Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро! Grinning

Кафенцето днеска от мене Mr. Green
Деси054224 станала съм пак рано Rolling Eyes но диването сега ми заспа и затова чак сега излизам на линия.Да се оправя бързо малкия Емко Hug
Поем мила да оздравяваш бързо,дано малкия не прихване пак болестта Praynig
Мара Подробната честита книжка Party newsm01  car003

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 09:58 от Enigma

# 586
Деси, целувка за Емко и от нас. Да минава бързо това болно ушле.  Heart Eyes
Марче, честит ти шофьорлък. Безаварийно и с нова кола.  Simple Smile ходи си в немско, че да станеш по-редовна в писането. И с малко снимки на Фия да ни захраниш.  Hug
Поем, стягай се да оздравяваш за снимките на Сами в София.  Grinning
Да е честит малкия Дани в приятелския кръг та Саши и Ани!   bouquet

# 587
Enigma, благодаря за кИфето...определено имам нужда от него....а и доста вкусно изглежда  smile3521
 И моят бебок успя току що да заспи...да видим сега за колко- дали за 20 или за 25 минути  ooooh!

И първия път пропуснах за срамотиите...но сега да ви почерпя, защото днес половинката ми , с която не спираме да се караме...дано е от любов....има РОЖДЕН ДЕН!!! Почерпете се за негово здраве.

# 588
  • София
  Да кожата наистина много добре топли, но и не се запотява бебка вътре, аз също съм много доволна. Първо мислех да взема чувалчета като на Жабче от Майтойса, после видях тези и се сетих че някъде четох че се произвеждат в Бг. Така се разрових и си я купих от тук и то по евтино  Simple Smile

# 589
Добро утро и от нас Heart Eyes

poem,честит рожден ден на мъжО,да ти е жив и здрав!И данооооо....наистина е от любов Wink

На теб бързо оздравяване,и дано на Сами му се размине Praynig

desi054224,миличкият Емко Hug Hug Hug,дано го отпуснат ушетата по-скоро Praynig,че е много гадно Tired.
И аз лекувам на Саши ушетата(честичко Confused) с Отипакс.
Enigma,мерси за кафенцето,и с малко закъснение честита вчерашна месечинка на Тома Heart Eyes!

Mара Подробната,честита книжка smile3501

Аз нали се похвалих че всичко при нас е вече добре...след вчерашния петък 13 филма пак започна-милото не е на работа,снощи шефа му му платил и го освободил от работа-без обяснения,без нищо Shocked.Страшен късмет имаме ooooh!,не съм вярвала че такова нещо може да ни се случи.Сега тръгват по мъките(с другото момче,с което тръгнаха)-ще си търсят нова квартира,нова работа....ако се върнат тук положението става съвсем зле Tired.Успокоява ме единствено факта,че се оправят добре с английския,и че имат някой лев повече...ще могат да си позволят да стоят някоя друга седмица без работа,докато си намерят такава Rolling Eyes.Стискайте палци,приятелки,досега винаги е помагало...,този път трябва не късмет,ами много много късмет...Каква я мислехме,пък тя каква стана no

# 590
*DeSiTo* , миличка, стискам палци и на двете ръце милото ти да си намери по на- бързият начн работа и то много по- добра от предната Praynig Напълно те разбирам...ние също сме в подобна ситуация...магазините затъват в дългове, ние отдавна сме затънали....чакаме да мине уж гадната криза, но не виждам светлина и след нея....дано скоро всичко се оправи....  Искрено се надявам лошата серия при теб да е приключила с този петък 13 и сега по главите ви да нападат купища късмети ...чак да имате да раздавате от тях  Hug

# 591
  • Варна
Добро утро от нас Wink!

Влизам да почерпя за днешния имен ден на сладкия ми Филип:

Отиваме да празнуваме на вилата на едни приятели в Балчик, после ще показвам снимки. Wink

# 592
Aila, моля те да ми кажеш откъде в БГ ги поръчваш тези кожи, че аз съм много боса в пазаруването от чужбински сайтове, а и не ми се занимава да се просвещавам точно сега. Може и на лични  Peace Че ние за количката нямаме никакво чувалче, та просто идея си нямах с какво да я отоплявам, но ето, че идеята се появи   bouquet
Беба изкара в памперса тиква със зор и аз реших да прекратя  тиквата известно време, но тя пък отказа пюрето от ориз и круша и днес сме пак в почивка...както е тръгнало съвсем ще назаднем със захранването. Иначе пък иска да бърка в чинията с маджа, но подозирам, че е от чисто научен инетерес, а не с цел пъхане в уста Жабче разбирам твоите неволи
Не мога да наложа никакъв режим на спане през деня. Ето днес така се бяхме наточили за разходки и срещи с приятели, ама Зу ни развали плановете като не спа цял предиобед и заспа баш когато щяхме да излизаме  ooooh! Продължава да си цока през нощта на 2-3 часа, кой знае докога ще е така, ама май вече посвикнах...

