Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
. Успях да ги скрия преди да си дойде от работа и едва ще издържа да не му ги покажа преди Коледа.
. Още веднъж ви благодаря за съдействието- всички сте много мили
. Ако нямате нищо против ще надничам по честичко при вас (и честно да си призная си ви чета почти всеки ден 
Да е жив и здрав човекът, който я е изобретил!
ама после се взеха в ръце и спретнаха ядене ама докато из4акам ми премина глада,но както и да е,та тук съквартирантите не ядат суров чесън само се прибавя къмвсяко ядене или пук в хладилника има готова чеснова паста хоп една лъжица и не занимаваш да го ситниш ама на мен таи паста ми смърди гадно
,носи е истина повечето пакистанци не ядат суров чесън но пък лук на салата ядат,но има и такива които ядат чесън,абе да се оправят аз когато искам си ям и не се съобразявамс никой после като си измия зъбите резен лимон и една кола и след 1 4ас нямам никакъв дух на чесън,обаче са едни такива гледат странно на българската кухня и многопъти са чувала е това няма да го ям,но и аз си падам опърничава ако не харесам ядене край цял живот няма да го вкуся като например пакистанското ми най-омразно е къри ама това къри където се приготвя с пакоре и бесен леле ужас едно таковакато пиле фрикасе 
и късмет на всички

(и на мен розовите дрехи повече ми харесват)

Щяла да се опита да го пусне с нова дата,като и кажа че вече имам билет за БГ...