Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 074
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Като малка Бриджит много често общуваше със Стефка и си мислех, че я подготвят да стане противоположност на майка си, която се води от чувствата, а не от разума си.
А то нищо разумно не виждаме вече в Бриджит, не ми харесва такава  Naughty Както Ник в момента осъзнава, че винаги ще е на второ място в сърцето на Брук, така и Бриджит трябваше да е осъзнала, че винаги ще е на второ място в сърцето на Ник. Наивно същество, жал ми е за нея, особено как говори на мъртвото си дете, с одеалцето и урната  Sad

# 121
А най-фрапантното нещо днес беше, че нероденото бебе на Бриджка има урна с прах. Как става аджаба тая работа? newsm78

# 122
  • София
Е как бе, роди се, мъртвородено...даже го гушкаха  Cry

# 123
Еее, бива ли така сега? Sunglasses

Я вижте каква прекрасна вечер е!  Heart Eyes Hug

# 124
И спокойнаааааа......чак скучна......Хайде сядайте на по винце.......

# 125
И спокойнаааааа......чак скучна

Joy Joy Много са сладинки. Как въздиша едното, т`ва с обратната захапка... Joy

....Хайде сядайте на по винце.......

Summer vine - Ville Valo & Natalia Avelon

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:55 от Logan

# 126
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Абе,седя и си мисля...(и бира пия)...Да не вземе Брук сега да рече, че Никиту е мръсник безподобен,щот' туй-онуй с Бриджката,а? Mr. GreenИ поради тайзи изневЕра да го прати да си оди Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ пак тя да е отгоре,мм???Хитра Лисичка,ей!Признавам и Mr. Green

# 127
Абе,седя и си мисля...(и бира пия)...Да не вземе Брук сега да рече, че Никиту е мръсник безподобен,щот' туй-онуй с Бриджката,а? Mr. GreenИ поради тайзи изневЕра да го прати да си оди Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ пак тя да е отгоре,мм???Хитра Лисичка,ей!Признавам и Mr. Green

Седя и си мисля (и винце пия), че кат нищо да се окажеш права  Thinking
Най-вероятно Брукито ще го нарита, уж наранена от безочливата му постъпка. Пък тя кат намляска брадъра му малко преди това ...
Хем му разказа, че си ударили по един език с Ричо, хем призна без капка свян, че още го люби, хем иска да си запазят брака, щот видиш ли Ричо я бил излъгал и не можела да му вярва, а на Ничо можела.
Значи кобилката не ще да си ходи при жребеца, щот не можела да му вярва и за тва оставала с магарето Ничо. Пък той трябва да го приеме туй абсурдно обяснение  Crazy
Иначе отдавна съм я признала, че е хитра лисица .... Както и да върти, както и да суче, все тя невинна се оказва  Whistling

# 128
Седя и си мисля, и винце пия, и ви се чудя...за вас любоФ няма ли? Thinking

Да съм в тон с размислите ви де. Иначе друго се чудя. Crazy  Joy

Значи Ник има право се сърди заради една целувка, да си нахвърля парцалките в сакчето и обиден и огОрчен да се врътне кат` ощипана мома, а Брук трябва да си трае заради сексувалия си  благоверен? И що така? Thinking

# 129
  • София
Щото е Брук, дарлинг! При нея и целувката е изневяра...при други и сексът е саможертва, благороден жест или пиянска недомислица - съответно може да бъде извинено!  Thinking

# 130
Честно казано, на мен ми е все тая кой кого ще нарита, важно е да има наритани Д-та  smile3521
Възмущава ме обяснението на Брукасита, защо искала аджаба да остане с Ничо.
Така ли трябва да го убеди да не си събира парцалките, кат му обяснява, че Ричо я бил излъгал, пък Ничо не би го направил  #Crazy
Иначе не оправдавам Ничо що тъй веднага "намачка чаршафите" с патицата Бриджитка  Naughty

Лана, за мен изневяра е не толкова целувката, колкото чувствата, които Бруклата изпитва към Ричо.
Не ми се струва нормално една жена да е женена за един, да му обещава, че той ще е на първо място в сърцето й (тъй каза днес Ничо, че била му обещала), а в крайна сметка да обича друг, да желае друг и да мисли само за друг.
Т.е. има изневяра в русата главица на Брукасита

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 20:03 от Nenna

# 131
Щото е Брук, дарлинг! При нея и целувката е изневяра...при други и сексът е саможертва, благороден жест или пиянска недомислица - съответно може да бъде извинено!  Thinking

Т`ва "дарлинг" много ми хареса, дарлинг! Ти що не пиеш, а? Или не си признаваш? Joy Joy

btw днес гледах Тейлър в една стая с Джеймс, Рик и Рич. Хич не ́и беше неловко, да ти кажа (Mr. Green

Изневярата в главицата нима е равна на рошавата Бриджет днес, с блясък в очите? Thinking

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 08:21 от Logan

# 132
Аз не сравнявам кое е по-голяма изневяра  Crossing Arms
Казах го по повод на думите на Лана, че защото е Брук и целувката даже се смята за изневяра
Рошавата коса на Бриджитка не прави изневярата в русата главица на майка й по-малка или по-голяма, хич даже не й влияе  Peace

# 133
  • София
Щото е Брук, дарлинг! При нея и целувката е изневяра...при други и сексът е саможертва, благороден жест или пиянска недомислица - съответно може да бъде извинено!  Thinking

Т`ва "дарлинг" много ми хареса, дарлинг! Ти що не пиеш, а? Или не си признаваш? Joy Joy

Пия, кисело мляко  Joy, щото съм на люкарства  Sad.

Аз пък друго чух - Брук обясни на Ридж, че той е голямата и романтична любов, и че това няма да се промени, но сега мъжът за нея е Ник, защото го обича, дава и стабилност и сигурност...което явно и е нужно в момента. Нормално е, когато си обичал някого така, както Брук обичаше Ридж, и мечтата ви да не се е осъществила, да се поддадеш на моментно разчустване и да отвърнеш на целувката...не е като да скочиш с леглото с друга жена, която на всичкото отгоре си наранил много.
Чувствата са трудни за контролиране, но за някои нагонът е по-сложен за озаптяване...

# 134
Седя и си мисля, и винце пия, и ви се чудя...за вас любоФ няма ли? Thinking

Да съм в тон с размислите ви де. Иначе друго се чудя. Crazy  Joy

Значи Ник има право се сърди заради една целувка, да си нахвърля парцалките в сакчето и обиден и огОрчен да се врътне кат` ощипана мома, а Брук трябва да си трае заради сексувалия си  благоверен? И що така? Thinking

Нали и Брук зарад една такава целувчица изхвърча от къщи и отиде да дири сметка от Ричо що са цАлувал със сестра й, а нея натири от стаята да не им пречи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт