Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добър хомеопат в София?
Каква е цената на хомеопатичните прегледи?
Какво да очаквам по време на първоначалната консултация с хомеопат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добър хомеопат в София?
В София, особено в централните райони, има няколко медицински центъра, където можете да намерите хомеопати с медицинско образование. Например, в МЦ Хирон работят хомеопати педиатри с опит в класическата хомеопатия. Според отзиви д-р Дякова е нова лекарка, която получава положителни коментари, а д-р Стоименва е известна със своето внимание и отдаденост към пациентите.
-
Каква е цената на хомеопатичните прегледи?
-
Какво да очаквам по време на първоначалната консултация с хомеопат?
Първата консултация с хомеопат обикновено продължава между 2-4 часа, в зависимост от дълбочината на прегледа и състоянието на пациента. По време на тази среща хомеопатът събира изчерпателна информация за пациента, включително медицинска история, симптоми и цялостно състояние. Възможно е да получите хомеопатични лекарства веднага след консултацията, които често са включени в таксата за преглед.
-
Има ли разлика между боаронската и класическата хомеопатия?
-
Как се проследява пациентът след хомеопатичен преглед?

После май са по 40лв. или може да се лъжа. На нас ни направиха прегледа, дадоха лекарство, лекарката каза, че сега трябва да поддържаме връзка по телефона как детето се влияе и след няколко дена пак ще трябва да я преслушат (май лекарката спомена, че този преглед ще бъде безплатен, но може и да не съм разбрала
) взимат по-малко. Мисля, че напоследък хомеопатите - боаронци или класици, злоупотребяват с тарифите, но това е друга тема. И ако някой ми каже, че здравето ми струва повече от сто лева, би било смешно....