Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  Да кожата наистина много добре топли, но и не се запотява бебка вътре, аз също съм много доволна.

Наистина е така  Peace Аз на мойта бебешорка съм й взела такива пантофи\те са си като обувчици\ и дори и в студовете като сме излизали, крачетата са й топлички  Simple Smile

При нас захранването е горе-долу. Като й давам плодови хапва по малко, ама по зеленчуковите хич я няма  Confused Иска си сладичко детето....

Деси, ще стискаме палци-дано помогне!

Днес беше такъв разкошен ден-чак жега. Цял ден бяхме навън  Heart Eyes

# 601
  • София
Чоки честит имен ден на Филип:

Слънчо откъде са обувките сподели моля те Blush
Мамочка дано Миша да те оставя повечко да си поспиваш Grinning
Деси дано мъжа ти бързо намери нова работа. Hug
Честито на днешните месечинки и месечинковци!
лека вечер и поспалива Tired

# 602
Понеже вече стана утре,Честит рожден ден,dena_klv!
Бъди жива и здрава,и нека ти се случва всичко онова,което за теб означава щастие!

# 603
ЧРД на Дена! Здрава, весела и щастлива да е както и обичана и уважавана съпруга и майка!

# 604
  • София
Добро утро Laughing

Честит рожден ден на Дена и празник на днешните месечинки:

# 605
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро  HugВлизам да ви почерпя за днешната ни месечинка  Peace

Честито и на другите малчовци който днес порастват с един месец  newsm44  party002 Gift  ura
Чести рожден ден на Дена  newsm59 .Пожелавам  много щастили мигове на цялото семейство  newsm51
Честит иман ден и на Пипо на патеричка  baloni  ura
Тук купона продължава.Ставам в 8 с Габи, влизам в хола и падам тук повече от 10 маймуняка изпонасядали кой къде свари и с половин око ме зяпат  smile3556.В момента Габи си папка шишето да се нахрани и духваме на вън и давам разпореждания групата да почва да  newsm75 newsm79 newsm28 1dishes  Naughty ми така де .....вече са големи да си чистят след купоните .Пак не са пропуснали да ми посчупят някоя и друга чиния и чаша  ooooh!....дано да е за здраве  Peace
Деси 05... ,много си права!Паметта ти е отлична!Пак не минахме без наргилето,но добрече поне това пушат а не цигари.Тоз път и нямаше ентусиасти който да се напият.Предупредих още с влизането,че ако се пие нещо по различно от бирата и безалкохолните който аз съм дава,ще почна да ги изкарвам с ритници  argue. smile3509 ще показвам утре най вероятно,сега излизаме с тати на разходка в северния парк.Айде останете си с здраве (тук компанията още си вика НАЗДРАВЕ) Дена,ако вече си на маса наздраве и на теб  newsm24

# 606
Добро утро!
Ние днес още по рано 4 без 15 се събудихме!Горкичкото ми много го болят ушенцата,добре,че после сме заспали по някое време и 7 без 10 вече бяхме на крак!
Деси,знам че САшко ти боледува от ушичките,а ти водиш ли го винаги на лекар или си знаеш и си му слагаш капките.Дано татито ви си намери още по добра работа.Както се казва шефа му вместо да му "извади очите,може да му изпише веждите"Успех му желая!
emiliarie знаех си аз,че е тя.Чудно ми е как съм запомнила с бременния си акъл  newsm78 ма явно ми се е запечатало!
Дена честит рожден ден,жива и здрава и много обичана!   bouquet
Искам и да честитя на малкия Пипо празника,да ви е жив и здрав и все така красив,малко със закъснение  Blush
Честита месечинка на днешните дечковци  Heart Eyes

# 607
Дена, честит рожден ден и от мен!Бъди жива и здрава, много щастие желая на цялото семейство!Весел празник!
Честита месечинка на Габи на emiliarie , както и на другите слънчица, които имат празник днес!  bouquet
desi054224, дано по- бързо се оправят ушенцата, много ми е мъчно, много го болят милото сигурно!Аз знам, че и топлички компреси на ушето много помагат!
Честит рожден ден и на татито на Самуил, да е жив и здрав, много любов и щастие помежду ви, Поем, дано са се успокоили нещата при вас, такъв сладур си имате!Извинете ме за закъснението!
Деси, благодаря, днес наистина съм свежарка, а и Ния спа по-добре тази нощ!Имам много познати в строителството, ако искаш мога да поразпитам за работа на мъжа ти?Пиши ми на лични ако искаш, да не спамим тук темичката ни?

хубав ден ви желая, момичета, макар че тук е едно студено, сивкаво, не е много за излизане!

# 608
 Добро утро и от нас  Hug
  Честит Имен Ден на Пипо на патерички !!!  :hug:
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНА КЛВ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И .... МНОООГОООО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО В СЕМЕЙСТВОТО!
 Честит празник на днешните месечинковци  Hug
 Да почерпя, че и ние днес сме сред тях- колко бързо минава времето...

мимето80, дано Диди скоро се успокои  Hug... ти беше отворила темата за празнуването на Коледа и НГ, и аз съм в такива размисли- къде, как...с кого  newsm78 Но май няма да е парти....няма къде да отидем с малкият, в къщи не е удобно за много хора, и май ще сме си тримата....не ми се струва най- забавно, но....  И на мен ми се иска да чуя от идеите на др майчета, може някой да е открил решението, което аз не мога  Thinking
 desi054224 , дано скоро ви минат ушетата, че милото мъниче да не се измъчва Hug
 Само лекинко да се оплача- много неспокойно спи мъничето. Когато е до мен ан спалнята направо ми е свито сърцете да не падне- постоянно се върти, тръшка се наляво надясно...не разбирам защо. Например снощи се събуждах поне 30 пъти и все в различни крайща спеше- ту до главата ми, ту на краката ми, легнал по гръб половината на леглото, половината на гърба ми  Crazy и всякакви такива пози. В кошарата му като го сложа и започва едно здраво дрънчене на глава, крака, ръце по таблите и се буди. Вашите мъници спят ли спокойно  Tired
 Хубав ден ви желая за сега, после пак ще попиша  Hug

# 609
Еххх, Деси,   Hug гадна работа! Дано бързичко си намери работа твоя мъж. А иначе страхотни снимчици  си пуснала - много красива работа!!! Като започна да си правя апартамента - на вас ще се обадя! Simple Smile)))
Чоки, честит ти именик (на патерички) - жив и здрав, все така симпатичен и много обичан!
Дена, ЧРД, пожелай си нещо от мен и нека то се сбъдва всеки ден!  Hug
Честита месечинка на Габи на emiliarie И на всички други празнуващи!!!
Мара подробната, хайде честита ти книжка! Хайде лек път към Deutschland и да ти кажа, там по-лесно се кара. Така че веднага се мятай на колата, да не загубиш тренинг! Simple Smile
Хайде ние пак се мятаме на разходкаааа. чао, чао засега.
По-късно ще кача снимчици от нашата мини срещичка.
Поем, хайде честита месечинка на твоя Сами!!!! Да е жив и здрав!
А по въпроса за удрянето в кошарата (от 1 седмица все ще ти пиша и забравям), защо не си вземеш обиколници. Могат да ти ушият по твой размер. Аз си поръчах каквито на мен ми трябват и ми ги направиха. Сега само се чудя как ще си ги закарам до Испания.  Crazy

# 610
snesh, аз имам обиколници, но не знам как да ги закрепя за кошарата. Решетката е само от едната страна, а др три страни са плоскости. В началото с двойнозалепващо тиксо и бях закрепила и ми изглждаше здраво, но тогава Сами не мърдаше и поне два месеца си стояха така. Но когато започна да шава и пипа с малките пръстчета и започна да ги отлепя. сега ги намачква с крачета долу и не вършат никаква работа. Онзи ден дори ги махнах целите... Ти как закрепяш обиколника по равните стенички на кошарката?

# 611
Честит рожден ден, Дени! Здрава бъди и другото сама си го намисли!    bouquet
Десито, не тръгнаха ли с документи към Кипър? (с такова впечатление бях останала) Не им ли дължат някакви неустойки? Дано успее да намери подходяща работа твоят мъж, за да не е всичкия този стрес около вас за принципа залудо действай, залудо не стой.  Hug
Поем, на задната страна може да се направят дупчици с бормашина. Късите съответно се завързват отпред и през една от тези дупчици. Задният - през отворчетата. 
Не знам вече какво й става на Мария. Проряза и шестият зъб преди три дни, а спи ужасно. Накрая към 3.30 аз се разсънвам и правя безсънна пауза от по два часа за не знам коя нощ подред. През деня не мога да заспя.

# 612
emiliarie,poem,честити месечинковци,както и на всички останали 15-чки Heart Eyes

snesh,нямаш грижи  friendship,той моичкия и без това научи вече пътя за Испанско Mr. Green

desi054224,Сашко го водя на лекар ако продължи да го боли ушенцето повече от 24 часа,не че ми казват нещо по-различно като отида,но все ме е страх да не стане някое усложнение Rolling Eyes.

рони,тръгнаха с подписан договор за една година ooooh!,който явно се оказва фиктивен,не знам как така  no,не ми стана много ясно....За неустойки...незнам,честно казано и на мен много неща не са ми ясни,а още не сме имали възможност да се чуем по скайп,само по телефона,и то все набързо...колкото да му предам информация,която му трябва и която му е важна в момента Rolling Eyes.За което много ми помагат Кипърските мами,направо незнам как ще им се отблагодаря на тези момичета....Та в понеделник мъжът ми има среща с посредника,на когото платиха комисионната,и се надявам той да може да им помогне Praynig.Кипърските мами ми казаха че при такъв проблем с работодателя,посредника е длъжен по най-бързия начин да им намери нова работа.В крайна сметка за това са му платили,и то не малко пари Tired.Дано се появи този човек и наистина им помогне,а не и той да се окаже измамник като работодателя Close.

poem,нашите обиколници са сложени точно така,както ти е писала рони,мъжО проби дупчици,и така Wink

# 613
Честито на всички сладки месечинковци днес!!!

Честито на всички празнуващи скорпиончета!!!
Дена..с мноого любов и разбирателство да е изпълнен живота ти!!! Имах аз едни съмнения дали не си скорпион  Party  Сладка мъка сте черничките скорпиончета и моето мило е след три дни  Mr. Green

При нас зъби няма!!! ku-ku

# 614
Чеатита месечинка на всички празнуващи днес с нас

Ави навърши 7месеца и дано да ми е живичка и здравичка и все така добричка и весела Heart Eyeshttp://aurorababy.multiply.com/photos/album/22/22

Хубав ден от нас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт