Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?

Чакаме те с нетърпение

Щях да кажа нЯщУ нацензурно ама винаги помня, че първо съм Дама. Ама на четири очи шЪ ви гУ кажа аз на ваааааасссссс 

Уф да не се оплаквам, че ще помислите, че е много лош. Как шЪЙ лош беееей ходи да ми носи минерална вода от Побитите камъни заради бъбреците
Не беше ли онова момиче което посрещаше много гости за почивка и се налагаше да готви за цял полк та и давахме кураж???? 
) и гледам после на етикета Made in Pakistan и аз така
Сякаш там пък точно не съм очаквала да се гиздят с дънкови облекла, като гледам какви шалвар камизчета размятвате тука