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 13:22 от brilliantine

# 593
  • София
  За чувалчетата тъй като много мами ме питаха, аз мисля че го бях написала. Директно от фирмата производител в Добрич. Ето сайта - http://svoboda.my.contact.bg/bulhome.html Те са фирмата производител с пазарното наименование КАйзер на чувалчетата от майтойс, но от тук излизат по-евтини. Оказа се че ги има и двата модела, моето е 84 лв. Има и обувчици, ръкавички и други неща както за бебета така и за нас  Simple Smile
  http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.01/1434456
  Ето и скайпа на една мама която може да ви консултира и да ви каже дали има налични в момента. Тя ги изпраща по куриер. Аз днес взех едно чувалче за един приятел от спидито. Скайп - maja.shtyrbanova Аз съм и казала, че давам скайпа и на други мами, които проявяват интерес.  Последно каза че са останали само два във фирмения магазин, но ще шият и още.
   Иначе първия път просто пратих свекървата, която е от ДОбрич до фирменият им магазин и тя  ми го прати по пощата. Бях им писала и мейл и ми отговориха че имат чувалчета и че може да ги пратят по куриер.

# 594
Добър вечер! Hug
Ние сме добре, като изключим, че днес адски ме цепи главата и вече 2 аналгина изпих и нищо! TiredНия днес е супер кисела, та допълнително ми усили главобола, добре че свекърите дойдоха, та с мъжа ми успяхме да излезем малко навън!
Дадох й два дни почивка от всякаква лъжица, днес й купих бишкоти без глутен, че вече ние като ядем и тя почва да се сърди много яростно и мисля да й давам по една, когато обядваме например, че когато ние вечеряме тя вече спи...
Вчера й дадох коричка, много я заобича от първо близване, обаче веднага отхапва и щеше да се задави, явно и само венци вършат работа, че зъби не се виждат още никъде! :tired
Утре продължавам с опитите за захранване, трябва да си подготвя сценария за купона утре! Mr. Green
Тези чувалчета са много хубави, които е показала Аила, стига количката да се използва по предназначение... Laughing
Деси, ама стига вече, ееее, то бива лош късмет, ама все пак....представям си колко хубави неща идват след тази серия неприятности!Дано мъжа ти успее да си намери поне 10 пъти по-хубава работа от предишната!Той междудругото каква работа търси, можем да помогнем с нещо, човек не знае къде може да му се усмихне късмета! Wink
Честито на баш наборчето Филип, да е жив и здрав и с гордост да носи името си!
Чоколина, вие какво решихте за кръщенето, нали щяхте сега на именния му ден или се отказахте?И аз мислех Ния да я кръстим на моя имен ден, ама нещо се отказахме, че е студено, кумувете са в чужбина и така...

# 595
Жив и здрав да е Пипо! Да му е честит първият имен ден! Само с благи думи да си чува името (никакво каране)  bouquet Heart Eyes
Поем, и твоята 1/2 голям да порасте!   bouquet

# 596

Честито на Пипо! Да е жив и здрав, много обичан и щастлив! Много целувки от приятелката му Heart Eyes

Не знаех, че днес има имен ден Embarassed

# 597
Честит имен ден на Филип!!!!!
Айла, мерси за линка, ама ние нямаме проблем със заспиването, ние просто се събуждаме конкретно за ядене! Четох за това, което казваш, че трябва повечко да яде през деня, за да по-малко през ноща, но как да й давам като не иска! а през ноща май по-вкусно. Mr. Green Добре че папка и веднага заспива. Спи си в своето легло, и само в 1.30, после в 3.30-4 и в 7.00 започва едно хмъркане, скърцане, дори понякога и очички не отваря.  Simple Smile
макар че, какво оплаквам, Деси, твоите проблеми са доста повече! Дръж се, мила, стискам палци да намери мъжът ти хубава работа! Щом с тази не стана, значи задължително чака го нещо по-добро!  Praynig Peace Най-доброто за него, което можеш да направиш, да гледаш хубаво малките зайчета и да го подкрепяш морално, макар че и много трудно сега на теб  Hug

Принцеске, и Миша съвсем без изгледи за зъби, макар че каката на тази възраст вече имаше 4 бройки  Mr. Green Но успява и без тях да ме нагризе  Crazy

# 598
Честит имен ден на Филип! Да е здрав, добър и много да радва мама, тати и кака! Heart Eyes
ДесиТо стискам палци вашия тати да намери както принцеса Рая е казала 10пъти по-добра и платена работа! newsm10
Дидито и тя е в отбора на кривчовците тия дни та нямам много време да пиша
Прегръдки и целувки за всички бебчета и да са добрички! Стига вече с тоя овнешки инат Joy

# 599
Честит имен ден на Пипо Heart Eyes!chockolina,весело изкарване в Балчик!

princessa raia,дано се оттървеш от главоболието,и утре да си свежарка Hug.
А мъжът ми работи с гипсокартон,и не само,но предимно това Peace.
Ето за това става въпрос:

Миме,Мамочка,пишем заедно,благодаря...дано стане така  fingerscrossed.

Общи условия

Активация на акаунт