Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 222
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
рони,не се стърпях!Мария е прекрасна Heart Eyes,точно такива снимки са най-истински yes,а не усмихнати,нагласени все Wink.Възхищавам се на таланта на фотографките и наистина съжалявам че няма представители в Русе,щях да заведа и двете деца Rolling Eyes.Отдавна искам някой да им направи по една такава прекрасна фотосесия,а каузата която са подхванали тези момичета е толкова хубава и благородна!

poem,Сами наистина е голям чаровник,и по-честичко трябва да го показваш Hug

Devik,страхотно настроение струи от снимките.Изкарали сте си чудесно май,дечицата са толкова грейнали.Рожденника е много хубав,Вики също не му отстъпва,а и ти си много чаровна!Иии...каква талия извади само Flutter,силно съм впечатлена.След малко май ще се прехвърля във форума с диетите Laughing Mr. Green.

Миме,дано възможно най-безболезнено пробие кучешкото зъбче,че те са доста трудни по принцип.Дано при Дидито е изключение Wink

И Анито няма зъби,няма и изгледи за такива Crazy.Ама беззъбата и усмивка е сладичка и така Heart Eyes.Последните нощи спи непробудно от 21h до към 6.30h(пу-пу-пу),чак не искам да я почват зъбите,и да ни нарушат спокойствието Joy

# 631
Здравейте

Това е за всички хубави поводи, които съм пропуснала тази седмица - именния ден на Пипо, рожденни дни и месечинки. Дано вече всички са здрави. Много  Hug и   love001 от нас.

Десито, радвам се, че пак си на линия и стискам палци нещата да се наредят fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Девик, невероятен рожден ден. Клоунът се е постарал да ги забавлява /както и вие/  Heart Eyes
Мара Подробната, честита шофьорска книжка. Безаварийно каране newsm01  bouquet. Докладвай как се прибрахте
Мимето,имам съмнение, че и на нас може да ни избива 3-ти зъб долу в дясно. Дано не е така, че май няма да има спокойствие  Praynig. Май отдавна не си показвала хубавото Диде
Поем, прекрасен Сами  Heart Eyes
Рони, не се тормози за усмивките - Мария си е хубава и така  Heart Eyes

Ние да се похвалим: от вчера Анито се задържа седнала
http://media.snimka.bg/4857/015968842.jpg
http://media.snimka.bg/4857/015968850.jpg
а ето как се събуждаме и търсим някой в стаята
http://media.snimka.bg/4857/015968844.jpg
http://media.snimka.bg/4857/015968846.jpg

Ако успея да кача клипче как се забавляват децата, ще го пусна, че нещо ми е скапана връзката

Слънчев и усмихнат ден на всички

# 632
Здравейте и от нас!
Ние все така продължаваме да си боледуваме цялото семейство, тъкмо се пооправи единия и се разболява следващи SadМай ще си изкараме цяла зима така!Радвам се поне, че този кошмар не беше миналата година, докато бях бременна Praynig
Честито на всички рожденици и на всички, които са имали хубави поводи за празнуване  bouquet
На Христо му изби петото зъбче, но беше голяма мъка......ревове, температура и разстройство.Сега има малко затишие, докога ще видим :След Нова година ще се връщам на работа по всяка вероятност и сега съм в трескаво обмисляне на вариантите за гледачка :о:
Ето малко снимки и от Ицко WinkСпециални поздрави на Каролинка Hug
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilchetata-na-7-meseca.439506.15972841

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 15:02 от Kambichka

# 633
  • Бургас
Честита книжка на Мара Подробната
деси05, защо така го болят ушичките, аз на бебка всяка вечер като я изкъпя и ги бърша с клечка с ограничител веднага като я завия с хавлията за да не остава влага, д ане би да влиза вода.
Ние сме добре
след малко отиваме на консултация, и посе ще се отчетем
Ние спим от към 21ч до 7ч
като закусва каша и яде само 4 пъти на ден но си изяжда всичко. Вечерта спряхме да с ебудим като зпочнах да слагам по 2 бисквитки на Плазмон в млкото.

# 634
Сутринта писах,писах и сега разбирам,че нищо не съм изпратила  ooooh!
Яна Емо си има проблем с ушите ,не е от водата,пък и аз ги пазя  Confused
Няма да пиша всичко което изписах сутринта,че нещо ме е хванал мързела.
Рони страхотна фотосесия,дано съберат паричките за операцияна на Анджи.
Поем много готин младежа,жалко че си имам мъж,щяхме да го вземем за зет  Heart Eyes,имам и момиченце ама тя голяма  Stop
Деси  spoko
Всички болни да оздравяват,стига вече.
Ние в петък сме на очен,стискайте палци да нямаме проблеми с очите,че то горкото все нещо му има  Cry

# 635
Влизам само да кажа, че днес изби и второто зъбче на Вики, ама хич не спа тази нощ Tired Снощи празнувахме на баща ми РД и си позволих след последното кърмене половин чашка вино и много малко Бейлис, може би 30мл и може от това да се е превъзбудила, ама на половин час се будеше като почна от 11 и пол.
И още да похваля ефекта от пюрето на Хип с картофи, спанак и сметана. Веднага оправи коравото ако на Вики. Уф, има една реклама на една кучешка храна, дето имало кораво ако, че Габи все повтаря "Бебето ни е много здраво и има кораво ако", ама аз й обяснявам, че това за кучетата е добре, но не и за хората hahaha

desi054224, една УНГ ми каза, че не е толкова опасно да влезе вода в ухото, а да не смръкне с носа, тогава се задържа повече време водата и се възпалява. И Габи ми правеше като бебе много проблеми с ушите.

# 636
  • Варна
Привет, момиченца! Hug

Благодаря на всички за пожеланията! Heart Eyes Ето снимковия отчет:
Днес съм именник и мама ме нагласи за снимка.
И аз вече мога да седя седнал!
Ето ни с кака.
Дадоха ми подарък.
С мно-о-ого интересна опаковка Wink
Я, той и подаръкът бил интересен!
Добре, че кака ми показа какво прави!
Какво е това шаренкото върху тортата?!
Някой гледа ли ме?!
Май не. Да взема да го грабна тогава?! Thinking
Почти го лапнах, мама защо ме спря?! Rolling Eyes
На връщане от Балчик, героите са уморени.
И тримата.

А ето и малко други снимки:
Три плюшки Simple Smile
Баба и внучета.
С панделка, мое производство.

Kambichka, вашите снимки не ги виждам, но пък успях да се нарадвам на Сами, на Мария, на Ани и на Ави! Пу-пу, страхотни са и четиримата! Рони, много хубави са станали снимките от фотосесията на Мария! Ние вчера имахме уговорка с Маленна, но успяхме само Монито да снимаме, че заваля. Затова утре ще ходим у тях - с Пипо, а в събота ще ги снима двамата заедно. Паричките в сметката на Анджи се увеличават доста бързо, което е страхотно!

Чак вчера научих легендата за смоковете и кърмачките- ако си ходя по полето, може да ми надушат млякото и да ме нападнат, че и да успеят да се насучат! Ама как ще ми разкопчеят сутиена- не знам.

Joy Joy Joy

*DeSiTo*, дано да е за добро и мъжът ти да си намери по-хубава работа! Явно е добър майстор, съдейки по снимките на творенията му! Hug

Devik, страхотно сте си изкарали рождения ден на Дейвид! Много весело е било! А Викито - и той, активен участник в празнуването! Тортата ви от Галя ли е? Thinking

mimeto80, честито 3-то зъбче на сладкото Диди! tooth

�very�, честито второ зъбче на Вики!

