Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 194
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Уау, само Хектор ли бе мила. Но Тейлър е светица, добра приятелка, добра снаха, добър професионалист, тя е богопомазана едва ли не - само един почти непознат ли се намери да й помогне newsm78 Леле, горката, жива да я оплачеш.

Относително понятие за теб е "редовно", но не и по отношение на това какво са давали и казвали в ДиК. Доколкото си спомням Брук взе веднъж хапчета и повече не дадоха и не се каза, докато при Тейлър нещата са съвсем различни.

# 541

Не се сещам за момент, в който Брук да е била изоставяна напълно.
Не се сещам за момент,в който Тейлър да е била изоставяна напълно!
На Брук обикновено спасителите са креватните й партньори...

А и все пак се помага на човек,който споделя проблема си...Тейлър в началото си пиеше сама и никой не подозираше за това...после ,когато проблема излезе на бял свят,май доста хора искаха да помагат...Рич,Стефани,Хектор,Торн,Фийби,Томас,Дарла....още да изброявам ли?

А тактиката на Брук е при всеки проблем да пуска сълзата в лявото око и резонното "Ами,объркана съм....прости ми!" - и всички се чувстват задължени да направят нещо!

# 542
Иронията ти мила не се получи много добре. Пробвай пак  Mr. Green

# 543
На Брук обикновено спасителите са креватните й партньори...

Стефани веднъж й бе спасител. ВрагЪ! Simple Smile

# 544
А тактиката на Брук е при всеки проблем да пуска сълзата в лявото око и резонното "Ами,объркана съм....прости ми!" - и всички се чувстват задължени да направят нещо!

Защо трябва някой да се чувства задължен да прави нещо , освен ако не го желае?
Защо се надпреварват да я оправдават и прощават?
Може би има защо......
И със сигурност не е заради сълзата  Sad

# 545
  • София
Цитат
Новата любов на Тейлър ще е бутилката и точно тази любов ще е в основата на убийството на Дарла. Интересно ми е как ще оправдаеш това престъпление. Само се чудя дали преди това или след това има чувства между Тейлър и Торн.... Но, ще поживеем и ще видим

Тук ключовата думичка е ПРЕДИ ТОВА!Която предполага,че Тейлър и Торн се залюбват преди убийството,та и затова Тейлър така...малко я блъска Дарла..."Преди това..." определено внушава УМИСЪЛ в действията...
Брукатака ,   bouquet     за труда да намериш издънката на .....Дали ще си признае?

Силно се съмнявам...    Laughing  

Тук ключовата дума е чудя се...аз твърдение не видях. Останалото си е така - пила ли беше, пила беше. А "твърдението" че всеки друг минал щеше да блъсне Дарла си е само едно предположение..защото можеше никой да не мине, също така.
Ако трябва да си признавам, че аз съм го писала - признавам, макар че и да не съм все тая, който и да е бил, прав е бил! Но от така приведените примери - никъде не видях твърдение, че Дарла е блъсната нарочно...но те момичетата са го казали вече. Чуде се пък как един от тези "заблудените", не попита "ама тейлър нарочно ли блъска Дарла?"...ами предпочете да си живее със "заблудата". Явно не изключвате, че Т е способна на умишлено убийство  newsm78

Мосю Форестер69, много мил пост, благодаря!

# 546

Може би има защо......

Според мен е точно заради сълзата  Peace
Мъжете обичат беззащитните жени и също така им харесва да ги спасяват  Wink

# 547

Може би има защо......

Според мен е точно заради сълзата  Peace
Мъжете обичат беззащитните жени и също така им харесва да ги спасяват  Wink
Това наистина е вярно!  Peace / Дали да не го приложа и аз?  Peace /
Но също така е вярно , че мъжкото его е много по-голямо. Има грешка и грешка.
Ако една сълза е способна да измоли прошка за една грешка , то за друга и сто сълзи няма да стигнат.
Това имах предвид.

# 548
  • В средата на времето
Ако една сълза е способна да измоли прошка за една грешка , то за друга и сто сълзи няма да стигнат.

Страхотно казано Peace  bouquet Поздравления!

# 549
А така сега. Тейлър до вчера гонеше Хектор, а днес вече му казва "Остани! Спаси ме от изнудвача!"  Mr. Green

Да, и на мен ми хареса това за сълзите.   bouquet  

Фийби направо го транжира градинаря.... Joy

# 550
  • София
Абе к'ъв е тоя скопен дубльор на Шейн...ужас!

# 551
С това пискливото гласче ..."Докторе, докторе". Joy

# 552
  • Разпиляна във въображението
Тейлър и тя плачеше, но Рич не се върза.

Докторката много бързо вече лъже и маже, страхотно. Изпечена е, изпечена Joy Joy Joy

# 553
  • София
Бриджит е много красива! Не е имало по-добър подбор, наистина може да мине за дъщеря на Брук, във всяко отношение!

# 554
Бриджит е много красива! Не е имало по-добър подбор, наистина може да мине за дъщеря на Брук, във всяко отношение!

Да, достатъчно заблудена шматка е  smile3521

Брей, Брук каза, че нейното щастие било изградено върху щастието на дъщеря й  newsm78
Чак сега ли се усети  Mr. Green
Не, че като се е усетила, ще направи нещо по въпроса де  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт