Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  Малко снимчици от вчерашната ни разходка с баба
 подготвка за разходка     http://media.snimka.bg/4850/015956218.jpg
 в шумата  Mr. Green         http://media.snimka.bg/4850/015956215.jpg
                                           http://media.snimka.bg/4850/015956220.jpg                                
                                           http://media.snimka.bg/4850/015956230.jpg
високо високо в небето  Heart Eyes          

Днес изобщо не пишете момичета....като гледам дъждовното време във Варна, се чудя къде ли сте  newsm78

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 19:21 от poem

# 616
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ -Габи на emiliarie,Сами на poem,Ави на ssillvvi newsm59  bigdance2
Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват.Страхотни почерпки сте направили,хапнахме си от всичко Laughing
Честит празник и на Пипо, малко със закъснение.Весел и щастлив да расте.
Дена_клв, честит рожден ден.Много здраве и любов през годините да те съпътстват.
Ронка, тази твоята Мария направо ми събра очите #CrazyЛеле шести зъб  newsm81Да са ви белички и здравички.Скоро трябва паста и четка да си купувате Grinning
Десито, всъщност исках на теб да пиша,ама пак се отплеснах.Като гледам какви страхотни снимки си пуснала ,няма начин да не си намери бързо работа.Стискаме ви палци и дано бързо свършат лошотиите Praynig.Вече чакаме само хубави новини от теб.
При нас всичко си е по старому.Вечер се буди поне 3-4 пъти да папа детето.Днес и давах тиквичка с морков на обяд и прибавих малко копърче.Няма такава вкуснотийка.Отваряше си устата и за още. feedingНай-накрая имаме някакъв дневен режим.Даже момата се отпуска да спи през деня за по час и половина сутрини още толкова следобяд. newsm44
За съжаление и при мен се получи намаляване на кърмата от 2 дни,заради мц.Предишните месеци я нямах тази екстра.Доколкото си спомням пиехте Калмацин,кажете моля има ли ефект от него.Интересува ме също така колко дена го приемате.
Стига толкова от мен,че беболина ми заспа в ръцете.Тиха и спокойна вечер на всички.

# 617
здравейте мами  Hug
много поводи изпуснах да честитя,та затова на патерици честит имен ден на Пипо и всички останали именници,честит рожден ден на мъжа на поем-да ти е жив и здрав и дано преоткриете любовта си  Praynig дена честит рожден ден и тук   bouquet
рони направо се изумих  Shocked 6 зъба лелеее тя скоро пържоли ще е готова да яде  Mr. Green
поем мнооого хубави снимки,трябва да изляза и аз да направя такива снимки,много красиво става с листата
като ви чета с мимето се успокоявам че Анито не е чак такъв звяр  Mr. Green и тя се буди нощем и то на 40 мин  Tired рядко прави по-голяма пауза,а през деня спи 2 пъти по 40 мин,надявам се като започнат да спят по 1 път на ден да не спи пак по толкова малко  Crazy
честито на всички месечинковци днес и предишните,които съм пропуснала
Мара подробната честита книжка   bouquet
вече започнах да давам попара сутрин,но количеството е минимално,понеже нали спи при нас и тя като прореве че е гладна в просъница давам цица и след това се сещам че трябва попара да й правя   ooooh! и месо давам,за сега само пиле,ще видим кога и с другите ще започна
гледам 2 пъти на ден да се поизцеждам защото иначе много ме болят гърдите,а и за следващия ден имам за пюрето  Wink
пробвах да нахраня Анито с кърма от шише,но не искаше и вече съвсем се отчаях за следването  Tired и ми е тъпо че така се стекоха обстоятелствата и не мога спокойно да си гледам детето ами се стресирам с чудене какво да правя  Rolling Eyes
деси  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes всичко ще се оправи мила,сигурна съм,двамата с Митко сте толкова готини хора,че няма как да не успеете  Hug

# 618

Влизам на бързо да почерпя и каква приятна изненада намирам HugБлагодаря ви за красивите цветя и милите думи.Нека всичко това присъства в домовете ви Hug
Abrikotin щом си  го имаш , сигурна съм  знаеш ,че всичко е от добри намерения.Просто  упоритостта е едно от качествата ни Wink Честито на днешните месечинки и всички празнуващи,които съм пропуснала Hug
Не съм ви чела и аз съм от заплесналите се във facebook.Надявам се да насмогна,че доста съм изпуснала.
Още веднъж  Hug и благодаря!

# 619
Привет отново
Да ви кажа че и ние имаме на път 3то зъбче Mr. Green и то познайте къде? От долу ляв кучешки зъб #Crazy
Отново страхотни снимки на Авито и Самито, ама какви са чаровни и усмихнати само за целувки Heart Eyes Hug
Четита им месечинка както и на Габи на Емилиаре!
Страхотни почерпки нямам думи направо!
За обиколниците нашето легло има само една страна без решетки та за мен не е проблем да ги връзвам, обаче момата ги смъква с ръце на път като се изправя в леглото та гледам да не я държа много там че се пуска на крака задържа се 5-6 секунди прави една крачка и туп по задни джобове и ако е по средата на леглото е добре иначе ако уцели решетките се надава боен вик и е чудо Crazy
За спането през деня и ние вече спим по два пъти, но като времетраене е различно до обяд 1 час а след обяд може и 30мин може и 1 час зависи и ако е спала само 30мин после е много крива до като дойде време да се къпе и спи обикновенно е към 8 часа и сутрин вече става към 7 преди ставаше към 8 и половина, но тук от една седмица почна да става рано и аз споделяйки с мама и викам, че Дидито е готова за детска градина Crazy с този режим Mr. Green
Варненки как мина срещата? Снимки има ли?
Олче каде се загуби тези дни?
Ей приятелко Абрикотин ти нещо против хубавите скорпиони ли имаш? Mr. Green

# 620
Hello, hellouuuuuu! Simple Smile
Поем, наистина страхотни снимчици на малкия Сами. За обиколниците и аз бих ти препоръчала да направите по 3 дупчици на стените на леглото  с дрелка и готово. Връзваш здраво и го пускаш малкия сладур да си спи на спокойствие. Че както описваш съня му, ми се струва наистина доста опасно! А за лошото време - дъжд или не, нас навън ни зове. Simple Smile)) Задължително всеки ден сме навън... и то почти по цял ден. Виктор е много доволен, светът е тооолкова интересен и той си го глеееда, гледа! Също така изключително добре спи навън, а и лесно заспива. Само, че как ще го приспивам после в леглото му, не знам!!!
mimeto80, има страхотни снимки Simple Smile)) обаче аз (понеже циркулирам ту в нас, ту в майка ми) си запилях някъде батерито на фотото и не мога да сваля. Утре ще потърся вкъщи и дано да я намеря. Снимков материал чакаме и от Вери найс.
Силви, страхотна хубавелка! Много мили муцка прави, а биберона със зъбите..... е страааашен! Simple Smile
чао и лека нощ!

# 621
  • not found
Поем, най-накрая да видим прословутото диванче  Wink

Ами аз много много не съм чела последно време  Embarassed
За Коледа ние ще сме в къщи и нали сме италианска фамилия  ще си празнуваме както му е реда , роднини до 9-то коляно  Crazy А и майка ми тогава има рожден ден така , че лудницата ще е пълна  Crazy За Нова Година може би ще сме 2-мата с Тони , мъж ми щял да работи , майка ми също , а на баща ми ще му кажа да отиде някъде да не стои вързан за мен от съжаление , а да си празнува .
Със спането ние сме добре откъртваме 3 часа от 12 до 3 / като новороден ми е /  Whistling и после от 3 до 6 съм как беше Поем - мома англичанка  Laughing
Днес му купихме една играчка като йоника , издава звуци на животни , отделно има и нотичките да се свирят и няколко мелодиики  Crazy Много му хареса  #Crazy
mimeto80, честито 3-то зъбче  Flutter

# 622
  • София
Добро утро! Mr. Green

Мимето80,Рони хайде честити ви поредни зъбчета,в нашта уста още резултата е 0 Joy Joy Joy
Поем много сладък тоя Сами. Flutter
Силви и твойта Убавица много сладка Wink
За Коледа сме си в нас а за Нова Година сме в сестра ми тя на 1.01 има рожден ден така че при нас малко фиестата продължава до по-дълго,някъде докъм 2 .01 вечерта JoyДа му мислят децата hahaha
хайде лек ден от мене   bouquet

# 623
 Добро утро  Hug
 Enigma, благодаря за кИфето, имам нужда  Hug
 Жулиета  Hug , това е диванчето на майка ми  Joy  ... пускам едно прастаро клипче с доста лошо качество , за да ви запозная с прословутото диванче у нас...което напоследък постоянно е разпънато...забравило си е нормалната форма  Crazy
  http://www.facebook.com/video/video.php?v=1186983547191
 за обиколниците - това с дупчиците в началото беше идея и на майка ми, но половинката ми така и не ги проби...и вече не се и надявам това да стане  Tired
 мимето80, чакаме тогава да се похвалите , че сте станали тризъби  Mr. Green
 рони, все ще казвам че вие направо избихте рибата с вашите многобройни зъъбенца....определено имате нужда от паста и четка за зъби  Mr. Green  ааа тази сладка Марияяяя....да я намачкаш от нас със Самитуууууууууууу
 Силви, много ти е красива Авинка  Heart Eyes

Айде закуската от мен

П.С принцеске сега трябва да тръгва  Blush

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 10:11 от poem

# 624
Добро утро! Hug
Леле какви са сладури Сами и Ави, страхотни дечица, много целувки от нас с Ния! Heart Eyes
А Диди и Мария направо ми скриват шапката, много зъби, много нещо....да са им все здрави и бисерни!
И при нас зъби няма, ама никакви не се виждат! TiredЗверчето нощес спа ужасно, ставах през 15мин, на всичкото отгоре главата вече 3-ти ден ме боли, тъкмо се похвалих ама тц! TiredИ при нас спането през деня/а и през нощта/ е ужас!Спи почти на всеки 2 часа, ама по 30-40мин, и веднъж на ден 1.30-2 часа, ама е много кисела като не се е наспала!
Енигма, страхотно кафенце си сготвила! LaughingПоздрави на голям Томи!
За Коледа и Бъдни вечер не знам какво ще правим, сигурно единия ден при едните баби, другия при другите!А за Нова година сигурно ще си бъдем вкъщи, сестра ми ми предлага у тях, ама като си знам детето...никакъв празник няма да видя! Tired
Хайде варненки, чакаме снимки, Чоколина, и от теб! Naughty
Поем, мерси за вкусотийките!Видеото пише, че не е налично! newsm78

# 625
  • Там където има любов
Добро утро
мммммммм кафенца, закуски
текнаха  ми лигите  Crazy
Аз отново съм в пропуск, но голямо празнуване голямо нещо  Crazy ето го рожденника
http://sunny777.snimka.bg/children/deivid-4-r-d.443967.15961403
Чоки честито на голяма патерица. Да нацелуваш малкия сладур
На всички днешни и минали месечинки
Снимки от срещата чакайте от Снеж и Вери, нашият апарат беше в градината.
Силви мисля , че е време за фотосесията на снахата  Laughing
poem- стига си го крила този красавец. Хайде да се организирваме за коледното парти

Момичета аз съм в голяма чуденка Вики вчера имаше температура и  разтройство, днес разтройството продължава и е зеленикаво. Дали е от зъб ? или да взема да отида при докторката? Не смея да му давам нищо да яде заради разтройството

# 626
Devik за коледното парти съм с двете ръце ЗА, само да съм се излекувала , че вече втора седмица кашлям като дилва и няма изгледи да мине скоро. Дори май по- зле става кашлицата  newsm78....и от вчера и Самуил пак кашля   ooooh!  За Вики- аз бих отишла на лекар...или поне да се консултираш по телефона, за да не ходите в бацилите в болницата. РД е бил страшен- много хубави снимки и лицата не децата греят от щастие. А Дейвид е прекрасен рожденик!!! Вече е голям 4 годишен мъж..хех...

# 627
Много готин рожденик е Дейвид. Голяма веселба.  Heart Eyes
Мимето, дано лесно да излезе зъбчо-кучо на Диди.  Simple Smile
А за зъбите - съвсем спокойна съм. Повече от 20 млечни едва ли са излезли на някой Laughing, независимо от скоростта на никненето. Аз на 13 години се разхождах с два умника в устата. На 15 имах пълен брой по желязната челюст.
Ето малко снимки, направени за каузата Анджи да оздравее. Да не си помислите, че моето чаве лесно пуска усмивки?!  Simple Smile
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilchetata-na-7-meseca.439506.15969988 и следващите няколко.

# 628
Добро утро и от нас!!

честит рожден ден на малките сладури родени на днешната дата!

Мара Подробната честито за книжката, пожелавам без аварийно да си караш колата!!

Деси05 да му минават бързо на Емко ушетата!! Hug

Поем бързо оздравявай! Hug И аз съм със течащ нос от една седмица  #Cussing out, пия разни парацетамоли, упсарини, витамини, изядох три кила лимони, изпих не знам колко литра чай с мед и ефекта е никакъв но поне останах само с хрема! А в къщи се разхождам с медицинска маска за да не заразя Вики и за сега успявам да я опазя пу пу!! А Сами голям красавец!! Heart Eyes Heart Eyes

Деси стискам палци мъжо да си намери бързо работа! Hug Hug

Чоколина честит имен ден на Пипо на патерици, да ти е жив и здрав!! Heart Eyes Hug

Дена клв честит рожден ден на патерици бъди обичана и уважавана съпруга и майка!!

Рони браво 6 зъба, а ние само сме криви и изглед за зъб няма!! Crazy. Много готини снимки на Мария!!

Силви голяма сладуранка Ави!! Heart Eyes Heart Eyes

Миме честито трето зъбче!!

Девик страхотен празник сте си изкарали!!

# 629
Poem, честит седеммесечен!

Ачо и той изкласи, но още няма никакви зъби- явно се е метнал на мен с късното озъбване.

Чак вчера научих легендата за смоковете и кърмачките- ако си ходя по полето, може да ми надушат млякото и да ме нападнат, че и да успеят да се насучат! Ама как ще ми разкопчеят сутиена- не знам.

Аз в живота си съм виждала около три смока, ама лятото живот и здраве като се събудят от зимен сън милите, ще поседя на някоя полянка, да видя дали ще допълзят с гладен поглед.

Общи условия

Активация на акаунт