Опа-а-а, събуди се дребосъчко, изчезвам! Grinning

# 637
Ех ама пишете пишете - човек не мжое да ви изчете  Hug
Да се разпиша и аз - традиционно след почти месец  Embarassed
Събота и неделя бяхме на бабин дом У градО и явно сме си лепнали вирусче, защото от днес сме болни Sad и двете. От сутринта сополи, мен ме боли гърлото, а за бебе не знам - не може да си каже. И на двете ни текат носовете като развалени кранчета. Дано се оправим до довечера и не вземе да се задълбочи нещо.  Praynig
Да се похвалим - конкурираме Рониното Марче - тези дни ни изби 6-ти зъб. Само дето горните 4 избиха почти едновременно  Shocked с разлика от два-три дни и беше страхотия  #Crazy Снощи за първи път спахме от 12 до 7 непробудно (само с едно пререваване де, но си заспа почти веднага) По повод зъбите се бяхме подсекли, ама мама докато се светне щеше да я води вече при педката. Цяла седмица или нещо такова никакво подобрение въпреки трескавото третиране - смяна на пампата през час-два, въздушни бани, всякакзи мазила, миене, въобще лудница и сега като излязоха четирите зъба вече сме рахат.  Peace
Да не забравя да поздравя всички за месечинките, рожденните дни и именниците (да не изборявам че ще пропусна)   bouquet
Поем, не се вижда клипчето още  newsm78
Ето малко сравнително нови снимчици: http://www.facebook.com/album.php?aid=76172&id=688842771&l=e48a1e3f36
ПП Деси, както е писала Вери за водата в ушите - наистина не е проблем да влиза при къпане, даже и да попадане спомага за размекването на ушната кал. Ние нали също имахме проблеми сушетата, та няколко педиатъра ми го казаха. За смръкването с нос не знам - това не са ми казвали.

# 638
Здравейте сладурани и малки сладурковци!
Аз докато се събудя и вие изписали 2 страници и толкова хубави снимки сте показали  bouquet
Девик страхотно детско парти, един въпрос към теб - ти раждала ли? Изглеждаш страхотно!
Рони фотосесията е жестока! Най ми харесаха ей тези двете
Страшни са!
Люси  твоите сладкиши май си приличат а? Heart Eyes а за Дидито има снимки обаче трябва да ги кача в сайта, че тез дни тя бе много активна и направи мама луда калинка Crazy то не бе пълзене, ходене търчане, търкаляне по леглата, разходки в парка Mr. Green
Камбичка малкия Ицо е много сладък, жалко че е обещан!
Вери честито ви второ зъбче! Да са здрави, бели и подредени!
Чоки много сладурски снимки и Пипо изглежда толкова пораснал и много хитро гледа - да го нацелуваш много както и кака му Мони и тя е много готина как само се занимава с него! Heart Eyes

# 639
Сега се включвам да пиша . Е изчетох всичко за уикенда. Просто не ми е останало време да седна и да пиша в тази тема а толкова много неща са се случили.

Мара Подробната
, честита книжка и леко и безаварийно шофиране newsm10.

Чоколина - честит имен ден на патерици на малкия Филип. Да расте умно и здраво детето за радост на мама и тати имате много хубави снимки.А какво представлява играчката, много интересно изглежда?

Дена КЛВ -честит рожден ден на патерици и на теб . Всичко за което си мечтаеш да ти се сбъдне. newsm51

Емилиаре, хубав купон се е оформил при вас.  Oha!

Деси05, дано се оправите с ушичките . Дано с очичките на малкия също всичко да е наред. А на профилактичен  преглед ли ходите и има ли такива прегледи както имаше в началото за ортопед?

Рони, голямо зъбоникнене-  smile3501 А този гащеризон белия с розовите точки е супер !!!

Мимето 80, и Дидито честито зъбче. Леле кучешки като си спомня само на каката как и излизаха кучешките зъби...... да ги изкара лесно и  4- те детето newsm73

Поем, голям сладурчо Силви, твоята принцеска също е много сладка.

