналитици тук ?  newsm78

божеее, това все едно аз съм го писала!Първото нещо, което правех на новоподарена кукла, беше да й сваля гащите  Embarassed после я постригвах гола глава и накрая й избождах очите  #Crazy #Crazy
С кукли започнах да играя едва в началото на пубертета, когато се появиха тъпите барбита, та тогава им шиех дрехи и им правех къщи  Laughing

А любимия ми плюшен мечок Гентацо / от някакъв японски филм с шогуни , самураи и т.н/, и до ден днешен като се прибера при майка и баба, той и другия ми мечок Миша, спят с мен  Embarassed  само дето вече са лекооо плешиви и оръфани, ама много свят са видели де-докато тръгнах 1ви клас, навсякъде ги влачех с  мене.

Гледам и племенника ми обича плюшени играчки, радва им се, гушка ги, приспива ги  Laughing  и най-важното научих го , че на леля играчките не се пипат, щото спинкат и ще плачат , ако ги събуди  Embarassed Embarassed Embarassed

Тес, неотдавна си правех пилинг на тялото с кафе и зехтин. Смесват се на каша  2-3 лъжици кафе и 1 зехтин и като се къпеш ги разтриваш по  мократа кожа, все едно се търкаш с пясък, такова е чувството. Седиш 15-20мин / аз използвам това време да си разресам косата/ и после отмиваш. Аз предпочитам да отмия само с вода, без сапун, за да запазя аромата на кафе. После кожата е суперррр!  Трябва да ме отмързи, че да го направя.

Айя, и моя баща беше така, мургава кожа, тъмна коса, обаче брадата му била светла, та се вапцал и той на младини  Laughing  Май имал и оловен гребен с който се реши брадата и оцветява, нещо такова ми се върти из мозъка.
Един колега афганистанец, страшно много прилича на баща ми, мургав, с вече сива коса и тъмно зелени очи, направо ми е неудобно, щото много го зяпам и понякога ми иде да го прегърна и да си представя, че е татко и почват да ми текат сълзи..

оф, айде чао от мене

# 146
Айа, имам още за сваляне /нали трябва да се изчаква по 15 мин, е да ама аз забравям, че чакам и то минават 2-3 часа като се сетя, та затова толкова бавно  Sad /, но през уикенда се надявам да ми остане време, че и да го гледам даже малката докато спинка  Mr. Green

Въргул + Въргал=Върколак и аз съм така, само че единия ми шеф много прилича на баща ми Sad . Като го видях за първи път и се стресирах, добре че много много не ми се вясва пред очите, че иначе вси ще ходя натъжена по време на работа  Cry .
Оф, я по-весело да го даваме! Къде е Делта да сложи една закусчица  smile3521 и да ни зареди със слънчице за през деня.

# 147
  • Varna
МАЦУРАНКИ-ПАКИСТАНКИ Hug
Малко късно иде кака ви Делта със закуската Слагам една тава баница, че гледам тайфата многУ гУляма беееее newsm78
Малко ми е свита душата днеска,, но това не значи, че на вас няма да ви изпратя една голяяяяма слънчева усмивка за да ви е слънчево във душичките newsm47 Да бЕгам сега, и да чакам по добри новини, че ми е отвътре мамата си трака момичета. Не съм спала цяла нощ и във лицето от безсъние съм като караконджул....
Забравих да сложа млякУтУ Кам ми личи само, че не съм У ред newsm78

# 148
Що бе Делте,нещо с баткуту ли? Sad

искам да попитам на бързо за реките в Пакистан(Лю като си оправи бумагите може да разкаже ако знае)
на първата стр.гледам Алвера лепнала една снимчица с красиво поточе..та има ли много реки в Пк,плавателни има ли,замърсени ли са и т.н.?

# 149
Делта, дано не е нещо сериозно това, за което се тревожиш и да се разреши скоро!  Hug
Ето ти едно късметче всичко да е ок!

Общи условия

Активация на акаунт