Девик, бързо да оздравява детенцето и дано не е сериозен проблема с разтройството. Какво стана при лекаря? Ill

Гандиа, оправяйте се от хремата. И аз съм с хрема сутрин но съм алергична и е от това . Пръскам си един биопарокс в носаи бързо ми минава.

Мамасита Бандида - с тези смокове да внимаваш  Misc Ghost rotfImao rotfImbo А какво стана с онази игра където гласувахме за тебе? Похвали се взели голямото парче от пая?
Люси, браво нна Анито.

Камбичка [/color, бързо оправяне и честото зъбче,Вери и на вас честито зъбче и на вас - Жи Жи Жи   Но всички дечица да са им бели здрави и подредени.

Гришко вчера не спа през деня и вечерта го изкъпахме в 7, заспа в 7.30 събуди се в 8.20 - пи мляко. После се събуди в 11 в 3 и в 7 вече стана . Така ме той не е кърмено бебче но си се събужда вечер. Преди да си легна правя едно мляко 180 и той си пие по малко от него по различно време . Различно е . Днес спа преди обед 2 ч и сега спи от 15.30 . Но утре дали ще е същото не знам .
Лека вечер на всички и спокойни сънища на всички бебенца   love001

# 640
Май има друг фаворит в анкетата, но важно е участието!

Благодаря на гласувалите!

# 641
  • Някъде там...
Мамасита, къде я таз анкета, да си пусна гласа и аз.  Hug
Чоки, чудесен и подробен разказ в картинки. Много са ти хубави децата!
Рони, прекрасница си имаш. И май на мама си прилича, а?  Mr. Green

Честито на всички прясно озъбили се! Да са бели и здравички зъбчетата!

Дена, ЧРД на патеричка! Жива и здрава да си и да те слуша домочадието!

Всички болни дечица и мами да оздравяват бързо!  Hug

Аз напоследък не съм много редовна, ще ме прощавате, но чакам да избият горните два зъба на Йоана, която ме пощурява. Отделно си имам грижи покрай очето на Яна... а и тази част от ноември месец не ми е любима, прекалено болезнени спомени ме измъчват. Въпреки че пък на 12 имахме годишнина от сватбата...

Реванширам се със снимков материал, малко бавно и на етапи ще стане, защото забавлявам чаветата, но все пак е нещо:
Игра с балон
Един следобед вкъщи.
Обичам на бънджито.
Йоана в жълто.
Ягодка
Я, каква прическа имаш?! Дай да я видя!
Ще спим с Мечо
Обувките са вкусни. Торбичките също.
Мамоооууу
Нещо творят там двете...
Най-накрая две усмивки в една снимка Simple Smile

Стига толкова за днес.  bowuu

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:37 от Жабче

# 642
Жабче страхотни снимки Peace Много да ги нагушкаш и нацелуваш двете сладки бандитки Heart Eyes
ей тази снимка ме разтопи http://media.snimka.bg/4860/015975322.jpg

# 643
Жабче много са сладки Яна и Йоана!
Имамама прегледа не е профилактичен,ние трябва да го минем защото си държеше главата само на дясно и педиатъра се опасява да не е от очите!

# 644
Хайде здрасти и от нас.
Ето малко снимчици от нашата мини срещичка: http://aprilki2009.snimka.bg/baby/sreshta-varna-13-11.444346
Най-хубавите са при Вери, така че чакаме и тя да се отчете. А и на тези липсва Ави на Силви.
Хайде, момичета, в петък пак в морската!
Чоки, страхотен разказ в картинки! Simple Smile))
Жабче, хайде бързо да излизат тези зъбчета. Много хубаво се забавляват двечките мацки.
Девик, страхотно парти! Simple Smile Рожденикът, и братчето, и майка му са страхотни!  Joy Ако не приличаха на теб определено бих се обзаложила, че тези деца някой друг ги е раждал.

Общи условия

Активация на акаунт